• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal, 29 iulie-4 august 2024: Scorpionii fac schimbări benefice în carieră. Capricornii primesc lovitură după lovitură la final de lună

Află horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august 2024
Cum va fi săptămâna 29 iulie-4 august pentru cele 12 zodii?  [Sursa foto: freepik]
Descoperă ce îți rezervă astrele citind horoscopul pentru săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Previziuni complete pentru cei 12 nativi.

Află horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august 2024! Zodiile trebuie să se pregătească pentru o nouă săptămână intensă, care le va testa răndare și le va pune în tot felul de situații neașteptate. Odată cu finalul lui iulie încep să se simtă efectele lui Mercur Retrograd, astfel că pot să apară tensiuni în relațiile cu cei din jur, dar și la locul de muncă. Zodiile vor încerca să își găsească echilibrul pentru a scăpa de probleme. Vezi mai jos ce îți rezervă astrele la începutul ultimei luni de vară!

Citește și: Mercur retrograd în perioada 4-28 august: Zodiile trec prin momente dificile și schimbări majore

Horoscopul pentru săptămâna 29 iulie-4 august 2024
Cum se termină luna iulie pentru fiecare zodie? [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru săptămâna 29 iulie-4 august 2024. Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Horoscopul lunii august 2024: Dragoste la cote maxime pentru 3 zodii

Berbecii au probleme cu banii la începutul săptămânii

Începutul săptămânii poate aduce probleme în plan financiar pentru Berbeci. Aceștia au cheltuit prea mult în ultima vreme, astfel că acum sunt nevoiți să economisească și să fie mai cumpătați. Astrele le recomandă să aleagă cu înțelepciune pe ce dau banii. În a doua parte a săptămânii, Berbecii se concentrează pe relațiile cu cei din jur și, mai ales, pe relația cu partenerul.

Aceștia vor face tot posibilul să surprindă persoanele speciale din viața lor.

Taurii au parte de un conflict major la locul de muncă

Taurii trebuie să se pregătească pentru o săptămână tensionată, care va aduce o mulțime de provocări în viața lor. La locul de muncă apare un conflict major, iar ei sunt protagoniștii. Aceștia trebuie să gestioneze situația cu răbdare și să evite certurile cu superiorii. Următoarele zile vor aduce discuții aprinse și cu membrii familiei, astfel că Taurii vor fi într-o contină agitație.

Astrele le recomandă să își păstreze calmul în orice situație și să nu spună sau să facă ceva ce ar putea regreta.

Gemenii se concentrează pe relația cu partenerul

Gemenii au parte de o săptămână agitată. În primele zile, aceștia află vești care îi pot da complet peste cap, în legătură cu locul de muncă. Astrele arată că au nevoie de multă răbdare pentru a se adapta schimbărilor care vor interveni pentru ei.

În a doua parte a săptămânii, dragostea plutește în aer pentru Gemeni, astfel că aceștia nu se mai gândesc la probleme, ci la relația cu partenerul.

Citește și: Fazele lunii în august 2024: Când va fi Lună Nouă și Lună Plină?

Consultă horoscopul pentru perioada 29 iulie-4 august 2024
Astrele vin cu vești bune și avertizări pentru cele 12 zodii [Sursa foto: PixaBay]

Racii sunt dați peste cap de o situație neașteptată

Racii încep săptămâna foarte bine, cu motivație și dorința de a se afirma la locul de muncă. În primele zile, ei se vor concentra pe proiectele pe care le au în desfășurare și vor avea rezultate bune. Primele zile din august le vor aduce, totuși, situații neașteptate, care îi pot da complet peste cap și vor avea o influență semnificativă și asupra viitorului lor. În această situație, Racii trebuie să aibă răbdare și să facă ceea ce este mai bine pentru ei.

Leii trebuie să fie atenți la oamenii din jurul lor

Leii încep săptămâna bine, însă se pare că finalul acesteia le va aduce probleme mari. Aceștia muncesc din greu pentru a obține cele mai bune rezultate, însă se pare că nu este de ajuns. Anumite persoane sunt invidioase pe succesul lor, astfel că vor să le tragă în jos. Astrele le recomandă să fie foarte atenți în cine au încredere, pentru că în următoarele zile se va dovedi că multe persoane din jurul lor nu sunt deloc ceea ce par.

Fecioarele vor pleca într-o călătorie neașteptată

Fecioarele au parte de o săptămână destul de agitată. Se pare că în primele zile ar putea afla vești surprinzătoare despre membrii familiei. Astrele le recomandă, totuși, să se distanțeze de probleme care nu le privesc. Ele ar putea pleca într-o călătorie neașteptată săptămâna aceasta, astfel că este important să se concentreze pe treburile lor. Zilele de weekend ar putea să le aducă o serie de conflicte cu apropiații.

Balanțele au parte de provocări la locul de muncă

Balanțele pot avea probleme cu banii la începutul săptămânii. În viața lor, apar cheltuieli neașteptate și le va fi greu să se descurce cu bugetul pe care îl au în prezent. Atrele arată că acesta ar putea fi semnul că a venit momentul să caute noi surse de venit. A doua parte a săptămânii vine cu provocări la locul de muncă. Balanțele trebuie să muncească în echipă și să dea tot ce au mai bun pentru a ieși din impas.

Scorpionii fac schimbări benefice în carieră

Scorpionii decid să îi acorde mai multă atenție partenerului de viață. Aceștia vor să petreacă mai mult acasă și să își consolideze relația, deoarece simt că în ultima vreme au cam neglijat-o. Astrele arată că îi așteaptă multe momente frumoase, pentru care vor fi extrem de recunoscători. Finalul săptămânii vine cu oportunități în plan profesional. Scorpionii au șansa să facă o schimbare benefică în carieră.

Săgetătorii și-ar putea pierde locul de muncă

Săgetătorii se confruntă cu schimbări majore în plan profesional. Aceștia vor fi dați complet peste cap de ultimele decizii ale superiorilor. Unii dintre ei și-ar putea pierde locul de muncă, în timp ce alții vor fi nevoiți să facă anumite compromisuri. Aceste probleme vor crea o atmosferă tensionată și acasă, însă Săgetătorii trebuie să evite conflictele. În weekend, lucrurile s-ar putea schimba, totuși, în bine pentru ei.

Citește și: Zodiile care se căsătoresc în 2025: Bat clopote de nuntă! Vor primi în curând o cerere în căsătorie

Descoperă horoscopul săptămânii 29 iulie-4 august 2024
La ce trebuie să se aștepte zodiile la final de iulie și început de august? [Sursa foto: PixaBay]

Capricornii primesc lovitură după lovitură săptămâna aceasta

Capricornii trec prin momente grele pe parcursul săptămânii. În primele zile, aceștia au parte de conflicte în relația cu partenerul și le este greu să ajungă la un consens. Ulterior, ei vor primi vești proaste legate de o călătorie pe care o planificau de ceva timp. Capricornii vor fi nevoiți să amâne escapada din cauza unor probleme la locul de muncă. Zilele de weekend le vor aduce cheltuieli neașteptate, iar Capricornilor le va fi greu să țină pasul cu ele.

Vărsătorii fac schimbări în locuință

Vărsătorii au parte de o săptămână liniștită, care îi ajută să finalizeze proiecte importante. Ei încearcă să petreacă mai mult timp acasă, deoarece se gândesc să facă anumite schimbări în interiorul locuinței. Aceștia se vor sfătui cu persoana iubită și vor lua decizii împreună. În a doua parte a săptămânii, Vărsătorii încep să fie dornici de experințe noi. Aceștia ar putea planifica o vacanță într-un loc necunoscut.

Peștii au programul aglomerat săptămâna aceasta

Peștii sunt solicitați din toate părțile la începutul săptămânii. Aceștia au multe lucruri de făcut, iar apropiații au nevoie de ajutorul lor pentru a rezolva diverse probleme. Astrele le recomandă să ia lucrurile pas cu pas și să nu pună prea multă presiune asupra lor. Treptat, vor pune totul la punct și vor fi apreciați pentru implicare. Finalul săptămâni îi surprinde dornici de schimbare, astfel că în viața lor apar experiențe care îi scot din zona de confort.