• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal pentru 11-17 martie 2024: Fecioarele se pregătesc să încheie o afacere profitabilă. Capricornii au probleme în dragoste

Horoscop săptămânal pentru 11-17 martie 2024
Descoperă horoscopul pentru săptămâna 11-17 martie 2024 [Sursa foto: PixaBay]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 11-17 martie 2024. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi din zodiac.

Consultă horoscopul pentru săptămâna 11-17 martie 2024!  Zodiile au parte de o săptămână agitată, pe parcursul căreia vor munci mult și vor încerca să evite conflictele. Deși nu este o perioadă bună pentru a face investiții, există și zodii care au noroc în plan financiar, astfel că vor descoperi o mulțime de oportunități. Pentru unii nativi, pot apărea mici tensiuni în relațiile cu cei din jur, însă o bună comunicare poate să îi scoată din încurcătură.

Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele în următoarele zile!

Citește și: Horoscopul pentru martie 2024: Zodiile care au noroc cu carul

Cum va fi săptămâna 11-17 martie 2024 pentru cei 12 nativi?
Berbecii trec printr-o perioadă de introspecție[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru săptămâna 11-17 martie 2024. Ce prezic astrologii?

Vești bune și recomandări pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată ce spun astrele!

Citește și: Fazele lunii în martie 2024: Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

Berbecii își analizează nevoile și dorințele

Berbecii trec printr-o perioadă de introspecție, în cadrul căreia sunt nevoiți să își analizeze foarte bine dorințele și nevoile. Acești nativi simt că a venit momentul să facă o serie de schimbări în viața lor, astfel că încep prin a se pune mai des pe primul loc, dar și prin a renunța la obiceiurile nocive.

Acești nativi se străduiesc să comunice mai mult cu persoanele din jurul lor, deoarece sunt siguri cât pot încheia parteneriate foarte avantajoase pentru viitor.

Taurii au de învățat lecții prețioase

Taurii nu trec prin cea mai bună perioadă în plan amoros, deoarece se pare că le este destul de greu să treacă peste o dezamăgire din trecut. Deși se străduiesc să se vindece de rănile pe care le-au purtat până acum, aceștia își vor da seama că nu este atât de ușor.

Astrele arată că acești nativi nu sunt pregătiți să treacă peste, însă sunt recunoscători pentru toate lecțiile pe care le-au învățat.

Gemenii caută noi modalități de a face bani

Gemenii au parte de o săptămână foarte bună, pe parcursul căreia felul în care comunică cu cei din jur îi ajută să scape de o mulțime de probleme. Acești nativi trebuie să poarte o discuție serioasă cu persoana iubită, astfel încât să clarifice lucrurile care nu mai merg atât de bine între ei.

În plan financiar, Gemenii încearcă să descopere noi modalități de a face bani și se pare că spre finalul săptămânii vor obține tot ce își doresc.

Află horoscopul săptămânal pentru 11-17 martie 2024
Racii trebuie să aibă grijă ce spun și ce fac în cazul unui conflict[Sursa foto: PixaBay]

Racii pot fi prinși în mijlocul unor conflicte

Racii încep săptămâna cu multă energie, astfel că în primele zile vor munci cu drag și spor, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Acești nativi încearcă să acorde mai multă atenției relației pe care o au cu partenerul, deoarece simt că nu mai sunt atât de apropiați și vor să rezolve această problemă. Spre finalul săptămânii, Racii ar putea ajunge în mijlocul unor conflicte la locul de muncă, astfel că trebuie să aibă mare grijă la ceea ce fac și la ceea ce spun.

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Vezi aici dacă o să ai noroc în dragoste anul viitor!

Leii se concentrează pe obiectivele lor

Leii sunt puternic influențați de Luna Nouă din martie 2024, astfel că în următoarele zile se vor concentra pe obiectivele pe termen lung. Acești nativi au planuri mărețe pentru următoarele luni, însă au nevoie de o organizare atentă, dar și de strategii mai bune pentru a obține tot ce și-au dorit. Deși pot apătrea numite tensiuni în cuplu, Leii reușesc să găsească un echilibru, astfel încât să rămână focusați pe ceea ce au de făcut, dar să îi acorde și partenerului mai multă atenție.

Fecioarele se pregătesc să încheie o afacere profitabilă

Fecioarele devin din ce în ce mai ambițioase, astfel că în următoarele zile vor munci foarte mult pentru a obține rezultatele dorite. Acești nativi au o mulțime de planuri pentru acest an și se pare că energia adusă de luna martie îi ajută să facă pași mari pentru a-și atinge toate obiectivele. Fecioarele au mari șanse să încheie o afacere profitabilă spre finalul săptămânii, astfel că zilele de weekend vor veni cu multe momente frumoase.

Balanțele vor să experimenteze lucruri noi

Balanțele simt nevoia să iasă din nou în lume după ce o bună perioadă au stat singuri, în confortul propriei case. În următoarele zile, acești nativi vor căuta să iasă din zona de confort, să comunice cu cei din jur, dar și să experimenteze diverse lucruri noi. Primăvara îi inspiră și îi ajută să aibă mai mult curaj, astfel că săptămâna va fi agitată, dar plină de momente frumoase. De asemenea, cei din zodia Balanță vor petrece mai mult timp cu cei dragi și vor face planuri de vacanță alături de aceștia.

Horoscopul pentru săptămâna 11-17 martie 2024
Scorpionii se îndepărtează de persoanele care nu îi apreciază[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii renunță la prieteniile toxice

Scorpionii vor descoperi că anumite persoane nu au deloc o influență bună asupra lor, astfel că în următoarele zile vor încerca să se îndepărteze de acestea. Ei nu mai vor să aibă în jurul lor persoane care nu îi apreciază, astfel că vor căuta să își aleagă cu mai multă grijă prietenii. Deși pot trece prin momente tensionate pe parcursul săptămânii, Scorpionii încearcă să fie optimiști și se concentrează doar pe aspectele pozitive ale vieții.

Săgetătorii trebuie să aibă grijă la bani

Săgetătorii au parte de o săptămână agitată, pe parcursul căreia vor încerca să facă foarte multe lucruri. În contextul unui program atât de aglomerat, partenerul se poate simți neglijat, astfel că zilele de weekend îi sunt dedicate. Săgetătorii vor să facă planuri de vacanță, însă aceștia trebuie să aibă mare grijă, deoarece situația lor financiară nu a fost tocmai bună în ultimele săptămâni. Finanțele lor au crescut și au scăzut brusc, astfel că această perioadă nu este deloc bună pentru a face cheltuieli majore.

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Anul Dragonului aduce oportunități mari. Ne putem schimba complet viețile

Capricornii au probleme în relația cu partenerul

Capricornii traversează o perioadă destul de dificilă în plan amoros, astfel că le este greu să se concentreze și pot avea probleme și pe alte planuri. Acești nativi sunt sfătuiți să separe viața profesională de cea personală și să nu lase probleme din cuplu să le afecteze randamentul la locul de muncă. Nu este o săptămână bună pentru afaceri sau investiții, astfel că cei din zodia Capricorn ar trebui să aibă mare grijă de bugetul lor.

Descoperă horoscopul săptămânii 11-17 martie 2024
Peștii au parte de o săptămână cu bune și cu rele[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii petrec mai mult timp cu cei dragi

Vărsătorii au parte de o săptămână liniștită, pe parcursul căreia vor rezolva o mulțime de treburi și vor petrece mult timp cu persoanele dragi sufletului lor. Acești nativi se bucură de pacea care a apărut în viața lor, deoarece s-au săturat de situațiile tensionate și conflicte. Vărsătorii se concentrează pe finanțe în această săptămână, astfel că vor descoperi o mulțime de oportunități pentru a-și crește veniturile.

Peștii au parte de mici tensiuni

Peștii au parte de o săptămână cu de toate. Aceștia vor munci foarte mult, iar rezultatele nu vor întârzia să apară, însă se vor confrunta și cu mici probleme. Acești nativi încearcă să privească de fiecare dată doar partea bună a lucrurilor, astfel că niciun obstacol nu va putea să îi doboare. Astrele îi încurajează pe cei din zodia Pești să fie mai atenți la micile detalii, iar șefii nu vor mai avea de ce să îi tragă la răspundere.