• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023: Balanțele au parte de schimbări pe plan personal. Peștii trebuie să fie atenți la intuiției și să asculte nevoile interioare

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023 [Sursa foto: freepik]
Horoscopul săptămânal 3 - 9 iulie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă horoscopul săptămânii 3- 9 iulie 2023!  Zodiile au parte de o săptămână presărată cu bune și cu rele, având parte de o mulțime ce schimbări, însă reușesc cu succes să se adapteze la situațiile neprevăzute. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră! 

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate   zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Berbec

Nativii Berbec au parte de mult romantism în această perioadă. Pentru nativii singuri pot apărea surprize neașteptate în cele mai inedite locații. Pentru cei care se află deja într-o relație trebuie să se aștepte la călătorii în doi.

Sfera sănătății crează anumite probleme, însă nu ceva îngrijorător. Cariera îți este sigură, iar viitorul cu siguranță sună bine. Ai parte de laude din partea colegilor, dar și a șefilor.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Taur

Această săptămână vă aduce ocazia de a consolida relațiile personale și de a vă conecta cu cei dragi. Este momentul ideal pentru a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni.

Afișați-vă afecțiunea și sprijinul față de cei din jur și veți primi la rândul vostru susținerea lor. Fiți deschiși la comunicare și ascultați cu atenție nevoile celor din jur.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Gemeni

Munca la serviciu te solicită destul de mult, dar zilele sunt mai lungi și vei avea timp să ieși mai des la aer liber. Fă plimbări lungi prin parc, dacă stai ore întregi la birou.

Ieși cu prietenii la o terasă. Închiriază biciclete cu copii și faceți plimbări în zonele verzi ale orașului. Mișcarea în aer liber este importantă acum pentru un tonus bun, cu atât mai mult cu cât te simți copleșită de muncă.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Rac

Această săptămână vă aduce oportunități de creștere personală și spirituală. Aveți nevoie de timp pentru reflecție și introspecție.

Ascultați-vă intuiția și înțelegeți-vă nevoile interioare. Acordați atenție stării voastre de bine și găsiți modalități de a vă îngriji mai bine de voi înșivă. Fii deschis la învățare și explorează noi modalități de dezvoltare personală.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Leu

Nativii Leu au șansa de a se redescoperi. Poate printr-un hobby, o carte citită sau o discuție avută cu un prieten. Toate acestea vor duce la întâlnirea cu nevoile mai vechi, ascunse pentru o perioadă lungă de timp. Acum ai șansa de a-i demonstra partenerului că toate crizele de comunicare au avut un motiv bine întemeiat. Dacă dorești o dezvoltare durabilă, trebuie să te bazezi pe sinceritate. Urmează o perioadă intensă din multe puncte de vedere.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Fecioară
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Fecioară 

Este perioada potrivită pentru a vizualiza un viitor bun. Privește înainte și vezi că toate lucrurile pe care vrei să le faci se împlinesc. Fă-ți un plan pentru obiectivele și destinațiile tale de vis. Mesajele tale sunt auzite de Univers. S-ar putea să discuți cu partenerul tău pentru o relație exclusivă, să vă cunoașteți reciproc prietenii și familia. Acesta este un pas mare care merită sărbătorit.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Balanță 
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Topul celor mai frumoase stațiuni termale din România

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Balanță 

Nativii Balanță au parte de schimbări pe plan personal chiar la începutul săptămânii. O situație dificilă care durează deja de ceva vreme îi poate sufoca. Este cazul ca astrele să vină în ajutor și să îndrepte asupra lor ideea unui viitor mai bun și mai luminos. Dată fiind conexiunea lui Jupiter cu Luna Plină, vor avea parte și de noroc pe plan financiar. Sprijinul pe care îl vor acorda va reveni înzecit.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Scorpion 
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Scorpion [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Scorpion 

Dacă ajungi să te cerți cu persoana iubită pe parcursul acestei săptămâni, iar această ceartă escaladează, atunci înțelege un singur lucru: tu ai vrut să fie așa. S-ar putea să nu vrei să îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce se întâmplă, dar există un motiv întemeiat pentru care acest final trebuie să se producă, și asta pentru că ești nefericit și trebuie să faci o schimbare. 

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Săgetător
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Săgetător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Săgetător 

Pentru nativii Săgetător vine o perioadă emoțională. Cu fiecare ocazie vor demonstra că sentimentele lor sunt reale și că trebuie să se bucure de ceea ce le rezervă viața. Câteva momente de relaxare îi poate transforma. Familia așteaptă acum foarte multe energii pozitive, ceea ce nu sunt neapărat în concordanță cu ceea ce se întâmplă de fapt. Pentru cei singuri, vor apărea momente favorabile pentru o relație de lungă durată.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Capricorn 
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Capricorn [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Capricorn 

S-ar putea să primești niște fonduri surpriză sau asistență. Acest lucru ar putea veni de la o rudă care ți-a ascultat planurile și crede în ceea ce faci. Este posibil să obții aprobare online pentru un împrumut sau o linie de credit. O persoană dorește să investească în ceea ce faci. Acum ești extrem de vizibil și vei rămâne așa timp de circa două săptămâni. Aceasta înseamnă că, dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vei obține un interviu. Dacă ești în căutarea dragostei, cineva ar putea traversa "camera" pentru a te întâlni. Este un moment bun pentru a găsi prieteni, profesori și mentori. 

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Cinci idei de drumeții ușoare din România: Sunt perfecte pentru cei care au copii!

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Vărsător 

Nativii Vărsător au parte de vindecare în această perioadă. Își vor întâlni nevoile din copilărie și vor lucra cu ele în prezent. Trecutul va fi acum mult mai clar și mai ușor de înțeles. Un tipar de familie care i-a urmărit multă vreme se va schimba acum. Este important sprijinul din partea astrelor, însă schimbarea în sine va trebui realizată la singular.

Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Pești 
Horoscop săptămânal 3 - 9 iulie 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 3- 9 iulie 2023. Pești 

Săptămâna aceasta se anunță una plină de oportunități de dezvoltare personală și de creștere spirituală. Acordați atenție intuiției și ascultați-vă nevoile interioare. Petreceți timp în mediu liniștit și relaxant pentru a vă conecta cu sufletul vostru. Practicați meditația sau alte tehnici de relaxare pentru a vă îmbunătăți starea de bine și a găsi răspunsuri la întrebările profunde ale vieții.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.