• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal pentru 22 - 28 ianuarie 2024: Trei zodii care traversează o perioadă plină de încercări

Horoscop săptămânal pentru 22 - 28 ianuarie 2024
Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024 pentru toate zodiile [Sursa foto: PixaBay]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi.

Descoperă horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024! Zodiile au parte de o săptămână foarte bună, pe parcursul căreia se vor concentra pe bunăstarea lor, dar și pe viața de familie. Nativii din zodiac au nevoie de liniște și pace, astfel că se vor strădui să nu mai pună presiune pe ei, dar și să ia lucrurile mai ușor. Taurii, Gemenii și Fecioarele se vor confrunta cu momente dificile la începutul săptămânii, însă treptat lucrurile se vor rezolva.

Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile.

Citește și: Horoscop pentru februarie 2024: Dragostea bate la ușă pentru aceste zodii, în luna iubirii

Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 22 - 28 ianuarie 2024
Taurii pot ajunge în mijlocul unor situații extrem de neplăcute în această săptămână[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 22-28 ianuarie 2024 pentru toate zodiile

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: 2024 este un an karmic: Ce înseamnă acest lucru?

Berbecii încearcă să nu se mai lase influențați de cei din jur

Berbecii își dau seama că au în jurul lor persoane care pot avea influențe negative asupra echilibrului lor, astfel că vor încerca să nu se lase influențate și să își urmeze intuiția de fiecare dată când au de luat o decizie.

De asemenea, acești nativi sunt în căutarea unor experiențe care să îi ajute să iasă din zona de confort. Astrele arată că Berbecii ar trebui să fie mai spontani și să spună da mai des, deoarece în acest mod vor ajunge să descopere o mulțime de lucruri noi despre ei, dar și despre lumea înconjurătoare.

Taurii au nevoie de sprijinul apropiaților

Taurii pot ajunge pe parcursul acestei săptămâni în anumite situații care nu îi fac deloc fericiți.

Acești nativi nu trebuie să pună, totuși, prea multă presiune pe ei, deoarece de multe ori nu pot deține controlul absolut, însă asta nu înseamnă că trebuie să se dea bătuți. Astrele le recomandă să își păstreze calmul și să facă tot posibilul să iasă din situația cu care se confruntă. În cazul în care simt că nu se pot descurca singuri, Taurii nu ar trebui să ezite să ceară ajutorul apropiaților.

Gemenii au nevoie să fie înțeleși de cei dragi

Gemenii au avut parte de o mulțime de schimbări de la începutul anului și până acum, astfel că cei din jur au observat că viața lor nu mai arată deloc așa cum o știau. Unele persoane, printre care și partenerul de viață, nu înțeleg de ce au luat anumite decizii, astfel că au tendința să îi tragă la răspundere. În această situație, Gemenii se simt încolțiți, iar reacțiile lor nu vor fi cele mai pozitive. Cu toate acestea, astrele le recomandă acestor nativi să poarte o discuție serioasă cu apropiații, deoarece relația lor va avea de suferit dacă nu se mai pot înțelege reciproc.

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 22-28 ianuarie 2024
Gemenii trebuie să poarte o discuție serioasă cu partenerul[Sursa foto: PixaBay]

Racii trebuie să se pună mai des pe primul loc

După tot stresul din ultima perioadă, Racii își dea seama în sfârșit că trebuie să se pună mai des pe primul loc. Aceștia încearcă să sprijine persoanele care vin la ei pentru ajutor, însă uneori se implică atât de mult încât devine și problema lor. Astrele le recomandă celor din zodia Rac să învețe să spună „nu” pentru că uneori ajung să fie ei nefericiți în încercarea de a-i ajuta pe alții. De asemenea, acești nativi au nevoie de o pauză pentru a-și pune ordine în gânduri, deoarece în ultima perioadă pare că nu mai știu ce își doresc de la viață.

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Leii traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale acestui an

Leii au avut parte de un weekend plin de iubire, așa că încep să aibă tot mai multă încredere în relația pe care au construit-o alături de partener. Acești nativi știu că sunt iubiți și apreciați, astfel că simt că nimic nu le poate strica fericirea. Liniștea și armonia din plan personal îi ajută pe cei din zodia Leu să muncească mult mai eficient, astfel că superiorii nu le vor trece cu vederea performanțele.

Cei din zodia Fecioară au nevoie să petreacă puțin timp singuri

Fecioarele simt nevoia să se izoleze pentru o perioadă de cei din jur, deoarece au senzația că sunt înconjurați de o mulțime de oameni care nu fac altceva decât să le consume energia. Acești nativi vor petrece timp doar cu oamenii dragi din viața lor, vor încerca să se relaxeze, dar și să își pună gândurile în ordine, astfel că weekendul va aduce vești bune pentru ei. De asemenea, cei singuri ar putea fi luați prin suprindere de o persoană care încearcă să îi cucerească, așa că săptămâna se va încheia mai bine decât ar fi crezut.

Balanțele au nevoie de puțină distracție în viața lor

Balanțele au nevoie să iasă puțin din zona de confort și să se distreze. Acești nativi au muncit extrem de mult în ultima perioadă și s-au confruntat cu gânduri negative, însă acum își doresc să facă o schimbare în viața lor. Astrele le recomandă să se concentreze pe pasiunile pe care le au, pe ieșirile spontane, dar și pe timpul petrecut alături de oamenii dragi din viața lor. Treptat, lucrurile vor reveni la normal, iar Balanțele se vor simți mult mai bine.

Cum va fi săptămâna 22-28 ianuarie 2024 pentru nativii din zodiac?
Scorpionii au mai multă grijă de ei în această săptămână[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii au nevoie de liniște și odihnă

Scorpionii au muncit extrem de mult în ultima vreme și au trecut prin momente dificile, astfel că săptămâna aceasta vor să se concentreze pe odihnă și bunăstare. Aceștia sunt hotărâți să nu mai pună le fel de multă presiune pe ei, dar și să ia lucrurile mai ușor, astfel că zilele următoare vor fi extrem de liniștite pentru ei. Scorpionii se bucură de timpul petrecut cu familia și lasă în urmă toate grijile.

Săgetătorii au parte de o săptămână plină de iubire

Săgetătorii vor avea parte de o mulțime de schimbări în plan amoros săptămâna aceasta. Cei singuri decid să dea o nouă șansă iubirii, astfel că vor cunoaște pe cineva care le va topi inima și îi va cuceri definitiv. Acești nativi încearcă să își arate latura sensibilă mai des, astfel că îi așteaptă multe momente frumoase în viitor. Cei care sunt deja într-o relație, se vor apropia mai mult de partener, atfel că se vor simți din ce în ce mai fericiți și împliniți.

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Anul Dragonului aduce oportunități mari. Ne putem schimba complet viețile

Capricornii găsesc echilibrul perfect între muncă și viața personală

Capricorni continuă să își facă treaba foarte bine la locul de muncă, astfel că primesc aprecieri atât din partea colegilor, cât și din partea superiorilor. Acești nativi se organizează foarte bine, așa că săptămâna aceasta va fi caracterizată de un echilibru perfect între muncă și viața personală. Capricornii își vor duce la bun sfârșit toate sarcinile, vor petrece mult timp cu cei dragi și nu vor uita nici să acorde atenție pasiunilor pe care le au.

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac în săptămâna 22-28 ianuarie 2024?
Vărsătorii scapă de toate problemele în zilele următoare[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii încearcă să fie mai optimiști

În această săptămână, Vărsătorii își dau seama foarte ușor ce persoane au interese ascunse și ce persoane le sunt alături cu adevărat, astfel că le va fi foarte ușor să ocolească problemele. Acești nativi se concentrează pe gânduri pozitive și nu lasă niciun comentariu negativ să le umbrească fericirea. De asemeanea, aceștia vor încerca să se distreze mai mult, astfel că ieșirile în oraș devin activitatea lor preferată.

Peștii se concentrează pe viața de familie

Peștii se concentrează pe nevoile și dorințele membrilor familiei, astfel că în această săptămână vor petrece foarte mult timp acasă. Acești nativi vor să aibă mai multă grijă de persoanele importante din viața lor, motiv pentru care vor purta discuții lungi și profunde și vor încerca să le ofere toată iubirea pe care o au. Peștii sunt familiști convinși, astfel că zilele următore le vor aduce numeroase motive de bucurie.