• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 30 mai 2022 - 5 iunie 2022: Decizii greu de luat! Zodiile care încep săptămâna cu stângul

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal 30 mai 2022 - 5 iunie 2022 Taurii vor să iasă în evidență, Gemeinii au neînțelegeri în viața de cuplu, iar pe Berbeci îi așteaptă o săptămână de neuitat.

Vă prezentăm horoscopul săptămânal pentru perioada 30 mai 2022- 5 iunie 2022! Zodiile care vor avea decizii greu de luat.

Horoscop săptămânal 30 mai 2022- 5 iunie 2022

Vă prezentăm horoscopul săptămânal pentru 30 mai 2022- 5 iunie 2022!

Horoscop săptămânal Berbec

Ești gata de acțiune. Indecizia și ezitarea au dispărut, iar acum ești gata să mergi înainte.

Orice stă în calea ta ar trebui să se dea deoparte și să o facă rapid. Este o perioadă excelentă pentru a începe o nouă afacere sau să stabilești o primă întâlnire romantică. Ai o atitudine pozitivă care îți oferă șansa ca în următoarele două săptămâni să plantezi semințele pentru a trimite mesaje și a obține sprijin pentru proiectele tale.Uită-te și pe contracte și acorduri, pentru a vedea care trebuie să fie semnate, continuate sau anulate.

Citeste si: Mercur retrograd 2022: Momente de coşmar în perioada 10 mai- 3 iunie pentru aceste zodii

Horoscop săptămânal Taur

Îți va fi ușor să faci bani în această săptămână. Vei căuta și informații pentru a-ți dezvolta abilitățile psihice. Poate vrei să încorporezi activități spirituale în viața de zi cu zi. Urmează două săptămâni de noi oportunități care pot da un impuls finanțelor.

S-ar putea să descoperi noi surse de venit sau să-ți crești veniturile, fie că sunt active sau pasive. Este o idee bună să-ți reînnoiești angajamentul de a ține evidența cheltuielilor tale.

Horoscop săptămânal Gemeni

Începi un nou capitol în viața ta, pe măsură ce te conectezi cu un grup de oameni care au aceleași idei. Este posibil să fi fost promovat recent. Este bine să îți pui energia în creșterea acestei organizații.

Urmează două săptămâni intense pentru că vrei să încerci cât mai multe lucruri noi. Cu cât plantezi mai multe semințe, cu atât recolta va fi mai mare în anul următor. Acesta este un moment bun pentru a începe să cauți un nou loc de muncă sau un loc unde să locuiești sau să mergi la o primă întâlnire.

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal

Horoscop săptămânal Rac

Ia lucrurile încet și menține limita de viteză.

Ceva minunat s-ar putea întâmpla în conformitate cu aspirațiile tale de carieră. Dintr-un loc de muncă pentru care ai dat un interviu s-ar putea să-ți vină o ofertă. Acordă-ți puțin timp astăzi pentru a te gândi la ceea ce ai realizat în ultimul an, maxime și minime. Vrei să te bazezi pe succesele tale, dar acesta este momentul să te uiți la ce trebuie să renunți. S-ar putea să te decizi dacă ar trebui să sări peste serviciu pentru a vedea un prieten. Deciziile nu sunt, de obicei, atât de dificile pentru tine, dar există ceva în intestine care îți spune să fii precaut. Poate trebuie să dezamăgești un prieten și să respecți programul de lucru.

Horoscop săptămânal Leu

Întâlnești noi prieteni și faci lucruri noi. Probabil ești dornic de ceva interesant. Ți-ar plăcea o căutare, o escapadă, o călătorie într-o parte a lumii în care nu ai mai fost niciodată. E timpul pentru ceva entuziasm. Eliberează-te de rutină. Conectează-te cu un grup nou sau cu o parte a comunității. Sau dedică-te unui hobby. Acesta este un moment bun pentru a vă explora interesul pentru refinisarea mobilierului sau restaurarea mașinilor antice.

Citeste si: Horoscop zilnic 1 iunie 2022: O zi cu multe suprize. Ce zodii au parte de noroc în prima zi de vară?

Horoscop săptămânal Fecioară

O nouă oportunitate ar putea veni la ușa ta. S-ar putea să dai peste o idee intrigantă de a face bani. Sincronicitatea combinată cu curiozitatea ta naturală te-ar putea conduce către o activitate, produs sau schemă care are posibilități reale. O nouă oportunitate ar putea veni la ușa ta. S-ar putea să dai peste o idee intrigantă de a face bani. Sincronicitatea combinată cu curiozitatea ta naturală te-ar putea conduce către o activitate, produs sau schemă care are posibilități reale. Și, prin magia internetului, dispui de toate informațiile de care ai nevoie pentru a începe. Există chiar și grupuri la care te poți alătura pe platformele de socializare pentru a-ți oferi sfaturi și sprijin. S-ar putea să existe un anunț din partea conducerii care îți deschide posibilități pentru un proiect sau să conduci o echipă. Acest lucru ar putea duce la o rată de comision mai bună sau la posibilitatea unui bonus.

Horoscop săptămânal Balanță

Zilele următoare pentru Balanțe vor fi despre călătorii și progres spiritual. Astfel, nativii se gândesc să plece în străinătate, însă nu știu sigur dacă vor să se reîntoarcă. De asemenea, conexiunea cu Divinitatea va fi din ce în ce mai profundă.

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal

Horoscop săptămânal Scorpion

Îți extinzi lumea. Bifezi lucruri de pe lista ta. Poate faci sport și ar fi bine să joci, nu să te uiți de pe margine la ceilalți. Atenția ta se îndreaptă și către finanțe, și există câteva oportunități de a câștiga bani în plus. Dacă ai o afacere mică, s-ar putea să-ți extinzi teritoriul sau să găsești noi clienți. Dacă lucrezi pentru altcineva, s-ar putea să obții avantaje în plus.

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal

Horoscop săptămânal Săgetător

Săgetătorii se gândesc la căsătorie și plănuiesc chiar un moment deosebit pentru partener. Nativii vor purta dialoguri constructive atât acasă cu cei dragi, cât și la locul de muncă. Noi parteneriate își vor face apariția.

Citeste si: Horoscop dragoste iunie 2022: Zodiile care se îndrăgostesc în prima lună de vară

Horoscop săptămânal Capricorn

Ești în mișcare. Există multă activitate acasă chiar acum. Este posibil să împachetezi pentru o mutare și să o faci rapid, deoarece timpul este scurt. S-ar putea să te întorci la casa familiei după un semestru plecat la școală. Aceasta este o perioadă grozavă pentru a aborda proiecte mari. Ai energie și poți găsi ajutor. S-ar putea să primești un proiect de lucru când intri pe ușă. Presiunea este crescută, iar sșeful tău se uită pentru a vedea cum te descurci. Și chiar ai putea străluci. Aplecă-te în această nouă oportunitate, mai ales dacă vrei să avansezi.

Horoscop săptămânal Vărsător

Ești gata de lumina reflectoarelor. Ești de neoprit. Poți avansa în orice este legat de scriere, predare și publicare. Aceasta este o perioadă excelentă pentru a-ți prezenta cartea de poezie sau cel mai recent cântec, sau pentru a arăta lumii arta ta. Și când o faci, vei vedea că apar coincidențe norocoase. Este sincronicitatea în acțiune. Ai aripi. O întâlnire întâmplătoare ar putea duce la o întâlnire romantică sau cel puțin la o prietenie strânsă. S-ar putea să dai de cineva din trecutul tău. Este posibil să fi lucrat împreună sau să fi fost colegi de facultate. Poate că nu ai observat cu adevărat această persoană la momentul respectiv, dar acum te intrigă.

Horoscop săptămânal
Horoscop săptămânal

Horoscop săptămânal Pești

Nativii Pești își vor lua timp pentru ei în aceste zile. Astfel, aceștia vor sta acasă și vor cunoaște liniștea sufletească. Nativii se înțeleg bine cu cei din familie și vor stabili o conexiune puternică cu mama, conform horoscopului săptămânal pentru 30 mai 2022- 5 mai 2022.