• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop săptămânal pentru perioada 18-24 decembrie 2023: Zodia care are parte de noroc și multe reușite înainte de sărbători

Horoscop săptămânal pentru perioada 18-24 decembrie 2023
Previziuni astrale pentru toate zodiile înainte de sărbători [Sursa foto: freepik]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 18-24 decembrie 2023. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi.

Descoperă  horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2023!  Finalul de an îi poartă cu gândul la trecut pe anumiți nativi, însă aceștia trebuie să fie foarte atenți, astfel încât să nu își mai repete greșelile. Pe de altă parte, unele zodii sunt mai visătoare având în vedere că se apropie sărbătorile, așa că vor lăsa grijile în urmă și se vor bucura de timpul petrecut cu cei dragi. Verifică mai jos ce ți-au rezervat astrele pentru următoarele zile.  

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac în săptămâna 18-24 decembrie 2023?
Iată zodiile norocoase din săptămâna 18-24 decembrie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2023 pentru toate zodiile

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi  ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscop ianuarie 2024: Zodiile care au noroc în dragoste la început de an

Berbecii se gândesc la trecut în săptămâna 18-14 decembrie 2023

Berbecii simt că și-au pierdut calea, astfel că încearcă să se întoarcă în trecut pentru a vedea ce obiective aveau, dar și lucrurile care nu au mers bine. Acești nativi sunt nevoiți să facă anumite schimbări pentru a obține ceea ce și-au dorit, așa că este important să fie sinceri cu ei și să nu își piardă curajul. În cazul în care Berbecii aveau planuri pentru anul viitor, unele dintre ele ar putea începe să se materializeze dacî abordează strategia corectă. 

Taurii au parte de multe reușite în săptămâna 18-24 decembrie 2023

Taurii au trecut prin momente dificile în ultimele zile, astfel că acum sunt hotărăți să facă schimbări importante pentru a putea ieși în lumină, dar și pentru a profita de toate oportunitățile care apar în viața lor. Lucrurile încep să revină la normal săptămâna aceasta în plan profesional, astfel că acești nativi își schimbă radical starea de spirit și sunt mult mai optimiști.

Prietenii și familia le oferă tot sprijinul de care au nevoie, așa că taurii vor avea parte de multe reușite în zilele următoare. 

Gemenii trebuie să fie mai atenți la oamenii din jurul lor în perioada 18-24 decembrie 2023

Gemenii acordă o atenție deosebotă relațiilor pe care le au cu cei din jur. În ultima vreme, acești nativi simt o presiune între ei și anumite persoane, astfel că fie vor rezolva neînțelegerile, fie se vor distanța de acestea.

Gemenii se gândesc și la persoanele din trecutul lor, așa că ar putea relua o legătură care era foarte importantă pentru ei. Cu toate acestea, astrele arată că ar trebui să fie foarte atenți, deoarece există un motiv pentru care persoana respectivă a rămas în trecut și nu ar vrea să treacă din nou prin momente dificile. 

Cum va fi săptămâna 18-24 decembrie 2023 pentru nativii din zodiac?
Apar probleme pentru Raci în plan profesional [Sursa foto: PixaBay]

Racii au parte de probleme la locul de muncă în săptămâna 18-24 decembrie 2023

Racii întâmpină anumite probleme în plan profesional, pe care trebuie să le rezolve până la sfârșitul anului. Acești nativi trec printr-o perioadă destul de agitată a vieții lor, astfel că este foarte ușor să piardă din vedere anumite aspecte și să greșească. Astrele arată că Racii trebuie să își păstreze calmul și să caute soluții pentru problemele create, fără a pune prea multă presiune pe ei, deoarece nu pot lucra în astfel de condiții. 

Citește și: Horoscop 2024 pentru toate zodiile: Astrele le dau bătăi de cap multor nativi

Ce le rezervă astrele nativilor din zodia Leu în săptămâna 18-14 decembrie 2023?

Leii își dau seama că trebuie să rămână ancorați în realitate în această perioadă, deoarece au fost destul de visători în ultimele zile. Sărbătorile și sfârșitul de an le pot distrage atenția de la ce au de făcut, astfel că trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. De asemenea, Leii au parte de surprize în ceea ce privește dragostea, deoarece s-ar putea să se întoarcă la o persoană din trecutul lor.  

Cum va fi săptămâna 18-24 decembrie 2023 pentru zodia Fecioară?

Fecioarele își dau seama că stresul și oboseala din ultima perioadă le-a afectat destul de mult starea de spirit, iar acum sunt înconjurate de negativism. Acești nativi decid să se bucure mai mult de timpul liber, astfel că imediat ce termină munca se vor alătura persoanelor dragi din viața lor. Chiar dacă Fecioarelor le place să fie mereu cu un pas înaintea celorlalți, de data aceasta nu vor mai pune atât de multă presiune pe ele și vor păstra echilibrul între viața profesională și cea personală. 

Balanțele au parte de momente frumoase în familie, în săptămâna 18-24 decembrie 2023

Balanțele au parte de probleme în ceea ce privește comunicarea pe final de an, așa că trebuie să fie foarte atente la modul în care își exprimă părerile. Anumite persoane pot fi deranjate de tonul sau cuvintele pe care le folosesc, astfel că este foarte important să își impună clar punctul de vedere. De asemenea, perioada sărbătorilor îi îndeamnă pe nativii din zodia Balanță să petreacă mai mult timp cu familia, motiv pentru care săptămâna va fi plină de momente frumoase.

Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 18-24 decembrie 2023
Balanțele comunică destul de greu cu cei din jur în săptămâna 18-24 decembrie 2023[Sursa foto: PixaBay]

Momente tensionate pentru zodia Scorpion în săptămâna 18-24 decembrie 2023

Scorpionii trec printr-o perioadă destul de tensionată, astfel că se pot confrunta cu schimbări bruște de atitudine, care le vor crea probleme în comunicarea cu cei din jur. Acești nativi trebuie să fie mai răbdători și să își păstreze calmul în orice situație, deoarece nu își doresc să întâmpine sărbătorile cu certuri în familie. Astrele arată că Scorpionii trebuie să fie mai buni cu ei înșiși, iar apoi acest lucru se va vedea și în relațiile cu cei din jur. 

Horoscopul săptămânii 18-24 decembrie 2023 pentru zodia Săgetător

Chiar dacă de cele mai multe ori Săgetătorii sunt siguri pe ei, pot exista și momente în care aceștia își pierd din încredere și încep să își pună tot felul de întrebări cu privire la cine sunt și ce își doresc de la viață. Acești nativi sunt destul de confuzi în ultima perioadă, astfel că le este destul de greu să fie productivi și să muncească așa cum au făcut-o până acum. Astrele arată că ei ar putea avea nevoie de o pauză, în care să își pună gândurile în ordine, astfel încât să revină cu forțe proaspete. 

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Anul Dragonului aduce oportunități mari. Ne putem schimba complet viețile

Norocul este de partea Capricornilor în săptămâna de 18-24 decembrie 2023

Având în vedere că se apropie sezonul Capricornilor, acești nativi trebuie să se pregătească pentru o perioadă destul de intensă. Puterea lor de convingere va fi amplicată, astfel că reușesc să obțină foarte ușor ceea ce își doresc. Finalul anului vine cu o mulțime de reușite pentru Capricorni, care vor avea un impact pozitiv și asupra Noului An. În următoarele zile, ei se vor concentra pe dezvoltarea personală, așa că săptămâna va fi excelentă pentru acești nativi. 

Descoperă horoscopul săptămânal, 18-24 decembrie 2023, pentru toate cele 12 zodii
Sezonul Capricornilor aduce noroc pentru acești nativi[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii au probleme în relațiile cu cei din jur în săptămâna 18-24 decembrie 2023

Vărsătorii simt nevoia să stea mai retrași săptămâna aceasta, deoarece pare că nu se mai simt confortabil în prezența anumitor persoane. Chiar dacă de cele mai multe ori, acești nativi se bazează pe intuiție, în zilele următoare sunt nevoiți să își gândească mai atent fiecare mișcare, dar și fiecare cuvânt. Cei din jur pot avea interese ascunse, iar Vărsătorilor le este destul de greu să gestioneze anumite situații, așa că ar fi bine să aibă încredere doar în familie și partenerul de viață. 

Magia sărbătorilor va acapara sufletul Peștilor în săptămâna 18-24 decembrie 2023

Peștii sunt foarte comunicativi în ultima perioadă și își doresc să petreacă tot mai mult timp alături de cei dragi. Magia sărbătorilor le-a acaparat sufletul, astfel că tot ce își doresc este să împartă din bucuria lor cu prietenii și familia. Peștii au lăsat toate grijile în urmă, iar acum sunt pregătiți să întâmpine sărbătorile cu zâmbetul pe buze și cu tot mai multe planuri pentru Noul An. 

Acestea au fost previziunile astrale pentru săptămâna 18-24 decembrie 2023. Pentru a afla mai multe despre ce vă rezervă astrele în următoarea perioadă, consultați site-ul  radioimpuls.ro.