• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 10 august 2022. Zodia care se bucură de timp liber alături de familie

Horoscop zilnic 10 august 2022. Zodia care se bucură de timp liber alături de familie
Horoscop zilnic 10 august 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Soarele din Leu vine cu o dorință de a ieși în evidență prin lucururile bune pe care le facem. Trecem printr-o perioadă bună la locul de muncă.

Horoscopul zilnic pentru 10 august 2022 este aici cu o prognoză astrologică pentru toate cele 12 semne zodicale: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Consultă horoscopul chiar aici. Mercur din Leu îi lansează azi o poziție lui Jupiter redrograd din Vărsător. Zodiile fixe, Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, să aibă atitudini exagerate. 

Citeste si: Horoscopul săptămânal 8- 12 august 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie este pusă pe fapte mari

Horoscop zilnic 10 august 2022

Astrologii anunţă o zi în care trebuie să fim mai atenți la intuiție și la ceea ce ne transmite instinctul. S-ar putea ca instinctul să ne ofere răspunsuri la întrebări care ne stresează de multă vreme. 

Berbec

Ești cunoscut pentru ambiția ta, Berbec, iar când Luna este în Capricorn, ești dornic să concurezi cu ceilalți. Oamenilor le va plăcea când le împărtășiți ideile astăzi, dar încercați să nu exagerați cu voluntariatul, deoarece alții ar putea dori să participe și să-și arate capacitatea de a lucra în echipă. 

Taur 

Este greu să arăți compasiune uneori, mai ales când te întâlnești cu o persoană care în mod repetat nu respectă regulile. S-ar putea să te străduiești să vezi un prieten sau un coleg de serviciu în lumina potrivită, din cauza sentimentului că acțiunile lui au afectat într-un fel relația ta. Astăzi, încearcă să te conectezi cu natura ta mai iertătoare și, dacă poți, vorbește despre modul în care acțiunile lor te-au afectat. 

Citeste si: Horoscop zilnic 11 august 2022. Luna în Vărsător aduce schimbări mari pentru nativii acestei zodii

Horoscop zilnic 10 august 2022. Zodia care se bucură de timp liber alături de familie
Horoscop zilnic 10 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Lună Plină 12 august 2022: Viața acestor zodii se schimbă complet începând cu această dată!

Gemeni 

Astăzi, intuiția ta este puternică și poți vedea lucruri care încă nu au ieșit la vedere.

Într-un fel, acest lucru vă poate oferi speranța că o problemă cu care vă confruntați în prezent este aproape de sfârșit. Deși este prea devreme să renunți și să te prefaci că nimic nu este în neregulă, s-ar putea să fii gata să treci la viitor, lăsând acest capitol în urmă.

Rac 

Astăzi, totul este despre găsirea echilibrului potrivit între muncă și timp liber. Simți o nevoie puternică de a te concentra pe ceea ce contează cel mai mult în viața ta.

Dacă ai tânjit după pacea interioară, confortul unui prieten sau cuvintele amabile ale unui părinte îți pot face o lume bună.

Horoscop zilnic 10 august 2022.
Horoscop zilnic 10 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Leu 

Universul deschide porțile vieții tale și îți aduce binecuvântări abundente. Aceasta este ziua perfectă pentru a vă aprofunda gândurile și pentru a vă gândi ce doriți și cum să vă atingeți obiectivele în viață. 

Fecioară 

Fii atent la visele tale, Fecioară. Este posibil să ai viziuni mai vii despre viitorul tău și despre ceea ce speri să obții, deși aceste viziuni nu vor fi foarte clare în acest moment, nu dispera. Pe măsură ce vrei lucra la intuiția ta, te vei familiariza și vei afla cine ești cu adevărat. Îți va fi mult mai ușor să afli pe ce cale trebuie să mergi. Există soluții pentru orice problemă, trebuie doar să fii atent în jurul tău și să le observi. 

Balanță

Toată lumea are un înger păzitor, iar al tău este aproape de tine pentru a-ți oferi un sprijin amplu și protecție împotriva răului. Acești îngeri pot veni sub tot felul de forme, inclusiv un prieten bun care este mereu acolo pentru tine sau un mentor care te ajută să traversezi momentele dificile din viața ta. 

Scorpion 

Ești gata să pornești o aventură, Scorpion. Chiar dacă călătorești doar local pentru a vedea lucrurile de care ești curios, aventurează-te să vezi ce se întâmplă în comunitatea ta. Bucurați-vă de timp liber și fă-l special, mai ales că ești în prejma persoanelor dragi. 

Săgetător

Credința ta a fost răsturnată uneori și există momente care îți zguduie încrederea în viață, oameni și viitor. Astăzi, munca este locul în care îți pui cel mai mult valoarea. Crezi în ceea ce este încurcat și în ceea ce poți controla, nu în o idee arbitrară despre care simți că nu poate fi dovedită.

Capricorn 

Pentru o clipă, s-ar putea să te simți ușor dezavantajat din cauza unei pierderi a puterii personale sau a lipsei de control într-un domeniu cheie al vieții tale. Reflectați la ceea ce a condus la asta și luați în considerare cu atenție următoarele mișcări. Nu vrei să tragi concluzii; în schimb, practică înțelepciunea și ai încredere în instinctul tău. 

Vărsător 

Astăzi, renunțați la orice așteptări nesatisfăcute și aveți răbdare cu procesul. Nu te mai lasă păcălit ușor de fețe frumoase sau de promisiuni. Acum adevărata muncă poate începe.

Pești 

Ți-ai ascultat inima în ultima vreme? Ai încredere în ceea ce auzi, chiar dacă noul început pe care sperai să-l începi în curând este întârziat. Timpul este totul și în acest moment ar putea fi câteva lucruri pe care trebuie să le așteptați, dar nu vă dați seama încă pe deplin.