• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 1 decembrie 2022. Marte Retrograd în Gemeni dă bătăi de cap zodiilor

Horoscop zilnic 1 decembrie 2022. Marte Retrograd în Gemeni dă bătăi de cap zodiilor
Horoscop zilnic 1 decembrie 2022 [Sursa foto: Radio Impuls ]
Citește horoscopul zilnic pentru prima zi din luna decembrie. Află ce ți-au rezervat astrele.

Marte este retrograd în Gemeni și vom resimți asta, însă este important să nu ne pierdem răbdarea. Venus din Săgetător aderă azi la o opoziţie cu Marte retrograd din Gemeni, indiciu de potenţiale conflicte pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti). 

Citește și: Horoscop zilnic vineri, 2 decembrie 2022. Sfatul zilei: nu te juca cu cuvintele. Trecutul le va da mari bătăi de cap anumitor nativi ai zodiacului

Horoscopul zilei de 1 decembrie 2022. Ce ne rezevră astrele în prima zi de decembrie 

Privește stelele pentru prognoza ta astrologiei. Horoscopul zilei de joi, 1 decembrie 2022, este aici, să vedem ce ne rezervă toate cele douăsprezece zodii.

Citește și: Horoscop săptămânal 28 noiembrie- 2 decembrie 2022: Unele zodii trec prin momente dificile

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Lasă trecutul în spate, Berbec. Luna își petrece ziua în Pești, casa ta solară a dușmanilor ascunși și aceasta poate include amintiri care te țin acolo unde ești sau moduri de a gândi care nu mai funcționează pentru tine. Este bine să reflectezi la cum ce a fost călătoria ta, dar viitorul așteaptă ceva mai mult de la tine. De ce să rămâi aici când poți continua să devii ceea ce ești menit să fii?  

Horoscop zilnic 1 decembrie 2022. Marte Retrograd în Gemeni dă bătăi de cap zodiilor
Horoscop zilnic 1 decembrie 2022[Sursa foto: Pixabay]

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Totul este despre crearea de rețele și, uneori, este vorba despre a cunoaște mai mult decât ceea ce știi deja. Cu Jupiter în Pești aducând intensitate sectorului tău de prietenie, este un moment minunat pentru a-ți extinde orizonturile. Conectează-te cu noi organizații de afaceri și vezi unde poți fi de ajutor companiilor care au nevoie de serviciile tale. 

Gemeni (21 mai- 20 iunie)

Ești prea dur cu tine? Cu Marte retrograd în zodia ta, s-ar putea să simți că ar trebui să faci mai mult sau să fii mai mult decât ești acum. Este grozav să-ți stabilești obiective înalte pentru viața ta, dar amintește-ți că Roma nu a fost construită într-o zi. Trebuie să creezi un plan și o modalitate de a realiza viziunea pe care o ai pentru tine. viaţă. 

Rac (21 iunie- 22 iulie)

Schimbarea începe cu o conștientizare. Mercur în Săgetător atrage atenția asupra rutinelor tale, iar unele dintre ele funcționează foarte bine așa cum sunt. Dar, o parte din tine poate fi gata să delege niște sarcini pe care nu trebuie să le facă altcineva. Este timpul să angajezi o persoană de curățenie sau de contabilitate pentru afacerea ta sau pentru casa ta? Luați în considerare dacă puteți găsi o modalitate de a o strânge în bugetul dvs.

Leu (23 iulie- 22 august)

Totul în viața ta are un scop. Soarele în Săgetător te ajută să vezi lucrurile într-o lumină nouă, iar asta îți dă o idee despre ceea ce ai nevoie și ai vrea în acest moment de timp. Ești gata să pornești într-o nouă călătorie și să mergi într-o altă direcție cu cariera ta. Deși poate fi intimidant și înfricoșător, ești gata să faci față provocării.

Balanță (23 septembrie- 22 octombrie)

Spune-ți părerea, Balanță. Venus în Săgetător pune accentul pe comunicare astăzi. Este o zi bună pentru a crea propuneri, a scrie e-mailuri mai lungi și a edita note pentru orice prezentări viitoare pe care trebuie să le faci luna aceasta. 

Scorpion (23 octombrie- 21 noiembrie)

Marte retrograd vă ajută să revizuiți documentele importante, în special cele legate de resurse, active și chestiuni de moștenire partajate. Ziua este perfectă pentru consultarea consilierilor, antrenorilor de viață și profesioniștilor care vă ajută să luați decizii cheie în gestionarea averii. 

Săgetător (22 noiembrie- 21 decembrie)

Țintește-te spre confort și încearcă să nu devii prea departe de ceea ce este cunoscut. Luna își petrece ziua în Pești, casa ta solară a căminului și a familiei. Cel mai bine petrecut astăzi făcând lucruri care vă par familiare și vă oferă predictibilitate în rutina dvs, potrivit horoscopului pentru ziua de 1 decembrie 2022

Horoscop zilnic 1 decembrie 2022. Marte Retrograd în Gemeni dă bătăi de cap zodiilor
Horoscop zilnic 1 decembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Capricorn (22 decembrie- 19 ianuarie)

O oportunitate de a face bani este la orizont pentru tine, Capricorn, și s-ar putea să te trezești să preiei conducerea la locul de muncă, demonstrând că ești pregătit pentru o promovare. Mergeți la asta și încercați tot posibilul să rămâneți în fruntea jocului dvs. A. 

Vărsător (20 ianuarie- 18 februarie)

O situație din trecut este pe cale să întoarcă colțul și să aducă o schimbare nouă, pozitivă. Un obstacol de care te-ai temut ar putea fi un dealbreaker sau un sfârșit al unui proiect promițător, poate deveni un atu pentru finalul jocului tău. 

Pești (19 februarie- 20 martie)

Fii creativ, Pești. Neptun unind forțele cu Luna poate fi combustibilul care vă hrănește imaginația astăzi. Consultați cea mai recentă artă online. Planificați să vizitați un muzeu în acest weekend. Dacă vă place să lucrați la meșteșuguri, vizitați un magazin pentru a obține idei.