• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023: Balanțele regretă deciziile din trecut. Săgetătorii scapă de stres

Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023: Balanțele regretă deciziile din trecut. Săgetătorii scapă de stres
Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 6 - 12 februarie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  săptămânii 6- 12 februarie 2023! Săptămâna aceasta avem o mulțime de situații și relații de reparat și de vindecat. Vestea bună este că zilele următoare ne oferă tuturor șansa de a face față problemelor și parteneriatelor într-o manieră cooperantă care le poate transforma în oportunități. Totuși, zodiile trebuie să muncească mai mult pentru ca anumite situații să se îmbunătățească. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!  

Citește și: "Eu sunt femeia cu care Printul Harry și-a pierdut virginitatea! Cum arată Sasha Walpole, femeia care l-a făcut bărbat pe Harry

Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023: Balanțele regretă deciziile din trecut. Săgetătorii scapă de stres
Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: "Am intrat în belele mai mult decât oricine!" Cine este Navarone Garibaldi Garcia! Iată tot ce trebuie să știi despre unicul fiul rămas în viață al Priscillei Presley

Horoscop săptămânal 6- 12 februarie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citește și:   Cinci zodii care vor avea succes în 2023. Toate visele li se împlinesc

Berbec 

Invită puțină magie în viața ta petrecând mai mult timp cu colegii tăi de la locul de muncă în afara programului.

S-ar putea să descoperi că relațiile dintre voi se schimbă, ceea ce te va face să te simți ca și cum ai fi în sfârșit parte din gașcă. Pentru prima dată în câteva luni, ai un sentiment de camaraderie cu prietenii tăi și simți că nimic nu poate rupe legătura pe care o clădiți acum. 

Taur

Săptămâna aceasta s-ar putea să-ți fie greu să îmbrățișezi o neutralitate rece, deoarece de obicei tu ești cel care face planuri, face toate sarcinile și treburile și ține echipa laolaltă.

Lăsați pe cineva să se ocupe de toate aceste lucruri pentru că sunteți într-o vacanță temporară și ar trebui să vă bucurați de timpul vostru liber. Dacă prietenii tăi nu apreciază munca pe care o depui, săptămâna aceasta vor înțelege ce înseamnă să fie în pielea ta.  

Gemeni 

În loc să vă plângeți de felul în care sunt lucrurile, ar trebui să vă creați propriile reguli. Motivul pentru care vrei să faci schimbări este că vrei să vrei să îi surprinzi pe ceilalți cu evoluația ta.

De asemenea, este important să vă asumați o convingere pentru a vă extinde perspectivele. Chiar dacă majoritatea oamenilor nu sunt de acord, nu ar trebui să-ți pese de ceea ce cred ei și să onorezi oportunitățile care îți permit să fii cea mai bună versiune a ta.

Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023: Balanțele regretă deciziile din trecut. Săgetătorii scapă de stres
Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Unii oameni au o latură sarcastică, care rareori are șansa să fie văzută. Săptămâna aceasta, renunți la dulceața care te caracterizează și decizi să pui punctul pe „i” atunci când te deranjează ceva. În loc să eviți să te exprimi, a venit momentul să-ți faci cunoscute sentimentele pentru a nu mai permite altora să profite de bunătatea ta. Cei care nu au la inimă interesele tale cele mai bune vor contesta, în timp ce persoanele care te respectă și țin la tine te vor aplauda pentru că ești încrezător.

Citește și: Lună Nouă februarie 2023. Pe ce dată este Luna Nouă și cum sunt influențate zodiile?

Leu 

Deși de obicei îți place să fii sufletul petrecerii, săptămâna aceasta eviți să fii în centrul atenției și adopți o atitudine mult mai conservatoare. Ei bine, prietenii tăi s-ar putea să se simtă confuzi de acțiunile tale, deoarece aceasta este o latură a ta pe care nu au văzut-o niciodată. Ei vor începe să accepte partea solitară și liniștită a personalității tale odată ce vei explica că ești o persoană complexă care are mai multe laturi.

Fecioară

Tocmai când erai pregătit să treci peste despărțirea de fostul partener, trecutul vă prinde din urmă, iar o situație neașteptată vă va aduce în același loc. Nu luați asta ca pe un semn pentru a vă împăca. Rezistați impulsului de a te întoarce la vechea relație și, implicit, la persoana care erai în acea perioadă.  În loc să privești înapoi, schimbă-ți direcția și privește la ceea ce urmează. O nouă iubire și momente pline de fericire te așteaptă în curând dacă îți dorești asta.

Balanță

Săptămâna aceasta este posibil să regreți anumite decizii, însă astrele îți recomandă să lași inspirația și creativitatea să preia controlul vieții tale. Chiar dacă lucrurile nu s-au întâmplat cum te-ai așteptat tu, nu trebuie să rămâi blocat pe acestă idee. Încearcă să lucrezi cu ceea ce ai, deoarece nimic nu este întâmplător. Dacă știi cum să abordezi lucrurile, cu siguranță le poți întoarce în favoarea ta. 

Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023: Balanțele regretă deciziile din trecut. Săgetătorii scapă de stres
Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Înainte de a fi de acord să preluați sarcini suplimentare, asigurați-vă că vă puteți descurca cu volumul de muncă. Din păcate, vă veți asuma mai mult decât puteți duce, ceea ce vă va face să aveți o mulțime de eșecuri, mai ales pentru că vă simțiți prea dezorganizat și agitat ca să începeți ceva. Este important să vă înțelegeți limitele și să cereți ajutor atunci când este necesar. Nu lăsați mândria și ego-ul să vă împiedice să reușiți în ceea ce v-ați propus. 

Săgetător

Schimbările cosmice te lasă să trăiești fără stres în această săptămână și vrei să rămâi în colțul tău personal și relaxat. La urma urmei, ai avut multe pe cap și te simți epuizat din punct de vedere energetic, așa că ai nevoie de odihnă. În timp ce tentația de a petrece timp cu prietenii tăi este puternică, ascultă-ți corpul. Folosiți acest timp pentru a vă reîncărca bateriile, spiritul și inima și lasă petrecerile pentru săptămâna viitoare.  

Citește și: Horoscop dragoste februarie 2023. Cele mai norocoase zodii în luna iubirii

Capricorn 

Ceața începe să se ridice și îți dai seama că toată drama care ți-a afectat relația cu persoana iubită trebuie să fie vindecată. Majoritatea problemelor au fost greșeli minore de comunicare care au escaladat și au luat amploare pentru că nu ați știut să le gestionați. Și, deși nu aveai chef să te descurci în mod corespunzător cu situația atunci, vrei să rezolvi lucrurile săptămâna aceasta. Astrele îți recomandă să ai răbdare cu emoțiile celor apropiați.

Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023: Balanțele regretă deciziile din trecut. Săgetătorii scapă de stres
Horoscop săptămânal 6 - 12 februarie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Ești îndrăgostit de un prieten și vrei să-i spui cum te simți. Cu toate acestea, îți este frică să faci acest lucru acum. Nu există într-adevăr un moment mai bun pentru a-ți exprima sentimentele decât prezentul. Sunt șanse ca persoana respectivă să simtă la fel. Dar, nu veți ști niciodată dacă nu vă asumați un risc și nu vă puneți inima în joc. Trimiteți-le un mesaj drăguț și spuneți-le adevărul. Înainte să-ți dai seama, vei avea prima întâlnire cu el și vei putea începe un nou capitol din viața ta.

Pești

Te-ai simțit blocat în propria ta lume secretă și cauți modalități de a remedia și de a vindeca trecutul sau chiar prezentul. Încercați un exercițiu în care scrieți în jurnal despre orice vă trece prin minte. Punerea sentimentelor pe hârtie le face reale și îți dă putere asupra lor. Astfel, poți face față situațiilor și relațiilor direct. Dacă este nevoie, luați-vă timpul necesar să plângeți, deoarece eliberând toată furia, emoțiile și anxietatea care s-au acumulat în interior se simte mai bine decât orice altceva.