• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 18 octombrie 2022: Capricornii sunt azi cei mai norocoși din zodiac în ceea ce privește iubirea!

Horoscop zilnic 18 octombrie 2022: Capricornii sunt azi cei mai norocoși din zodiac în ceea ce privește iubirea!
Horoscopul pentru ziua de marți, 18 octombrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Descoperă  horoscopul  zilei de marți, 18 octombrie 2022! Este o zi liniștită, în care majoritatea nativilor au parte de momente frumoase și liniștite alături de cei dragi. Capricornii și balanțele sunt cei mai norocoși în ceea ce privește iubirea și vor avea parte de momente de neuitat cu partenerii de viață. Sunt și unii nativi care vor traversa momente dificile, însă nu trebuie să se îngrijoreze, deoarece lucrurile se calmează spre finalul zilei. 

Citeste si: Horoscop zilnic pentru 17 octombrie 2022. Nativii din Vărsător sunt cei mai energici azi

Horoscop zilnic 18 octombrie 2022: Capricornii sunt azi cei mai norocoși din zodiac în ceea ce privește iubirea!
Horoscop zilnic 18 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic 18 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citeste si: 18 octombrie 2022: Ziua Mondială a Cravatei. Cum faci un nod perfect pentru cravată în doar 5 secunde

Berbec: 21 martie – 20aprilie

Azi decizi să te pui pe tine pe primul loc, așa că cei din jurul tău ar putea simți că îți neglijezi sarcinile, dar nu este deloc cum cred ei. În ultima perioadă, ți-ai făcut griji cu privire la soluționarea unei probleme, însă se pare că aceasta își găsește rezolvarea azi. Lucrurile se așază așa cum ți-ai dorit și liniștea va reveni în viața ta până la finalul zilei.

În plus, este foarte posbil ca persoana iubită să te surprindă cu un gest extrem de romantic.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Este o zi confuză și dificilă pentru tauri, care îi găsește destul de indeciși cu privire la planurile de viitor. Astrele prevăd probleme la locul de muncă, iar nativii sunt tentați să își piardă cu ușurință cumpătul. Este recomandat ca nativii să fie mai atenți la cuvintele pe care le folosesc pentru că ar putea răni persoane pe care nu își doresc să le facă să sufere.

Nu uita că anumite cuvinte nu pot fi atât de ușor uitate.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Această zi îi surprinde pe gemeni foarte optimiști cu privire la planurile de viitor. Ești nerăbdător să afli încotro se îndreaptă viitorul tău și ce mai ai de făcut pentru a atinge succesul. Astrele te încurajează azi și pare că totul merge exact cum își dorești. Este o zi liniștită pe care ar trebui să o petreci alături de familie și de prieteni, ceea ce va spori și mai mult starea ta de bine.

Horoscop zilnic 18 octombrie 2022: Capricornii sunt azi cei mai norocoși din zodiac în ceea ce privește iubirea!
Horoscop zilnic 18 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pe raci îi așteaptă o zi plină de surprize. Ei au parte de o zi foarte fericită în prezența prietenilor și este foarte posibil ca o cunoștință mai veche să îi contacteze pentru a le reaminti că încă se mai gândesc la ei. Totuși, astrele îi sfătuiesc pe nativii din zodia rac să aibă mare grijă, deoarece pot apărea unele probleme de sănătate. Fiți atenți la alimentație și evitați situațiile stresante.

Citeste si: Cuplul zodiacal care nu este menit să rămână împreună până la adânci bătrâneți. Ce le poate strica relația

Leu: 23 iulie – 22 august

Prietenii au simțit pesimismul care te ține pe loc în ultima perioadă și au decis să îți vină în ajutor. Astrele îți recomandă să te lași purtat de val și să asculți ce au de zis, deoarece doar așa vei avea parte de o zi frumoasă și plină de veselie. În plan profesional, totul merge foarte bine și a sosit momentul să ieși în evidență și să îți demonstrezi abilitățile. Apar, totuși probleme în interacțiunea cu persoana iubită, îi respingi orice încercare de a se apropia de tine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele au în față o zi plină de lucruri frumoase, dedicată relaxării și răsfățului. Ești pe drumul cel bun și reușești să găsești soliții pentru lucrurile care ți-au dat de gândit până acum. S-ar putea să primești o veste bună de la o persoană apropiată și este bine să te concentrezi pe prieteni și familie și să ocolești conflictele. A doua parte a zilei te surprinde preocupat de viața sentimentală. Dacă ai intrat de curând într-o relație, îți dorești să fii mai apropiat de persoana iubită.

Balanță: 23 septembrie – 22 octombrie

Dedici această zi cumpărăturilor, însă trebuie să ai grijă la investițiile pe care le faci pentru a evita o criză financiară. Astrele înclină balanța spre reușite și prevăd schimbări în ceea ce privește cariera, deoarece este posibil să primiți o serie de oferte mult mai bune față de ceea ce aveți acum. De asemenea, poți finaliza cu succes un proiect sau ți se oferă o mărire de salariu. Trebuie să fii foarte atent, pentru că cineva nou va apărea în viața ta și ar putea să fie chiar sufletul tău pereche.

Horoscop zilnic 18 octombrie 2022: Capricornii sunt azi cei mai norocoși din zodiac în ceea ce privește iubirea!
Horoscop zilnic 18 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion: 23 octombrie – 21 noiembrie

Ești orientat către oamenii pe care îi ai în jurul tău și îți dorești să comunici cât mai mult cu ei. Fie că vrei o confirmare a sentimentelor lor, sau doar să clarifi anumite lucruri care nu au fost destul de clare, apropiații se vor deschide către tine. Astrele îți recomandă să petreci cât mai mult timp cu partenerul, deoarece din cauza perioadei aglomerate prin care ai trecut, se simte neglijat, iar acest lucru ar putea afecta dinamica dintre voi.  

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești plin de energie, iar starea ta de bine îi molipsește și pe cei din jurul tău. Prietenii tăi se vor bucura foarte multă să te aibă prin preajmă azi datorită optimismului. Atenție, deoarece nu este o zi tocmai bună pentru încheierea unor afaceri sau. Cel mai bine ar fi să te ferești de semnarea unor contracte sau negocieri și să plănuiești o escapadă departe cu prietenii. Astrele îți recomandă să te orientezi către membrii familiei care au nevoie de ajutorul tău.

Citeste si: Horoscop Chinezesc 18 octombrie 2022. Influența Lunii asupra destinului unei zodii

Capricorn: 22 decembrie – 20 ianuarie

Această zi este foarte bună pentru a petrece timp în natură sau pentru a face mișcare. În ultima perioadă te-ai gândit să faci trecerea către un stil de viață sănătos și mai mult sport. Atenție la persoanele care se află în jurul tău și evită orice confruntare. Unele persoane pe care le credeai prieteni s-ar putea să te surprindă în mod neplăcut. În plan sentimental, te străduiești să îi arăți partenerului dorința ta de a avea o relație seriosă pe termen lung. În ceea ce privește iubirea, poți să te bucuri, deoarece azi ești cel mai norocos din zodiac.

Horoscop zilnic 18 octombrie 2022: Capricornii sunt azi cei mai norocoși din zodiac în ceea ce privește iubirea!
Horoscop zilnic 18 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

S-ar putea să nu te simți bine azi, dar nu ai niciun motiv de îngrijorare, deoarece ai nevoie doar de mai multă odihnă. Poți să folosești această zi pentru a te relaxa și pentru a comunica cu persoane care se află la distanță. Azi este ziua în care simți nevoia să împărtășești cu cineva ce ai pe suflet. Spre seară este posibil să primești o invitație la film din partea apropiaților. Astrele prevăd o oportunitate extraordinară în viața ta și îți recomandă să fii încrezător în forțele proprii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Azi ești gata de aventură și distracție alături de prieteni. Ești încărcat de energie pozitivă și nu există nimic ce îți poate schimba buna dispoziție. Totuși, astrele îți recomandă să fii mai înțelegător, deoarece azi ai putea intra foarte ușor în conflict cu membrii familiei tale. Astrele îți recomandă să fii mai deschis șă să accepți și punctul altora de vedere, pentru că vei constata că la ei era, de fapt, soluția cea bună.