• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic, 2 august 2024: Scorpionii au parte de certuri în relația de cuplu. Peștii se pregătesc de vacanță

Iată horoscopul de vineri, 2 august 2024
Cum se încheie săptămâna pentru cele 12 zodii?  [Sursa foto: freepik]
Horoscopul zilei de vineri, 2 august 2024, este aici cu previziuni pentru toate zodiile. Vezi mai jos ce îți rezervă astrele!

Consultă horoscopul pentru vineri, 2 august 2024! Săptămâna a ajuns la final, iar zodiile abia așteaptă să se relaxeze și să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi. Unele dintre ele vor avea parte de surprize în plan sentimental, în timp ce altele vor avea parte de noroc în ceea ce privește cariera. Astrele arată că sunt și câteva zodii care vor trece prin momente dificile, însă cu răbdare vor rezolva totul. Vezi mai jos ce îți rezervă astrele!

Citește și: Horoscop săptămânal, 29 iulie-4 august 2024: Scorpionii fac schimbări benefice în carieră. Capricornii primesc lovitură după lovitură la final de lună

Consultă horoscopul pentru vineri, 2 august 2024
La ce trebuie să se aștepte zodiile vineri, 2 august 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru vineri, 2 august 2024. Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Horoscopul lunii august 2024: Dragoste la cote maxime pentru 3 zodii

Berbecii muncesc din greu la final de săptămână

Berbecii au parte de un sfârșit de săptămână agitat. Aceștia au mult de lucru și au nevoie de ajutorul apropiaților pentru a rezolva totul la timp. Astrele arată că Berbecii vor munci contracronometru pentru a pune totul la punct, astfel încât în weekend să se poată relaxa.

Acestor nativi le merge bine în plan financiar, însă trebuie să fie atenți în ce investesc, deoarece pot lua decizii impulsive, care le vor aduce doar probleme pe viitor.

Taurii pot ajunge foarte ușor la epuizare

Taurii se concentrează pe carieră la final de săptămână. Deși se apropie weekendul, aceștia au în continuare multe treburi de rezolvat și nu se pot gândi la relaxare. Astrele le recomandă să nu pună prea multă presiune asupra lor și să ia lucrurile pas cu pas.

Taurii sunt conțienți că trebuie să muncească mult pentru a avea viața pe care și-o doresc, însă trebuie să păstreze un echilibru pentru a nu ajunge la epuizare.

Gemenii vor să facă o investiție majoră

Gemenii sunt puși pe fapte mari la final de săptămână. Acestor nativi le-a intrat o sumă destul de mare de bani în cont, astfel ă acum sunt pregătiți să facă o investiție la care se gândeau de mult timp.

Astrele le recomandă să se gândească foarte bine înainte, deoarece pot lua o decizie greșită. Persoana iubită le este alături și face tot posibilul să îi îndrume pe calea cea bună.

Citește și: Mercur retrograd în perioada 4-28 august: Zodiile trec prin momente dificile și schimbări majore

Horoscopul pentru vineri, 2 august 2024
Află ce îți rezervă astrele citind horoscopul pentru vineri, 2 august 2024[Sursa foto: PixaBay]

Racii trebuie să fie atenți la persoanele din jurul lor

Racii se pot confrunta cu o serie de provocări la locul de muncă pe parcursul zilei de vineri. Se pare că anumite persoane îi invidiază, astfel că le pot crea probleme pentru a-i trage în jos. Astrele le recomandă să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor pentru a evita greșelile. Racii trebuie să învețe că nu toți oamenii sunt ceea ce par, astfel că nu este bine să aibă încredere în ei prea repede. Finalul zilei le va aduce momente frumoase petrecute în familie.

Leii au noroc pe plan sentimental

Leii sunt printre norocoșii zodiacului la finalul săptămânii. La locul de muncă reușesc să atragă atenția, devenind adevărați lideri pentru colegii lor. În plan amoros, astrele anunță numeroase surprize pentru acești nativi. Cei care sunt deja într-o relație se vor apropia mai mult de partener, iar finalul zilei le va aduce multe momente frumoase. Cei singuri vor cunoaște o persoană specială, care îi va cuceri definitiv.

Fecioarele primesc o veste bună în plan financiar

Fecioarele se concentrează pe treburile pe care le au de rezolvat la locul de muncă. În weekend, ele vor să petreacă mai mult timp cu familia, astfel că au grijă de acum să pună totul la punct. Din fericire, au parte și de ajutorul colegilor, astfel că lucrurile se vor desfășura foarte bine pentru Fecioare. La finalul zilei, acestea vor primi o veste bună, care are legătură cu o sumă importantă de bani.

Balanțele sunt înconjurate de iubire

Dragostea pluteșe în aer pentru Balanțe. În această perioadă, ele au devenit mai deschise cu partenerul și vor să petreacă mai mult timp alături de el. Astrele arată că vor avea parte de momente frumoase și surprize romantice pe parcursul zilei de vineri. Cei singuri decid să acorde o nouă șansă iubirii, astfel că în viața lor ar putea intra o persoană care îi va da complet peste cap, schimbându-le radical perspectiva asupra lumii.

Scorpionii au parte de certuri în relația de cuplu

Scorpionilor le merge bine în plan profesional, însă în plan personal pot avea probleme la final de săptămână. Aceștia obțin rezultate minunate în urma eforturilor depuse, astfel că vor fi lăudați și în curând vor primi o recompensă. Cu toate acestea, ei traversează o perioadă dificilă în relația cu partenerul. Scorpionii au parte zilnic de certuri și se gândesc că au ajuns în pragul despărții. Astrele arată că a venit momentul să poarte o discuție serioasă cu persoana iubită.

Săgetătorii se simt provocați de cei din jur

Săgetătorii traversează o perioadă dificilă. Aceștia sunt prea sensibili și se simt provocați chiar și atunci când nu este cazul. Astrele arată că ziua de vineri le va aduce conflicte în relațiile cu cei din jur. Deși nu se simt deloc bine și au ajuns într-un impas în ceea ce privește cariera, Săgetătorii nu trebuie să își verse frustrările pe apropiați, deoarece riscă să rămână singuri. Aceștia ar trebui să își facă ordine în gânduri pentru a scăpa de toate problemele.

Citește și: Zodiile care se căsătoresc în 2025: Bat clopote de nuntă! Vor primi în curând o cerere în căsătorie

Vezi aici horoscopul zilei de vineri, 2 august 2024
Horoscopul zilei de vineri, 2 august 2024, aduce vești bune pentru cele 12 zodii[Sursa foto: PixaBay]

Capricornii au parte de o surpriză romantică

Capricornii au norocul de partea lor în ceea ce privește finanțele. După multă muncă, a venit momentul să fie răsplătiți, astfel că sunt în culmea fericirii. Cu toate acestea, astrele le recomandă să facă alegeri înțelepte dacă se gândesc să facă anumite investiții. Relația cu partenerul merge din ce în ce mai bine, astfel că cei din zodia Capricorn pot avea parte de o surpriză romantică după o săptămână agitată.

Vărsătorii își găsesc echilibrul

Vărsătorii au găsit în sfârșit un echilibru în viața lor, astfel că sunt mult mai zâmbitori și au scăpat de stresul care nu îi ajuta să aibă cele mai bune rezultate. Acum, ei pot fi alături de familie atunci când este nevoie, au parte de momente de relaxare, iar în plan profesional sunt în centrul atenției. Astrele le recomandă să profite de norocul pe care îl au în această perioadă, deoarece pot face un salt impresionant în carieră.

Peștii au nevoie de o vacanță

Peștii au muncit foarte mult pe parcursul săptămânii, astfel că acum se simt epuizați. Imediat ce își vor termina treburile, aceștia se vor întoarce acasă și se vor relaxa. Astrele arată că cei din zodia Pești au nevoie de o vacanță. În ultima vreme au fost foarte ocupați, însă în weekend pot organiza o scurtă escapadă, alături de oamenii speciali din viața lor. Este bine ca acești nativi să ia și scurte pauze din când în când.