• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023: Eforturile Capricornilor sunt recunoscute din plin la locul de muncă. Influențele planetare prezic noi începuturi în zona profesională pentru Scorpioni

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Dacă ești curios să descoperi ce îți rezervă astrele în domeniul dragostei, carierei sau sănătății, horoscopul săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023 este aici pentru a te ghida și inspira. Este o săptămână plină de oportunități pentru mai multe zodii. În ceea ce privește cariera, multe semne zodiacale ar putea avea schimbări neașteptate. Unii nativi sunt dependenți de iubirea celor din jur și ar face orice pentru a primi atenție, în schimb ce alții pun cariera și succesul în afaceri mai presus de orice.

Pentru ei nimic nu contează mai mult decât munca pe care o desfășoară. 

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele! 

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Berbec

O confruntare familială îți va perturba viața profesională. Trebuie să înveți să separi aceste două planuri și să nu le permiți să te afecteze prea mult. Însă, în ciuda acestor dificultăți, vei primi vești bune legate de carieră. Nu îți face griji să le aștepți cu nerăbdare, ci încredințează-te că ele vor veni în momentul potrivit.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Taur

Schimbările aduc beneficii. Nu-ți place schimbarea. Este imprevizibilă, consumatoare de timp și iritantă, în general. Dar, analizând, s-ar putea să descoperi că unele modificări ici și colo îți vor economisi energia și banii. Dacă ești în căutarea dragostei, s-ar putea să întâlnești pe cineva pe care îl găsiți intrigant online. Acesta este un moment bun pentru a merge la o petrecere sau o întâlnire.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop zilnic, 24 septembrie 2023: Berbecii trebuie să fie atenți la oamenii care au intenții ascunse. Capricornii pot simți o dorință de cunoaștere mai mare și pot fi atrași de studii spirituale sau academice

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Gemeni

În această săptămână, vei beneficia de câștiguri financiare. Cu toate acestea, este important să menții ordinea și organizarea la locul de muncă sau în afacerile tale. Structura și planificarea sunt cheia succesului! Este momentul ideal pentru a-ți face un plan financiar personal. Notează-ți obiectivele pe termen lung și astfel vei avea o viziune mai clară asupra drumului tău financiar. Apoi, treci la acțiune pentru a le atinge.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Rac

Pentru nativii din această zodie va veni o săptămână dificilă. O situație îi va bulversa profund, iar orgoliul lor va fi rănit, fie la locul de muncă, ori acasă. Din păcate, Racii vor fi foarte furioși, putând să înceapă să se certe cu cei din jurul lor.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Leu

Încă o săptămână monotonă, încă o săptămână în care faci aceleași lucruri ca până acum la locul de muncă. Crezi că acest mod de viață te reprezintă? Astrele te sfătuiesc să îți pui un ultimatum și să închei această situație. Spre weekend, vei realiza cât de mult ai muncit și câți colegi ai ajutat și sprijinit. Există lucruri mai importante de făcut, cum ar fi să ai grijă de tine și să te pui pe primul loc. Discută cu șeful tău și cere ceea ce meriți.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Fecioară 
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Fecioară [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Fecioară 

Predicția ta pentru această săptămână aduce noi responsabilități. Acest lucru va conduce și la o creștere a salariului, ceea ce îți va permite să îți achiți datoriile vechi. Această îmbunătățire a situației tale financiare va avea un impact pozitiv asupra vieții de familie. Poate că ți-ai dorit o săptămână mai liniștită, dar astrele spun că ar trebui să te pregătești pentru acțiune. Aceste zile vor fi pline de muncă grea și cu anumite dificultăți. Cu siguranță, chiar și în fața provocărilor, te vei apropia de succes.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Balanță 
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Balanță 

O oportunitate este aici, dar s-ar putea să simți că ai nevoie de mai mult timp pentru a exersa sau a te pregăti. Planifică în mintea ta ceea ce vei face și apoi mergi mai departe cu încredere. Ai succes în ce îți dorești. Asta înseamnă că poți beneficia de ajutor, sfaturi sau chiar bani. Este un moment bun pentru a aplica pentru un împrumut, grant, bursă sau altă sursă de bani. Și, cu această energie pozitivă, nu te opri doar la o singură cerere.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Scorpion

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, astrele anunță că în această săptămână vei avea șansa să găsești ceva potrivit. Influențele planetare prezic noi începuturi în zona profesională și oportunități de muncă noi. Dacă ai planuri să-ți schimbi locul de muncă, va fi mai bine să mai aștepți puțin. Ofertele pe care le primești pot fi pentru poziții inferioare sau cu salarii mai mici, așa că nu ar fi în interesul tău să le accepți.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Săgetător 
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Săgetător 

S-ar putea să ai de-a face cu invitații concurente, cum ar fi o reuniune de familie și nunta unui prieten sau să-ți ajuți fratele să se mute în aceeași zi ca un concert cu prietenii. Va trebui să faci unele ajustări și să comunici cu toți cei implicați pentru a găsi o soluție. Ai putea primi recunoaștere la locul tău de muncă. Șeful s-ar putea să te evidențieze într-o întâlnire de companie sau ai putea primi o recenzie strălucitoare de la un client. 

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Capricorn

Pentru nativii din această zodie vine o săptămână plină de fericire și reușite, pe plan profesional! O situație complicată va fi rezolvată, iar Capricornii se vor simți plini de vitalitate la finalul acestei luni. Eforturile lor vor fi recunoscute din plin la locul de muncă!

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop săptămânal 18- 24 septembrie 2023: Cea mai bună perioadă pentru aceste zodii

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Vărsător 

La serviciu, te vei simți puțin sătul de comportamentul unor colegi sau șefi care îți strică starea de spirit și îți scad dorința de a munci. Pentru a schimba această situație, va trebui să îți folosești abilitățile diplomatice și să comunici elegant ceea ce nu îți convine. În această perioadă, vei căuta succes, însă s-ar putea să obții locul doi și medalia de argint. Deocamdată, este important să te mulțumești cu acest rezultat, pentru că nu poți fi mereu în vârf.

Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Pești 
Horoscop săptămânal 25 septembrie - 1 octombrie 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 25 septembrie- 1 octombrie 2023. Pești 

Este o perioadă bună pentru afaceri şi negocieri, însă trebuie să găseşti acei parteneri în care chiar să ai încredere. Fii foarte atentă, pentru că poate exista pe lângă tine o persoană mai şireată decât ţi-ai imaginat. Situaţia ta financiară este una foarte bună, de aceea mulţi au tendinţa de a se da pe lângă tine acum pentru a profita de tine.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.