• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal pentru perioada 15 - 21 ianuarie 2024: Zodia care primește o veste

Horoscop săptămânal pentru perioada 15 - 21 ianuarie 2024
Horoscopul săptămânii 15 - 21 ianuarie pentru toate zodiile [Sursa foto: PixaBay]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 15 - 21 ianuarie 2024. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi.

Descoperă horoscopul săptămânii 15- 21 ianuarie 2024!  Zodiile au parte de o săptămână foarte agitată, pe parcursul căreia vor trece printr-o mulțime de provocări. Majoritatea nativilor sunt încurajați să scape de problemele din trecut și să meargă către o nouă etapă a vieții lor, mult mai prosperă și mai înfloritoare, însă sunt și câțiva nativi care nu vor putea să lase în urmă momentele dificile orice ar face. Verifică

mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile.

Citește și: Horoscop pentru februarie 2024: Dragostea bate la ușă pentru aceste zodii, în luna iubirii

Descoperă horoscopul săptămânii 15 - 21 ianuarie 2024
Taurii lasă problemele trecutului în urmă[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 15- 21 decembrie 2023 pentru toate zodiile

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi ce ți-au rezervat astrele!

Norocul este de partea Berbecilor

Berbecii au parte de o săptămână cu multe reușite, astfel că vor începe să lucreze din greu chiar din ziua de luni. Astrele arată că acești nativi sunt protejați, astfel că orice își doresc să facă va da roade. Berbecii simt că a venit momentul să își asume riscuri și se vor bucura să vadă că lucrurile se întâmplă exact așa cum își doresc. În cazul în care anumiți nativi trec prin momente dificile, norocul îi va însoți pe parcursul zilei, astfel că au mari șanse să întoarcă în favoarea lor orice situație neplăcută.

Taurii lasă problemele în urmă și trec la un nou capitol al vieții lor

Taurii au trecut printr-o perioadă destul de dificilă, astfel că acum găsesc în sfârșit curajul să ia atitudine și să rezolve orice problemă cu care s-ar putea confrunta. Acești nativi simt că trebuie să treacă la un nou capitol al vieții lor, cu mai multă perseverență și mai multă motivație. Astrele le recomandă să caute acele activități care îi scot din zona de confort, deoarece prin aceastea li se vor deschide și o mulțime de uși în carieră, dar și în plan personal.

Gemenii sunt recompensați pentru eforturile depuse

Gemenii încep săptămâna în forță, astfel că muncesc cu drag și spor pentru a se face remarcați la locul de muncă. Acești nativi reușesc să facă lucruri extraordinare atunci când se concentrează cu adevărat pe sarcinile lor, iar acum simt că a venit momentul să atragă din nou atenția asupra lor. Astrele arată că Gemenii vor fi recompensați din plin pentru eforturile depuse în această săptămână.

Cum va fi săptămâna 15-21 ianuarie 2024 pentru nativii din zodiac?
Fecioarele au mari șanse să fie cucerite[Sursa foto: PixaBay]

Racii trebuie să fie mai blânzi cu ei înșiși

Racii și-au dat seama că pot obține tot ceea ce își doresc numai dacă privesc lucrurile dintr-o perspectivă mai blândă. După ce au trecut printr-o săptămână cu mult stres, acești nativi știu exact ce ar trebui să facă pentru a întoarce orice situație în favoarea lor, astfel că nu se mai stresează și se bucură de proces. Atunci când muncesc cu drag și le place ceea ce fac, rezultatele sunt foarte bune, astfel că Racii sunt recompensați din plin pentru reușită.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2024: Se anunță schimbări importante pe plan sentimental

Leii au de luat decizii importante săptămâna aceasta

Leii au de luat decizii importante pe parcursul acestei săptămâni, astfel că trebuie să se pregătească din timp cu foarte multă răbdare. Acești nativi trebuie să își pună mai întâi ordine în gânduri, deoarece riscă să ia decizii pripite. De asemenea, ei trebuie să analizeze fiecare situație cu foarte multă atenție, deoarece uneori nu vor cunoaște toate informațiile despre problema cu care se confruntă. Astrele îi încurajează să își asculte intuiția și să nu amâne prea mult luarea acestor decizii.

Fecioarele se îndrăgostesc până peste cap

Fecioarele încep ca de obicei săptămâna cu un plan bine stabilit, însă se pare că anumite situații neașteptate le pot da peste cap. Acești nativi muncesc de fiecare dată cu drag și spor pentru a obține tot ceea ce doresc, însă uneori sunt forțați să mai ia și o pauză. De data aceasta, Fecioarele ar putea pleca într-o călătorie, care le va întrece orice așteptare. Există mari șanse ca acești nativi să fie cuceriți, iar astrele îi încurajează să facă loc iubirii în viața lor.

Balanțele se gândesc să ia legătura cu persoane din trecutul lor

Balanțele sunt visătoare în această săptămână și se gândesc cu drag la trecut și la oamenii pe care nu i-au mai văzut de ceva timp. Acești nativi trăiesc emoții puternice în această perioadă, așa că au nevoie să discute cu cei din jur despre tot ceea ce simt. Chiar dacă nu sunt emoții negative, Balanțele au nevoie să-și împărtășească gândurile cu cineva din exterior. Având în vedere că se gândesc la prietenii mai vechi, acestea ar putea încerca să ia legătura cu ei.

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac în săptămâna 15-21 ianuarie 2024?
Balanțele se gândesc la trecut[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii primesc o veste care îi va da complet peste cap

Scorpionii încep săptămâna cu o mare dezamăgire. Acești nativi află o veste care îi va da peste cap complet, așa că le va fi foarte greu să se calmeze pentru a gestiona toată această situație. Scorpionii sunt furioși și nu știu cum ar trebui să reacționeze, astfel că cei din jur le vin în ajutor și încearcă să îi calmeze. Chiar dacă apropiații se străduiesc să îi ajute, pentru ei nu este de ajuns. Scorpionii au nevoie să stea câteva zile singuri pentru a-și pune gândurile în ordine.

Săgetătorii sunt încurajați să își asume riscuri în următoarea perioadă

Săgetătorii își recapătă norocul după o săptămână în care li s-au tot pus bețe în toate. Acești nativi sunt protejați zilele următoare, astfel că nu ar trebui să le fie teamă să își asume riscuri. Săgetătorii se află printre norocoșii zodiacului în această săptămână, astfel că astrele le recomandă să pună mâna la treabă și să facă orice își doreau și nu au avut curajul să facă până acum. Viitorul arată foarte bine pentru ei, iar recompensele nu vor întârzia să apară.

Citește și: 2024 este un an karmic: Ce înseamnă acest lucru?

Capricornii sunt înconjurați de iubire

Capricornii au parte de o săptămână plină de iubire, care le dă încredere în relația pe care o au cu persoana iubită. Acești nativi vor purta o discuție serioasă cu partenerul, iar odată ce vor pune la punct anumite neînțelegeri, lucrurile se vor îmbunătăți considerabil în relația lor. Capricornii se simt mult mai puternici în fața provocărilor atunci când au pe cineva alături, iar acum că sunt înconjurați de dragoste simt că nimic nu le poate sta în cale.

Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 15 - 21 ianuarie 2024
Momente dificile pentru Vărsători[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii sunt dezamăgiți de o persoană în care aveau mare încredere

Optimismul Vărsătorilor va fi distrus de o situație neașteptată. Acești nativi vor fi dezamăgiți de o persoană în care aveau mare încredere, astfel că le va fi foarte greu să treacă peste. Astrele arată că Vărsătorii trebuie să își adune tot curajul pentru a putea face față acestei săptămâni, deoarece vor avea parte și de alte provocări. Chiar dacă le va fi destul de greu la început, Vărsătorii nu trebuie să uite cât de puternici sunt de fapt. 

Peștii au nevoie de câteva zile de liniște 

Peștii încep săptămâna cu o stare de confuzie, astfel că le va fi foarte greu să își dea seama ce ar trebui să facă pentru a scăpa de probleme. Astrele îi încurajează să analizeze cu foarte mare atenție situația în care se află, iar treptat își vor da seama care este sursa problemei. În cazul în care simt nevoia să se izoleze de cei din jur, Peștii sunt încurajați să își ia timpul necesar pentru a-și pune gândurile în ordine. 

Acestea au fost previziunile astrale pentru săptămâna 15- 21 ianuarie 2024. Pentru a afla mai multe despre ce vă rezervă astrele în următoarea perioadă, consultați site-ul radioimpuls.ro.