• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal pentru 20-26 noiembrie 2023: Zodiile care au parte de o săptămână specială

Horoscop săptămânal pentru 20-26 noiembrie 2023: Zodiile care au parte de o săptămână specială
Horoscop săptămânal pentru 20-26 noiembrie 2023 [Sursa foto: freepik]
Află ce ți-au rezervat astrele cititând horoscopul pentru săptămâna, 20-26 noiembrie 2023. Previziuni complete pentru toate zodiile.

Descoperă  horoscopul  săptămânii 20-26 noiembrie 2023! Zodiile au parte de o săptămână cu adevărat specială, în care pare că lucrurile vor merge exact așa cum și-au dorit. Chiar dacă anumiți nativi pot întâmpina anumite dificultăți, nu există nimic ce nu poate fi rezolvat cu mult calm și sprijin din partea apropiaților. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile. 

Citește și: Lună Plină noiembrie 2023: Cum sunt zodiile influențate? Vin vești bune

Horoscop săptămânal pentru 20-26 noiembrie 2023: Zodiile care au parte de o săptămână specială
Zodiile care au parte de o săptămână specială[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 20 -26 noiembrie  2023. Află ce îți rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi  ce ți-au rezervat astrele!

Citește și:  Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Va fi Anul Dragonului de Lemn

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Berbec

Berbecii trebuie să fie precauți săptămâna aceasta în ceea ce privește relațiile cu cei din jur. Anumite gesturi le-au ridica suspiciuni, astfel că acum le este destul de greu să aibă încredere în persoanele respective. Cel mai bine ar fi să își asculte intuiția de fiecare dată și să nu se implice în acțiuni care nu par sigure pentru ei. Acești nativi trebuie să învețe să își aleagă cu mai multă grijă prietenii, deoarece persoanele cu interese ascunse îi pot trage în jos. 

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Taur

Taurii și-au aglomerat programul de săptămâna aceasta după ce au făcut mai multe promisiuni persoanelor dragi. Chiar dacă acești nativi nu pot spune nu cuiva care are nevoie de ajutor, uneori trebuie să se concentreze pe propriile probleme. În cazul în care simt că nu pot ajuta pe cineva, cel mai bine ar fi să anunțe din timp, pentru ca persoana respectivă să nu se simtă abandonată.

În plan profesional, lucrurile merg foarte bine și Taurii vor avea parte de reușite importante. 

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Gemeni

Gemenii au parte de o săptămână destul de dificilă, deoarece vor fi nevoiți să ia o serie de decizii importante în timp ce se află în situații limită. Chiar dacă va părea destul de greu de gestionat această problemă, astrele arată că nativii ar trebui să își asculte intuiția, deoarece aceasta nu îi va dezamăgi niciodată.

Lucrurile se vor calma spre începutul weekendului, astfel că Gemenii nu ar trebui să pună prea multe presiuni pe ei. 

Horoscop săptămânal pentru 20-26 noiembrie 2023: Zodiile care au parte de o săptămână specială
Descoperă horoscopul pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Rac

Racilor le-a fost destul de teamă să profite de anumite oportunități, însă acum pare că și-au adunat curajul și pot să pornească pe un nou drum care le va aduce succesul. Acești nativi se gândesc zilnic ce ar trebui să facă pentru a ajunge la cea mai bună versiune a lor, iar experiențele noi sunt cele care le dau mai multă încredere în forțele proprii. Cei dragi le sunt alături, așa că micile probleme vor dispărea fără să își dea seama. 

Citește și: Horoscop decembrie 2023: Zodiile cu mare noroc în ultima lună a anului

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Leu

Leii nu mai pot suporta indiferența anumitor persoane, așa că decid să preia inițiativa. Pentru acești nativi, locul de muncă și impresia pe care o lasă sunt foarte importante, așa că nu mai suporta ca cei din jur să nu acorde aceeași importanță cum o fac ei. Leii sunt zodii cu multă încredere în sine, așa că știu exact ce ar trebui să facă pentru a-i motiva și pe cei din jur să își facă treaba, astfel că săptămâna aceasta își vor consolida poziția de lider.  

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Fecioară

Fecioarele trebuie să fie pregătite cu multă răbdare pentru această săptămână, deoarece vor fi în centrul unor situații destul de stresante. Acești nativi evită certurile și încearcă să se concentreze pe lucrurile care le aduc fericire, însă pot exista anumite situații în care vor fi provocați. Cu toate acestea, un conflict nu îi va ajuta cu nimic, așa că decid să își păstreze calmul și să muncească în continuare pentru a-și atinge obiectivele. 

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Balanță

Chiar dacă Balanțele vor avea parte de conflicte și de o mulțime de provocări în această săptămână, acestea se vor strădui să își mențină calmul și optimismul. Prietenii și familia le sunt aproape, așa că zilnic se vor încărca cu energie pozitivă pentru a face față obstacolelor. Deși este posibil ca orice încercare de a rezolva lucrurile să fie în zadar, Balanțele continuă să fie recunoscătoare pentru gesturile mici, care nu le lasă să își piardă speranța. 

Horoscop săptămânal pentru 20-26 noiembrie 2023: Zodiile care au parte de o săptămână specială
Previziuni complete pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Scorpion

Creativitatea îi face pe Scorpioni să fie în centrul atenției la locul de muncă, deoarece ideile lor se dovedesc a fi foarte bune pentru evoluția proiectelor în care sunt implicați. Toată aprecierea care vine din partea superiorilor le va da mai multă încredere, dar și dorința de a profita de orice oportunitate pentru a se autodepăși. Cu toate acestea, pot apărea anumite probleme în relația de cuplu, deoarece simt că persoana iubită nu mai depune eforturi să îi înțeleagă ca la început. O discuție sinceră și profundă va rezolva, totuși, foarte multe neînețelegeri pentru acești nativi. 

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Săgetător

Săgetătorii primesc vești care le pot da viața peste cap, afectând totodată și relațiile cu cei din jur. Acești nativi trebuie să învețe că deciziile pe care le-au luat în trecut pot avea consecințe în viitor, astfel că de acum înainte trebuie să își cântărească foarte bine deciziile înainte de a le lua. Chiar dacă le va fi destul de greu să gestioneze frustrările care apar în viața lor, Săgetătorii nu trebuie să neglijeze persoanele dragi, deoarece nu vor să riște să piardă astfel de conexiuni când au cea mai mare nevoie. 

Citește și: Horoscop ianuarie 2024: Zodiile care au noroc în dragoste la început de an

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Capricorn

Capricornii sunt nevoiți să facă anumite sacrificii pentru a asigura liniștea în familie, astfel că săptămâna aceasta se vor concentra pe timpul petrecut alături de cei dragi. Chiar dacă poate părea destul de dificil să calmezi spiritele în propria familie, acești nativi știu exact ce trebuie să facă pentru a rezolva toate neînțelegerile. Weekendul le va aduce liniștea și pacea de care aveau nevoie după mai multe zile în care au depus eforturi mari. 

Horoscop săptămânal pentru 20-26 noiembrie 2023: Zodiile care au parte de o săptămână specială
Află ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 20-26 noiembrie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Vărsător

Vărsătorii au destul de rar încredere în oameni, deoarece se așteaptă constant să fie dezamăgiți. Aceste îndoieli care apar în sufeltul lor sunt datorate unor suferințe din trecut, pe care trebuie să se străduiască să le lase în urmă dacă vor să nu rămână singuri, izolați de lume. Situațiile de săptămâna aceasta îi vor ajuta să comunice mai ușor cu oamenii din jurul lor, ceea ce va reprezenta un pas important pentru Vărsători. 

Horoscop săptămânal 20-26 noiembrie 2023. Pești

Peștii nu mai au planuri importante pentru finalul acestui an, astfel că și în săptămâna 20-26 noiembrie se vor concentra pe liniștea și pacea, care pare că se mențin de ceva vreme în viața lor. Acești nativi vor petrece multe momente frumoase alături de familie și sunt recunoscători pentru toate lucrurile bune care li se întâmplă. Relația cu partenerul merge foarte bine, așa că Peștii se declară cu adevărat împliniți și fericiți.  

Acestea au fost previziunile astrale pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023. Pentru a afla mai multe despre ce vă rezervă astrele în următoarea perioadă, consultați site-ul  radioimpuls.ro.