• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022: O săptămână cu noroc la bani

Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022
Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022
Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022: Peștii au noroc în afaceri, iar Leii au parte de suprize pe plan financiar.

Vă prezentăm horoscopul săptămânal pentru perioada 25 iulie 2022- 31 iulie 2022.  Iată care sunt cele mai norocoase zodii:

Citeste si: Horoscop 24 iulie 2022. Zodia vedetă a zilei: Ei sunt cei 4 nativii care atrag banii ca un magnet! Își fac toate poftele

Horoscop săptămânal 25 iulie 2022- 31 iulie 2022

Peștii au idei de afaceri și sunt cu gândul doar la muncă.

Profitați de acest moment pentru că astrele sunt în favoarea voastră. În general săptămâna 25 iulie 2022- 31 iulie 2022 va fi una benefică pentru cei care își doresc o schimbare în viața lor. Pentru a câștiga trebuie să riști, iar astrele sunt de partea celor curajoși.

Horoscop săptămânal Berbec

Învață să pui anumite limite în relațiile tale la muncă. Dacă sunteți independent, nu vă băgați în cheltuieli mari deocamdată, așteptați puțin.

Nu lăsa zvonurile să te afecteze, nu au nicio bază de fapt. Ar fi foarte bine să faci ceva diferit care te entuziasmează, evită rutina. Nu înceta să ieși, s-ar putea să întâlnești în curând oameni noi și interesanți. Dacă aveți probleme cu somnul, faceți exerciții fizice, dar nu vă lăsați copleșiți, va trece în curând. Dimineata te vei trezi cu multa energie, te vei simti foarte bine. Nu-ți neglija obiceiurile bune

Citeste si: Horoscop 24 iulie 2022: Perioadă profitabilă financiar pentru trei zodii

Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022
Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022

Horoscop săptămânal Taur

Dacă vorbești cu șeful tău vei putea rezolva o problemă. Încercați să economisiți puțin, până când reușiți să vă curățați complet economia. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, este posibil să găsiți ceva care vă va ajuta să vă restabiliți. Încearcă să-ți privești profesia într-un alt fel, atitudinea ta influențează modul în care o vezi. Planificați o escapadă sau o călătorie rapidă, vă veți distra bine și vă veți deconecta de la toate.

În dragoste, este un moment favorabil să încerci să te apropii de cine îți place. Lasa-te sfatuit de cineva din familie care te iubeste, te poate ajuta. Dacă ai un partener, relația ta va intra într-o fază pozitivă.

Horoscop săptămânal Gemeni

La serviciu vei rezolva o problemă și te vei simți foarte bine. Profesional, lasa-te purtat de intuitie, vei vedea rezultate bune. Un prieten îți va cere ajutorul săptămâna asta, iar tu trebuie să i-l oferi.

Nu evita problemele, acum vei avea pricepere și noroc să le rezolvi. Daca ai o problema cu cineva, nu ezita sa o comunici, asa o vei rezolva. Ai grijă de alimentația ta, dacă vrei să atingi un nivel adecvat de energie. Ești bine, dar dacă te odihnești puțin mai mult noaptea, vei fi și mai bine.

Horoscop săptămânal Rac

Cineva care te iubeste iti va face un cadou, sau te va surprinde cu cateva detalii. Dacă nu ai partener, încearcă să mai ieși puțin și îl vei găsi. Nu ezita să ceri ajutor, dacă faci ceva pentru prima dată. Vei investi bani în sănătatea ta sau în estetica ta și vei arăta grozav. Făcând exerciții fizice te va face să te simți mai bine sîptîmâna asta. În cele din urmă, vei putea să-ți limpezești mintea și să te relaxezi, vei face ceva care te amuză cu adevărat.

Horoscop săptămânal Leu

Citește bine lucrurile înainte de a semna ceva, studiază documentele cu atenție. Veți avea noroc cu banii și la locul de muncă, încercați să faceți o investiție riscantă. Poti avea probleme daca continui sa cheltuiesti fara control, incearca sa te moderezi putin. Vei avea relații foarte bune astăzi cu nativii din zodia Fecioarei. În dragoste, există o persoană care este foarte interesată să te cunoască bine, ai putea încerca. Ai grijă cu caracterul tău și nu te băga în necazuri, s-ar putea să regreti. Încercați să mâncați sănătos, evitați să mâncați în afara casei în zilele în care puteți.

Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022
Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022

Horoscop săptămânal Fecioară

Ai tendința de a face cheltuieli inutile, încearcă să te controlezi. În curând va trebui să faceți o achiziție neașteptată. Va trebui să iei o decizie importantă la lucru, să-ți urmezi intuiția. Cei dragi vă vor oferi o mare bucurie în această sătămână. Ar trebui să ascultați sfaturile bune pe care vi le va da un membru al familiei despre economie. Veți avea o compatibilitate bună cu oamenii din zodia Scorpion. In dragoste, ai cateva zile pline de emotii si noutati. Discuțiile și tensiunile vă pot afecta această săptămână, încercați să le evitați.

Citeste si: Horoscop 23 iulie 2022: Trei zodii primesc o veste importantă

Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022
Horoscop săptămânal 25 iulie 2022 - 31 iulie 2022

Horoscop săptămânal Balanță

Veți căuta armonia de care aveți nevoie pentru a vă crește bunăstarea și o veți realiza. Starea ta de spirit va fi puțin negativă, trebuie să vezi partea plină a paharului. Eliberați excesul de adrenalină, încercați să faceți mișcare. Dacă vrei să ai mai mult timp pentru tine, încearcă să ții pasul cu obligațiile tale.

Horoscop săptămânal Scorpion

Vei avea multă energie și entuziasm, totul va ieși așa cum îți dorești. În dragoste, relația ta trece printr-un moment foarte romantic, te vei distra. Vei face lucrurile care îți plac cel mai mult și te vei bucura de hobby-urile tale preferate. Te vei adapta foarte bine circumstantelor si vei profita de ele, te vei descurca bine. Dacă vei continua să iei dieta în serios, vei avea rezultate bune. Condiția ta fizică este foarte bună și vei răspândi energie, vei fi foarte bine. Veți începe să vedeți viața într-un mod mai pozitiv și mai optimist în această zi. În sănătate, trebuie să menții o activitate fizică constantă și te vei simți mult mai bine.

Horoscop săptămânal Săgetător

Ai putea avea o ceartă cu șefii tăi, încearcă să o eviti. Colegii vă vor ajuta în fața unui posibil eșec. Nu te descuraja cu munca, in curand te vei descurca mult mai bine. Toate călătoriile pe care trebuie să le faci acum sunt foarte favorizate. În dragoste, stăpânește-te în fața împrejurărilor care te așteaptă. Grăbindu-te ai putea strica ceva ce faci, fii calm. Vei avea o întâlnire cu un membru al familiei pe care îl iubești foarte mult, o să-ți placă. O atitudine pozitivă este cel mai bun medicament pentru toate problemele de sănătate, încercați. Vei observa că ai multă energie, dar totuși, ar trebui să te mai odihnești puțin.

Horoscop săptămânal Capricorn

Nu te lauda prea mult cu posibilitatile tale economice sau vei avea o antipatie. Îți vei folosi toată ingeniozitatea pentru a face față unei situații dificile și va funcționa. În dragoste, ai grijă ce faci. Prietenii tăi te vor sprijini necondiționat, vei fi foarte bun cu ei. Un disconfort pe care l-ai avut va dispărea și totul va fi bine, te vei simți mai bine. Încercați să mâncați mese mai ușoare și mai echilibrate.

Horoscop săptămânal Vărsător

Vei obține împrumutul de care ai nevoie și mai ușor decât crezi. Vei vedea profituri acolo unde alții vor vedea pierderi, vei avea o atitudine bună. In dragoste vei avea vise si intuitii revelatoare, lasa-te purtat de ele, vei avea dreptate. Veți avea noroc cu banii, încercați să investiți sau să jucați ceva, dar fără să întreceți limita. Ar trebui să mănânci mai multe fructe pentru a-ți ridica imunitatea și a preveni răcelile. Te vei bucura de un magnetism deosebit care va atrage mulți oameni alături de tine. Trebuie să ai mai multă pozitivitate, asta îți va aduce beneficii din toate punctele de vedere. Mintea și corpul tău sunt în echilibru și te vei simți sănătos săptămâna 25 iulie 2022- 31 iulie 2022.

Horoscop săptămânal Pești

Vei dori să mergi la cumpărături pentru tine sau pentru membrii familiei tale. Dacă o analizezi bine, vei vedea că lucrurile merg mai bine pentru tine decât credeai. Vei ieși în apărarea unui coleg și imaginea ta va fi întărită. Ești mai comunicativ, iar acest lucru se va reflecta într-o îmbunătățire a relațiilor tale. Nu sta acasă prea mult săptămâna asta, ieși și distrează-te sau limpezește-ți puțin mintea, te vei simți mai bine.