• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023: Leii au o perioadă potrivită pentru a negocia o mărire de salariu. Taurii se vor confrunta cu dificultăți în menținerea echilibrului dintre viața profesională și cea personală

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 4-10 septembrie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Weekendul a ajuns la final, ceea ce înseamnă că ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 4-10 septembrie 2023 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Mai mulți nativi ai zodiacului vor avea parte de o săptămână excelentă, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săpămânal pentru zodia voastră!

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele! 

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Berbec

Dacă zodia berbec se află într-o relație de lungă durată, s-ar putea să resimtă o stagnare în această săptămână.

Stagnarea și monotonia nu sunt favorabile, deoarece pot duce la comportamente nepotrivite în momentele tale de vulnerabilitate. Încearcă să aduci mai mult romantism în cuplul tău, astfel încât să poți da un plus de savoare căsniciei sau relației tale. Sănătatea zodiei berbec poate fi un subiect important în această săptămână. Ar fi bine să îți faci un program regulat de exerciții fizice și să îți faci timp pentru a te relaxa. Este important să ai grijă de alimentația ta și să nu te îndulci prea mult. 

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Taur

În această perioadă, te vei confrunta cu dificultăți în menținerea echilibrului dintre viața profesională și cea personală. Vor apărea tensiuni în familie, deoarece atât tu, cât și partenerul de viață veți fi mai sensibili și vulnerabili. Dacă ești singur, vei avea oportunități mai mari de a întâlni persoane noi și de a-ți găsi jumătatea. Ești plină de romantism și entuziasm pentru o posibilă nouă iubire.

Există riscul să cheltui mai mulți bani decât ar fi necesar în această săptămână. Când ai dubii cu privire la o achiziție, este recomandat să reflectezi asupra necesității reale a acelui lucru. În plan financiar, vei avea de-a face cu diverse evenimente, iar modul în care le gestionezi depinde numai de tine.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Gemeni

Pentru Gemeni, această săptămână este ca o aventură palpitantă într-un oraș străin.

Ești plin de curiozitate și dornic să explorezi noi idei și concepte. Cunoașterea este putere, așa că învață cât poți din orice sursă posibilă. Comunicarea este cheia succesului, așa că fii deschis și comunicativ cu cei din jurul tău. Cu abilitățile tale sociale și mintea ageră, poți rezolva orice provocare întâlnită în drumul tău. Săptămâna aceasta, ar fi bine ca zodia gemeni să acorde atenție stresului și anxietății, care pot afecta negativ sănătatea lor. Fă tot posibilul să îți faci timp pentru relaxare și meditație, astfel încât să îți poți calma mintea. De asemenea, este important să acorzi atenție nutriției tale și să mănânci alimente sănătoase și echilibrate.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Rac

Sunt zile bune pentru retragere din forfota cotidiană și pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii te obosesc și de aici va rezulta nevoia de a te odihni și de a te îndepărta de tot ce îți displace. Odihnește-te, îngrijește-te corespunzător și cultivă gândirea pozitivă. Sunt momente pasagere, iar ceea ce ți se întâmplă cunoști deja. Doar că acum trebuie să fii ceva mai atent la nevoile organismului tău. Discuții de taină cu cineva de încredere din segmentul social și cel profesional. Pe căi mai puțin obișnuite poți afla informații revelatoare privitoare la relațiile și situațiile în care ești implicat. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Leu

Începutul acestei săptămâni aduce cu sine o energie negativă din partea persoanei iubite. Se conturează conflicte deoarece simți că ești nevoit să accepți lucruri cu care nu ești de acord. În mod constant, să fii țapul ispășitor nu este corect, indiferent cât de mult iubești o persoană. În prima parte a săptămânii, Jupiter retrograd va intra în casa a opta, adică în sfera intimității și a resurselor comune. Vei fi încurajată să analizezi dacă merită să investești sentimente și încredere într-o relație. Este momentul să lași garda jos și să permiți cuiva să te cunoască mai bine. La mijlocul săptămânii, Mercur va intra în casa a doua, a banilor, și vei simți nevoia să te gândești la modalități de a-ți spori veniturile sau de a-ți reevalua planurile financiare pe termen lung. Este o perioadă potrivită pentru a negocia o mărire de salariu și pentru a cere ceea ce meriți. Odată cu intrarea lui Jupiter în casa a opta a resurselor comune, investițiile tale pot deveni foarte profitabile. Dar trebuie să fii prudentă, deoarece Marte în opoziție cu Jupiter poate să te determine să riști prea mult.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Fecioară 
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Fecioară [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Fecioară 

Se conturează multă forfotă socială și profesională. Întâlniri și discuții la nivel înalt, participarea la reuniuni oficiale, cu multă lume, dar și controverse. Prudență, răbdare, măsură în toate! Te poți trezi în mijlocul unor conflicte, la care nici cu gândul nu gândești. Colaborările profesionale în care ești implicat, relația cu partenerul de viață sunt vulnerabile, datorită imaginii tale publice sau datorită statutului tău social și cel profesional. Schimbări de anvergură pe toate planurile. Relațiile cu prietenii se evidențiază în a doua parte a săptămânii prin discuții și acțiuni comune importante. Evită să vorbești despre vulnerabilitățile tale.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Balanță
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Balanță[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce a arătat testul poligraf în cazul lui Daniel Balaciu. Asta răstoarnă tot ce se știe până acum despre cazul fostului soț al Danei Roba

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Balanță 

În această săptămână, balanța simte că a intrat într-un tărâm magic și misterios. Ești fascinat de frumusețea din jurul tău și simți o conexiune specială cu natura. Este momentul potrivit să te relaxezi și să îți răsfeți simțurile. Apreciază fiecare moment și bucură-te de lucrurile simple din viață. Fii deschis la intuiție și ascultă-ți inima. În liniștea acestei săptămâni, s-ar putea să descoperi răspunsuri importante pentru întrebările tale. Săptămâna aceasta, este important ca zodia balanță să fie atentă la nevoile corpului lor. Îți poți pune energia în mișcare, dar trebuie să ai grijă să nu exagerezi și să îți asculți corpul atunci când simți nevoia de odihnă. 

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Scorpion

În urma discuțiilor cu partenerul de viață sau colaboratorii din segmentul profesional vei fi nevoit să-ți revizuiești situația financiară. Se conturează cheltuieli majore datorită acestor persoane, dar și plata unor facturi restante, taxe, datorii către alte persoane sau către bănci. Prudență și discernământ, pentru că segmentul financiar, mai ales secțiunea bani și bunuri comune cu alții este foarte vulnerabil. Sunt posibile pierderi, erori în documente, dar și falsuri intenționate. În a doua parte a săptămânii ai de-a face cu șefi, sarcini de lucru urgente și reuniuni oficiale. Acordă timp și atenție atât casei, cât și membrilor familiei

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Săgetător
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Săgetător[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Săgetător 

Este posibil să ai un schimb dur de replici cu persoana iubită. Tu și partenerul tău nu sunteți pe aceeași lungime de undă. Dar asta nu înseamnă că trebuie să transformați orice discuție contradictorie într-o ceartă de proporții. La final de săptămână, Mercur va intra în casa a patra și te va ajuta să lași în urmă orice conflict. Te vei concentra mai mult asupra sentimentelor tale. Dacă ești singură, este important să îți amintești care sunt valorile tale pentru o nouă relație și să nu le încalci, oricât de atrasă ești de o persoană pe care ai cunoscut-o recent. Vei avea o adevărată obsesie pentru a rezolva o problemă la locul de muncă. Ți se pare că totul este prea complicat și nu înțelegi care sunt cauzele problemelor cu care te confrunți. În această săptămână, vei reuși să plătești unele datorii și te gândești tot mai mult la o afacere. De asemenea, vei avea unele acțiuni care implică niște costuri mari sau o tranzacție cu o sumă mare de bani. 

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Capricorn

Zodia capricorn este o persoană fermecătoare, strălucește și emană în jurul lor o energie pozitivă în această săptămână. Relația ta cu partenerul/partenera beneficiază de o atmosferă plăcută, așa că ar fi bine să profiți de aceasta și să avansezi la nivelul următor. Totuși, nu trebuie să forțezi lucrurile, este mai indicat să faci pași mici, dar siguri! Dacă ești singur/singură, pregătește-te pentru o schimbare în viața ta amoroasă în viitorul apropiat. În această săptămână, ar fi bine ca zodia capricorn să fie atentă la dieta lor și să încerce să facă alegeri alimentare sănătoase.  

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Zeci de mii de participanţi la festivalul Burning Man au rămas blocaţi în deşertul Nevada din cauza ploii şi a noroiului

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Vărsător 

Segmentul domestic îți deschide săptămâna, pentru că vei avea treburi restante de rezolvat acasă sau împreună cu membrii familiei. Curățenii generale, reparații curente, vânzarea sau achiziționarea unor bunuri patrimoniale, discuții pe teme de interes comun cu neamurile. Prudență și răbdare, pentru că tensiunile sunt la cote înalte. A doua parte a săptămânii evidențiază relațiile sentimentale. Implică-te în activități recreative, ocupă-te de hobby-uri și stai de vorbă pe îndelete cu cei dragi. Răscoliri sentimentale, aspecte legate de copii, modificarea percepției tale vizavi de iubire și implicațiile ei. Sănătatea este vulnerabilă, datorită eforturilor intense depuse la serviciu.

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Pești 
Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 4-10 septembrie 2023. Pești

Cei născuți în această zodie pot experimenta unele nesiguranțe și incertitudini sentimentale în această săptămână. Totuși, aspectul tensionat între Saturn, guvernatorul lor, și Uranus în casa iubirii indică faptul că acești nativi se pot distanța de un episod din trecut care le-a cauzat suferință sau pot aborda o relație amoroasă într-un mod diferit. Din punct de vedere profesional, vor apărea multe sarcini simultan, ceea ce poate duce la agitație și confuzie. Astfel că este necesară o organizare atentă. Este important ca nativii să țină cont de faptul că Saturn se află în sectorul financiar în prezent. Ceea ce poate provoca instabilitate și schimbări neașteptate. Totuși, această situație poate oferi și oportunitatea de a obține câștiguri mai mari din munca lor, cel mai probabil prin eforturi sporite.

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.