• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal 9 - 15 octombrie 2023: Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt accentuate pentru Balanțe. Scorpionii se concentrează asupra relațiilor cu familia extinsă și vor reuși să stabilească obiective pe termen lung

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023 este aici pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul săptămânii 9 octombrie- 15 octombrie 2023! Mari evenimente astrale își vor pune amprenta asupra alegerilor pe care le fac zodiile în următoarea perioadă. Multe semne zodiacale vor putea să își rezolve problemele din relații și să comunice mai ușor cu oamenii apropiați. Vedeți care sunt principalele evenimente care vă vor marca această perioadă, citind horoscopul săptămânal pentru zodia voastră

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești și recomandări pentru toate  zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele! 

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Berbec
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Berbec[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Berbec

Chiar dacă te aștepți la o săptămână plină de activități și multe lucruri de rezolvat, totul pare să meargă într-un ritm obișnuit, fără schimbări semnificative. Cu toate acestea, acum este momentul perfect să recuperezi și să pui punct la toate sarcinile și proiectele pe care le-ai amânat sau pentru care nu ai găsit timp până acum.

Ai disponibilitate, motivație, energie și resurse, așa că este momentul ideal să te ocupi de aceste lucruri, îndemnate de forțele astrale. Este o perioadă prielnică și pentru relațiile cu copiii sau cu cei mai tineri, susțin astrele.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Taur
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Taur[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Taur

La începutul săptămânii, nativii Taur își concentrează atenția pe aspectele casnice, familia și soluționarea unor chestiuni administrative și personale. Intrarea lui Venus, planeta guvernatoare a Taurilor, în semnul Fecioarei începând cu 9 octombrie, aduce motive de bucurie.

Deoarece se activează sfera sentimentală. Le va oferi șansa de a trăi noi experiențe amoroase sau de a îmbunătăți relațiile existente. Marte, planeta energiei și a acțiunii, pătrunde în semnul Scorpionului începând cu data de 12 octombrie. Activând astfel casa asociată căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor profesionale. Astfel, relațiile de cuplu și cele în general devin punctul central al atenției. Le va oferi taurilor oportunitatea de a experimenta o pasiune mai intensă în viața lor.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Gemeni
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Gemeni[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Gemeni

Ai o colaborare excelentă în echipă și începi săptămâna cu o energie fantastică și o dispoziție minunată. Te axezi pe relațiile de colaborare, pe alianțe și pe legăturile cu colegii de la serviciu, căutând să îmbunătățești anumite conexiuni. Dacă ai în plan să pleci undeva sau trebuie să faci o deplasare, se ivește ocazia pentru o scurtă evadare sau o vizită.

Astrele te îndeamnă să nu o ratezi. Cu o abordare atentă și concentrată, poți realiza multe și poți profita la maxim de oportunitățile care îți apar în cale. Fii deschis la noile informații și fă pași hotărâți pentru a-ți atinge obiectivele profesionale și personale.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Rac
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Rac[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Care este cea mai mincinoasă zodie. Ce nativi urăsc totuși minciuna și nu s-ar abate nici în ruptul capului de la calea cea dreapta

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Rac

Familia ta reprezintă o prioritate S-ar putea să fii foarte concentrat să încerci să ajuți un membru al familiei să meargă pe calea cea bună și ai putea fi îngrijorat de alegerile pe care le face sau de prietenii cu care se întâlnește. Vrei să te opui dar nu este cea mai bună abordare. Ar fi mai bine să dai un exemplu bun decât să un sfat. Teancul de documente de pe biroul tău este probabil ultimul lucru de care vrei să te ocupi. Vrei să amâni dar dacă fă primul pas, vei vedea că lucrurile decurg mai ușor. 

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Leu
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Leu[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Leu

Simți nevoia de armonie în toate aspectele vieții tale, fie în planul profesional, în relația de cuplu, cu familia, prietenii sau colegii de muncă. Dacă în ultima perioadă nu ai acordat atenție unor excese, este posibil să apară semne, fie la nivel digestiv, fie în forma oboselii acumulate, fie printr-o stare emoțională alterată. Astrele îți recomandă să îți acorzi mai mult timp pentru a-ți regăsi echilibrul. Ascultă-ți corpul și răspunde la nevoile sale. Este posibil să beneficiezi de discuții cu cineva de încredere, de lectura unei cărți speciale, de o vizită sau de o scurtă călătorie către un loc care îți aduce bucurie. Aceste acțiuni te pot ajuta să îți refaci echilibrul și să îți încarci bateriile pentru a face față cu succes provocărilor vieții cotidiene.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Fecioară
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Fecioară[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Fecioară

Ești hotărât să profiti de o nouă sursă de venit și vezi potențialul premiu în fața ta. Cu multă energie și o șansă de victorie, s-ar putea să simți că ești într-o cursă pentru a-ți atinge obiectivele. Cu toate acestea, nu merge pe scurtătură. Împreună cu partenerul tău discutați despre un plan solid pentru viitor. Împărțind responsabilitățile și găsind un teren comun, amândoi vă puteți simți bine în legătură cu direcția pe care o decideți. Dacă ești singur și cauți dragostea, s-ar putea să întâlnești pe cineva care vrea o relație serioasă și dedicată. De asemenea, este posibil să existe o diferență de vârstă între tine și această persoană, care ar putea reprezenta o problemă. 

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Balanță 
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Balanță [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Balanță 

Dialogurile și acțiunile comune cu prietenii sunt accentuate în această săptămână, de aceea fii prudent și implicat serios în aceste relații. Cu toate că sunt posibile controverse și diferențe majore între vorbe și fapte, ai încredere că totul se desfășoară spre binele tău suprem. Pe de altă parte, ai nevoie de momente de odihnă și detașare de cotidian. Se pot accentua unele probleme de sănătate, privitoare la sistemul digestiv, stomac și la sistemul osos și articular. Îngrijește-te corespunzător, dozează-ți eforturile și urmează sfaturile specialiștilor în sănătate. În a doua parte a săptămânii te vei simți mult mai bine, revenind strălucitor și puternic în mijlocul celorlalți.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Scorpion
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Scorpion[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Scorpion

În această perioadă te vei concentra asupra relațiilor cu familia extinsă și vei reuși să stabilești obiective pe termen lung. Pot avea loc discuții despre viitor și despre moșteniri, iar aceste conversații pot fi benefice și productive. Simți o nevoie acută de a aduce ordine în toate aspectele vieții tale, începând de la propria locuință și până la rutina zilnică, dieta ta, relațiile cu cei din jur și chiar gândurile care te preocupă. Este momentul să faci schimbări, să te reinventezi și să pui bazele unui nou început pentru tine.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Săgetător 
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Săgetător [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Săgetător 

În săptămâna 9- 15 octombrie 2023, vei primi sfaturi despre bani și investiții și vei ignora tot ce auzi, pentru că nu te interesează ce spun ceilalți. Ai învățat că cel mai bine este să te ghidezi după instinctul tău și că mișcările financiare la modă nu sunt pe placul tău. Sunteți în modul "economisire" și nu sunteți pe cale să puneți un teanc gras de bani pentru că cineva vă spune că va fi mai bine pentru dumneavoastră să faceți acest lucru. Săptămâna aceasta vă pune în situația de a vă crea schimbarea. Te vei schimba în felul "tău", nu în funcție de ceea ce așteaptă altcineva de la tine.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Capricorn
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Capricorn[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Capricorn

Te-ai putea găsi într-o luptă pentru putere cu cineva cu autoritate, cum ar fi un supraveghetor sau un părinte, care are influență asupra ta. În loc să te implici imediat în conflict, ia în considerare locul în care deții controlul. Reflectează asupra modului în care alinierea la obiectivele celorlalți sau alegerea unei abordări diferite ți-ar fi benefică pe termen lung. S-ar putea să nu fie ușor să obții ceea ce îți dorești și poți simți că ai ratat. Indiferent dacă este o oportunitate de educație sau o șansă de a călători care pare inaccesibilă, schimbă-ți perspectiva concentrându-te pe recunoștință. Acest lucru te poate scoate dintr-o rutină și te ajută să vezi prezentul. Va fi mai ușor să faci progrese către obiectivul tău.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Vărsător 
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Vărsător [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat| Cum conduci în funcţie de zodie. Astrele îţi determină felul în care te comporţi la volan

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Vărsător 

Fii deschis la oportunitățile care vin în calea ta și explorează această sferă a vieții tale cu încredere și optimism. Săptămâna aceasta, stelele sunt de partea ta, iar alegerile tale inteligente îți pot aduce roade frumoase pe termen lung. Vei primi răspunsuri și confirmări surprinzătoare, chiar fără să te aștepți. Vei lua decizii pline de inspirație, iar relațiile tale cu prietenii vor fi extrem de favorabile. Ai șansa de a participa la evenimente sociale, întâlniri, ședințe și discuții cu persoane interesante, chiar și în mediul virtual.

Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Pești 
Horoscop săptămânal 9 octombrie - 15 octombrie 2023. Pești [Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 9 octombrie- 15 octombrie 2023. Pești 

Nativii Pești își încep săptămâna concentrându-se pe rutina lor zilnică și pe activitățile de la locul de muncă, care se înmulțesc treptat.

Cu intrarea lui Venus în zodia Fecioară din 9 octombrie, se anunță îmbunătățiri în relațiile lor, fie că este vorba de parteneri de viață sau colaboratori profesionali. Cei singuri au șansa de a întâlni pe cineva special, iar termenii unor contracte pot fi finalizați cu succes. Marte intră în Scorpion pe 12 octombrie, aducând un impuls puternic în zona studiilor, dezvoltării personale, călătoriilor și explorării de noi domenii de interes.Ultimul aspect astral important al săptămânii este Luna Nouă din zodia Balanță, din 14 octombrie, care aduce schimbări în sfera financiară a Peștilor, inclusiv privind sursele de venit, datoriile și aspecte legate de intimitate

Acestea au fost previziunile astrale. Dacă vreți să aflați mai multe informații despre ce îți rezervă astrele în următoarele zile, puteți accesa site-ul  radioimpuls.ro.