• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal pentru perioada 11 - 17 decembrie 2023: Ce ne spun astrele?

Horoscop săptămânal pentru perioada 11 - 17 decembrie 2023
Previziuni astrale pentru toate zodiile în săptămâna 11-17 decembrie 2023 [Sursa foto: freepik]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi.

Descoperă  horoscopul  săptămânii 11-17 decembrie 2023! Zodiile au în față o săptămână destul de intensă, în care se vor gândi foarte serios la toate schimbările pe care trebuie să le facă în viața lor. Nativii din zodiac sunt mai preocupați ca niciodată de evoluția lor, dar și a relațiilor pe care le au cu cei din jur, astfel că se vor concentra pe aspecte ce țin de familie, carieră, bani și dragoste. Verifică

mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile.  

Citește și: Fazele lunii decembrie 2023: Când este Lună Plină și Lună Nouă?

Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023
Descoperă horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2023 pentru toate zodiile

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi  ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscopul dragostei pentru decembrie 2023: Momente frumoase pentru trei zodii

Horoscopul săptămânii 11-17 decembrie 2023 pentru zodia Berbec

Berbecii sunt dornici de aventură, însă această perioadă nu este tocmai benefică pentru a-și asuma riscuri. Astrele arată că cel mai bine este să se concentreze pe îmbunătățirea abilităților, precum și pe relațiile cu cei din jur, deoarece în această perioadă au nevoie de sprijin și o minte limpede.

Mai sunt doar câteva zile din acest an, astfel că Berbecii nu își permit să facă greșeli și este bine să se concentreze pe ce pot face mai bine în viața lor. 

Taurii decid să dea o nouă șansă iubirii în săptămâna 11-17 decembrie 2023

Taurii simt că au nevoie de o pauză, așa că vor încerca să se izoleze de cei din jur pentru a opri ritmul alert al vieții.

Acești nativi au ajuns în punctul în care își dau seama că au nevoie de un sprijin, astfel că decid să fie mai deschiși cu persoanele din jurul lor. Chiar dacă familia le oferă foarte multă dragoste, Taurii simt că au nevoie de un partener de viață. Așadar, cei care sunt singuri decid să dea o nouă șansă iubirii, în timp ce cei care se află deja într-o relație, vor încerca să se apropie mai mult de partener. 

Ce le rezervă astrele nativilor din zodia Gemeni în săptămâna 11-17 decembrie 2023?

Gemenii sunt foarte dinamici în această perioadă, astfel că își doresc să facă o mulțime de lucruri într-un timp foarte scurt. Acești nativi vor munci cu drag și spor, așa că cei din jur vor fi plăcut impresionați, iar recompensele nu vor întârzia să apară. Mai mult chiar, Gemenii descoperă și un parteneriat foarte profitabil, care le va aduce mari satisfacții pe viitor. În relația de cuplu, lucrurile merg foarte bine, așa că Gemenii pot spune că au un partener de nădejde într-o perioadă atât de agitată.

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac în săptămâna 11-17 decembrie 2023?
Taurii sunt înconjurați de iubire[Sursa foto: PixaBay]

Ce spun astrele despre săptămâna 11-17 decembrie 2023 în ceea ce îi privește pe Raci?

Racii traversează o perioadă prosperă a vieții lor, astfel că în această săptămână vor avea foarte mult de muncă. Chiar dacă sunt nevoiți să depună eforturi destul de mari, Racii știu că într-un final totul o să merite, așa că încearcă să vadă în orice situație neprevăzută, doar partea plină a paharului. Racii se adaptează destul de ușor la schimbările de la locul de muncă, astfel că flexibilitatea îi va ajuta să se remarce în fața superiorilor. 

Citește și: Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Va fi Anul Dragonului de Lemn

Astrele se vor alinia pentru zodia Leu în perioada 11-17 decembrie 2023

Luna decembrie vine cu o dorință puternică de afirmare pentru nativii zodiei Leu, așa că aceștia vor face tot posibilul să iasă în evidență și să fie admirați de cei din jur. Muncesc cu drag și spor, iar acest lucru îi ajută extrem de mult să întoarcă orice situație în favoarea lor. Energia din această perioadă va accentua și sectorul amoros al Leilor, astfel că aceștia trebuie să își comunice deschis nevoile și dorințele în ceea ce privește relația de cuplu. 

Fecioarele sunt cu gândul la viitor în săptămâna 11-17 decembrie 2023

Fecioarele sunt pregătite să facă planuri de viitor în această săptămână, așa că vor privi cu entuziasm la așteptările pe care le au de la ele în Noul An. Acești nativi depun eforturi mari pentru a ajunge în punctul în care doresc, însă nu trebuie să uite să își seteze obiective realiste, deoarece riscă să fie dezamăgite dacă își dau seama că ceva nu este potrivit pentru ele. În plan financiar, astrele le recomandă Fecioarelor să fie mai cumpătate, deoarece această perioadă nu este deloc bună pentru investiții majore.  

Cum va fi săptămâna 11-17 decembrie 2023 pentru zodia Balanță?

Balanțele încep săptămâna cu multă energie, însă acest lucru se va schimba foarte repede. Acești nativi nu sunt foarte perseverenți, astfel că imediat cum văd că ceva nu iese cum își doresc, decid că este mult mai bine să renunțe. Cu toate acestea, astrele le recomandă să nu se mai demoralizeze atât de ușor, deoarece cu mai multă motivație vor obține ceea ce își doresc. Balanțele trebuie să ia lucrurile pas cu pas și să nu mai pună presiune pe ele dacă lucrurile nu ies bine din prima. 

Cum va fi săptămâna 11-17 decembrie 2023 pentru cei 12 nativi din zodiac?
Astrele se vor alinia pentru toți nativii din zodiac[Sursa foto: PixaBay]

Schimbările apar în viața Scorpionilor, în perioada 11-17 decembrie 2023

Scorpionii au parte de o săptămână liniștită, în care își vor dedica tot timpul schimbărilor pe care trebuie să le facă pentru a-și îmbunătăți stilul de viață. Acești nativi trebuie să își regăsească echilibrul, precum și să se concentreze pe starea lor de bine. Astrele arată că, pe lângă foarte multă răbdare, Scorpionii au nevoie și de o mai bună comunicare în relațiile cu cei din jur. Prietenii și familia încearcă să le fie aproape, astfel că ei trebuie să le accepte ajutorul. 

Săgetătorii fac planuri de viitor în săptămâna 11-17 decembrie 2023

Săgetătorii au parte de o săptămână agitată, așa că trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Săptămâna aceasta îi obligă să își reevalueze planurile de viitor, astfel că acești nativi își dau seama că anumite dorințe nu erau tocmai realiste. Ei vor fi mult mai atenți la detaliile care fac diferența în toate aspectele vieții lor și vor încerca să discute și cu partenerul despre tot ce au de gând să facă pe viitor. De asemenea, astrele le recomandă să evite cheltuielile în exces, deoarece riscă să se confrunte cu anumite pierderi. 

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Vezi aici dacă o să ai noroc în dragoste anul viitor!

Dragostea plutește în aer pentru Capricorni în săptămâna 11-17 decembrie 2023

Capricornii descoperă în sfârșit echilibrul între muncă și viața personală, iar odată ce fac acest lucru, o mulțime de lucruri se vor schimba în viața lor. Cel mai afectat este sectorul relațiilor, unde acești nativi vor face îmbunătățiri considerabile. Capricornii sunt mult mai deschiși cu persoana iubită, iar acest lucru îi ajută să simtă din nou acea conexiune specială de la începutul relației. Astrele arată că nativii din zodia Capricorn sunt pe drumul bun în ceea ce privește dragostea, așa că ar trebui să stea departe de orice discuție în contradictoriu. 

Horoscopul pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023
Peștii au nevoie de ajutorul familiei [Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii au parte momente frumoase alături de prieteni, în perioada 11-17 decembrie 2023

Vărsătorii își doresc să fie mai comunicativi cu cei din jur, deoarece simt că în ultima perioadă au trăit destul de izolați. Acești nativi au nevoie să fie înconjurați de prieteni pentru a-și menține vie motivația, astfel că săptămâna aceasta vor petrece mai mult timp în oraș. Vărsătorii trebuie să fie atenția la cuvintele pe care le folosesc, însă niciodată nu trebuie să evite să spună ceea ce gândesc. 

Peștii au nevoie de sprijin din partea familiei în săptămâna 11-17 decembrie 2023

Peștii trebuie să acorde mai multă atenție stării lor de bine, deoarece în ultima perioadă au depus eforturi mari și se pare că au ajuns la epuizare. Acești nativi nu sunt cei mai buni la capitolul organizare, astfel că din acest motiv riscă să își aglomereze programul de fiecare dată. Astrele arată că în această perioadă pot conta pe ajutorul familiei, deoarece există și momente în care se pot simți copleșiți de volumul de muncă.  

Acestea au fost previziunile astrale pentru săptămâna 11-17 decembrie 2023. Pentru a afla mai multe despre ce vă rezervă astrele în următoarea perioadă, consultați site-ul  radioimpuls.ro.