• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Este o perioadă intensă și agitată pentru nativii zodiacului Taur

Horoscop săptămânal  5 -11 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 5 -11 decembrie pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Ne pregătim pentru noi provocări și noi surprize din partea astrelor. Astrele îți dezvăluie previziunile pentru perioada 5 -11 decembrie 2022 și îți arată ce te așteaptă în carieră, dragoste, sănătate sau în privința banilor. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră!

Prima parte a săptămânii este una încărcată pentru o parte din nativii zodiacului, fiind solicitați la locul de muncă și au de rezolvat mai multe treburi casnice.

Unele zodii reușesc să-și îndeplinească toate sarcinile cu bine, astfel încât, în a doua parte a săptămânii, își dedică câteva momente de relaxare.

Citește și: Horoscop chinezesc 6 decembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele de Moș Nicolae

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022:

Află  horoscopul săptămânal  pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești.

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Berbec

Berbecii sunt preocupați de zona financiară, dar și de anumite acte.Vă doriți să rezolvați cu actele, cu anumite situații legate de promisiuni și drumuri. Sunteți agitați mintal în perioada asta, iar astrele vă recomandă să lăsați gândurile negative de-o parte.

Horoscop săptămânal  5 -11 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Taur

Taurii primesc vești legate de zona banilor.

În această săptămână aveți multe de rezolvat, sunt părți bune care vă dau o liniște și siguranță că puteți să primiți niște bani. În a doua parte a săptămânii o să vă confruntați și cu temeri, dar și cu discuții în viața de cuplu. Este o săptămână intensă și agitată pentru nativii zodiacului.

 Horoscop săptămânal 5- 11 decembrie 2022: Gemeni

Gemenii au parte de multe discuții în relații, dar dacă sunteți destul de calm, aceste discuții pot să fie evitate.

Fiind o lună plină în semnul vostru, există slabe șanse să puteți să evitați anumite discuții. O să aveți parte de insomine, agitație și mici accidente. Este o săptămână în care sunt discuții, certuri, conflicte, dar și împăcări. 

Horoscop săptămânal  5 -11 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 5- 11 decembrie 2022: Rac

Racii au de rezolvat foarte multe lucruri la locul de muncă, acolo sunt niște situații care vă dezavantajază și vă prind în tot felul de încurcături.

Zona spirituală trece printr-o transformare, o să primiți niște semne și direcții, iar universul vă direcționează către ceva și o să vă arate calea. Este o săptămână intensă spiritual cu revelații și vise. Astrele vă recomandă să aveți mare atenție cu cine intrați în vorbă.

Horoscop săptămânal  5 -11 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Leu

Leii au o săptămână intensă din punct de vedere social, viața socială este pusă sub lupă și o să aveți undă verde la locul de muncă. Cu luna plină în Gemeni, Leii au parte de foarte multe schimbări și răsturnări de situație. Este o perioadă agitată și în iubire.

Horoscop săptămânal  5 -11 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Fecioară

În această săptămână, fecioara are nevoie să-și găsească echilibrul, aveți nenoie de casă și să petreceți mult timp în casă. De asemenea, aveți nevoie să vă faceți curat în suflet, chiar și la locul de muncă. Există posibilități pe care credeți că le-ați ratat. Fecioarele caute echilibru legat de casă și carieră, motiv pentru care o să profitați de lucruri neașteptate.

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Balanță

Balanțele sunt foarte îngândurate, dar trebuie să lăsați de-o parte gândurile negative ca să nu vă îndepărtați de scopul vostru. Încercați să înțelegeți că totul se întâmplă cu un scop. Există posibilitatea să vă loviți de câteva plecări neașteptate și să primiți vești de la îndepărtare. În dragoste o să faceți câteva schimbări. Este săptămâna cunoașterii pentru nativii zodiacului.

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Scorpion

Scorpionii au o săptămână intensă și profundă. Nativii vor avea câteva întâlniri neașteptate. Luna plină din Gemeni de joi va scoate la suprafață chestiuni secrete, poate chiar intime care evidențiază perspectivele diferite dintre tine și celălalt, însă nu imposibil de reconciliat. Venus și Mercur intră în Capricorn săptămâna aceasta dinamizându-te atât fizic cât și intelectual. Vei deveni mai practic în gândire și orientat spre rezultat. 

Citește și: Ce flori să dăruiești, în funcție de zodie

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Săgetător

În această perioadă îți va fi mult mai ușor să te detașezi de trecut și să te concentrezi pe planurile de viitor. Vei avea mult mai multă claritate cu privire la drumul pe care vrei să-l urmezi, la ce este sau nu este bine pentru tine. Astrele te susțin și atunci când vine vorba de dragoste. Dacă nu ai o relație, ai toate șansele să întâlnești un posibil partener de viață.

Horoscop săptămânal  5 -11 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Capricorn

Capricornii primesc bonus pe la locul de muncă. Contextul astrologic îți aduce o mulțime de idei creative și ar fi bine să le pui în practică. Pot apărea provocări legate de viața profesională.

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Vărsător

Vărsătorii reușesc să-și îmbunătățească starea interioară și reușesc să-și rezolve lucruri pe la locul de muncă, dar și cu prietenii. Este indicat să devii mai strict și mai organizat cu timpul tău și poate să regândești modul sau direcția în care ți-ai investit eforturile până acum. 

Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022: Pești

O veste sau o informație neașteptată, chiar la început de săptămână, te determină să-ți refaci planurile. Dacă nu există un echilibru între timpul alocat profesiei și timpul pentru familie, casă sau propriile nevoi emoționale, Luna Plină din Gemeni de joi va scoate la suprafață acest aspect.

Horoscop săptămânal  5 -11 decembrie 2022
Horoscop săptămânal 5 -11 decembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Horoscop dragoste pentru luna decembrie 2022: Previziuni astrale pentru toate zodiile

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul   radioimpuls.ro.