• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 27 iunie - 2 iulie 2023: Berbecii trebuie să evite conflictele. Capricornii trebuie să ia o decizie importantă pe plan personal

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Weekendul a ajuns la final, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 27 iunie- 2 iulie 2023 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Prima parte a săptămânii este una încărcată pentru o parte din nativii zodiacului, fiind solicitați la locul de muncă și au de rezolvat mai multe treburi casnice.

Unele zodii reușesc să-și îndeplinească toate sarcinile cu bine, astfel încât, în a doua parte a săptămânii, își dedică câteva momente de relaxare. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind  horoscopul saptămânal  pentru zodia voastră! 

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Berbec 
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Berbec [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Berbec 

Nativii din zodia Berbecului au parte de o săptămână plină la locul de muncă. Soarele intră în Gemeni și formează o conexiune armonioasă cu a doua ta casă, a relațiilor profesionale. Astrele spun că nu este momentul oportun pentru a lua decizii radicale la locul de muncă. Încearcă să eviți pe cât de mult poți conflictele.

În prima parte a săptămânii s-ar putea să existe tensiuni între tine și ceilalți. Cu toate acestea, în cea de-a doua parte a săptămânii vei vedea că lucrurile se vor aranja exact așa cum îți dorești.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Taur

Este posibil să observi un vânt al schimbării în jurul tendințelor și obiceiurilor din social media pe măsură ce Neptun își începe retrogradarea în casa prieteniei și a comunității din astrograma ta.

S-ar putea, de asemenea, să simți o schimbare de vibe în cercul tău de prieteni, pe măsură ce iluziile se estompează. Fii atent la veștile, conversațiile și mesajele importante care vin pe măsură ce Mercur formează o conjunctură cu Soarele în casa comunicării din astrograma ta. 

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Gemeni

Săptămâna începe excelent pentru tine. Ești încrezătoare în forțele proprii și știi că nimic nu poate sta în calea ta.

Ai muncit din greu în ultima vreme pentru a te face remarcată, iar acum este momentul oportun pentru a profita de oportunitățile care îți ies în cale. Setează-ți așteptări înalte și continuă să crezi în tine. Perseverența, munca și capacitatea de asimilare a noilor informații vor fi avantajele tale în viitorul apropiat. Astrele spun că în cea de-a doua parte a săptămânii s-ar putea să primești o ofertă de muncă de nerefuzat. Încearcă să te decizi rapid și să nu lași această oportunitate să-ți scape printre degete.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Rac

Situația unui plan sau proiect de viitor în care ai investit multe resurse, timp și dedicare pare să fie una stabilă, fapt care îți generează un sentiment de împlinire. Totuși dacă mai există unele chestiuni în privința cărora nu ești foarte clar, intrarea lui Neptun în mers retrograd le va scoate în evidență. Mercur intră în semnul tău, pe 27 iunie, deci nevoia de exprimare a propriilor idei și dorințe va fi mai puternică. Pot exista unele tensiuni pe plan financiar, întrucât ceva ce este semnificativ pentru tine nu are aceeași valoare pentru partenerul tău sau un plan anume necesită mai multe resurse decât ai crezut.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Leu

Dacă eşti singură, încearcă în această săptămână să ieşi mai mult cu prietenii tăi. Astfel, nu vei simţi nevoia unui partener de viaţă şi nici nu te va cuprinde tristeţea. Dacă eşti angajat într-o relaţie serioasă, relaţia cu iubitul tău poate fi o sursă de inspiraţie pentru cei din jurul vostru. Eşti foarte energică în această săptămână şi eşti pusă pe fapte mari. Astrele îţi recomandă totuşi să nu îţi faci speranţe deşarte şi să nu cheltui peste măsură înainte de a te vedea cu mai mulţi bani în buzunare. Fă-ţi o rezervă de care să nu te apropii!

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Fecioară
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Fecioară 

Nativii din zodia Fecioarei trebuie să fie foarte atenți la oamenii care se află în jurul lor. Astrele te sfătuiesc să fii precaută. Prima parte a săptămânii îți aduce în atenție câteva aspecte importante ce au legătură cu proiectele mai vechi pe care le-ai început. S-ar putea să fie nevoie de expertiza ta pentru a putea avansa demersurile pentru a intra într-o nouă etapă de dezvoltare. În partea a doua a săptămânii vei fi pusă în fața unei alegeri importante. Este momentul să pui în balanță avantajele și dezavantajele situației în care te afli și să iei o decizie inspirată pentru a-ți facilita o viitoare promovare.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Balanță
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: A fost lansat primul trailer oficial pentru Squid Game sezonul 2. Superproducţia coreeană primeşte şi un reality show din noiembrie- VIDEO

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Balanță 

Situaţia personală ar putea să te încarce cu energie negativă în aceste zile, însă doar dacă permiţi tu acest lucru! Este foarte important să ţii unele lucruri doar pentru tine, şi să nu îţi expui relaţia amoroasă celor din jur. În weekend, lucrurile reintră în normal şi te poţi bucura cu adevărat de persoana iubită. Traversezi o perioadă bună pe plan financiar şi nu te poţi plânge din cauza banilor. Chiar dacă vei avea parte de cheltuieli pe care nu ţi le doreşti, la final nu vei regreta că le-ai făcut. Ai grijă de relaţia cu şefii tăi, pentru că doar dacă te înţelegi bine cu ei vei reuşi să avansezi!

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Scorpion

Multe vești bune pentru nativii din zodia Scorpionului. Aceștia au șansa să cunoască o persoană care va ajunge să joace un rol important în viața lor. În prima parte a săptămânii s-ar putea să fii invitată de câțiva prieteni la o ieșire în oraș. Acest lucru te va umple de energie și te va face să fii mult mai sociabilă decât în mod obișnuit. Fii atentă la persoanele pe care le cunoști în această săptămână. Astrele îți rezervă câteva surprize frumoase pe plan personal. Dragostea este mai aproape de tine decât crezi, însă pentru acest lucru trebuie să ai sufletul deschis și inima pregătită să iubească din nou.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Săgetător 
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Săgetător 

Încearcă să comunici mai mult şi mai deschis cu partenerul de viaţă şi să-i spui tot ce ai pe suflet. Adoptând o astfel de atitudine, vei reuşi să rezolvi unele probleme mai vechi dintre voi, sau să le faci pe altele să dispară din mintea ta. E posibil să îţi faci scenarii ireale! Dacă în această săptămână vei munci în echipă, proiectele tale nu îţi vor aduce rezultatele mult aşteptate. Ai toate şansele să câştigi mai mulţi bani dacă acţionezi de una singură, însă chiar şi în această situaţie e nevoie să nu grăbeşti lucrurile. Fii mai organizată decât până acum!

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Capricorn

Nativii din zodia Capricornului trebuie să ia o decizie importantă pe plan personal. Te vezi nevoită să alegi între doi bărbați pe care îi iubești, iar situația este cu atât mai dificilă cu cât tu nu pari pregătită pentru o relație serioasă. Este momentul să fii sinceră cu tine și cu cei din jurul tău. Prima parte a săptămânii va fi dedicată rezolvării problemelor din plan personal. În cea de-a doua parte a săptămânii pare că începi să te concentrezi mai mult asupra problemelor ce țin de sfera profesională. Concentrează-te asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru tine și pentru viitorul tău.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: OVO – spectaculosul Cirque du Soleil – vine în București! Un spectacol plin de culoare și energie pentru toate vârstele

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Vărsător 

Ceva anume, care vizează planul domestic, căminul, familia sau o proprietate imobiliară, decurge într-un mod avantajos, grație eforturilor investite până acum și a perseverenței de care ai dat dovadă. Intrarea lui Mercur în Rac îți va susține dorința de a fi mai organizat și mai practic cu mediul înconjurător, fapt care îți dă un sentiment de stabilitate interioară. În același timp, relația cu partenerul poate deveni ușor tensionată dacă nu vedeți lucrurile la fel. Dacă ești singur, prezența cuiva este mai mult decât provocatoare. Planul financiar va necesita o gestiune mai atentă odată ce Neptun intră în retrogradare.

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Pești
Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Pești[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 27 iunie- 2 iulie 2023. Pești

Vești bune pentru nativii din zodia Peștilor. Lucrurile se aranjează tot mai bine pentru tine, iar acest lucru nu poate decât să te bucure. Astrele încearcă să-ți vină și ele în ajutor și să-ți ofere toate oportunitățile de care ai nevoie pentru a avea parte de o săptămână extraordinară. Pe plan personal lucrurile se vor aranja foarte bine pentru tine. Prima parte a săptămânii este dedicată în totalitate familiei și celor dragi. În cea de-a doua parte a săptămânii vei petrece mai mult timp singură și vei încerca să te pui pe primul loc. Ai nevoie de puțin timp doar pentru tine.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.