• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022! Soarele este în Balanță. Iese la iveală natura critică a multora dintre nativi

Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022! Soarele este în Balanță. Iese la iveală natura critică a multora dintre nativi
Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul tău zilnic pentru 24 septembrie 2022 este aici cu predicții astrologie pentru toate semnele zodiacale începând de sâmbătă.

Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022! Ar trebui să ne așteptăm ca acel critic interior care pare să vorbească fără oprire când încerci să te odihnești să apară. Soarele se află într-un grad critic, deoarece începe descărcarea informațiilor cerești la începutul sezonului Balanță al anului.

Luna, Mercur și Venus activează, astfel încât ne putem simți protejați emoțional.  

Citeste si: Horoscop 25 septembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în această zi

Horoscopul zilei de 24 Septembrie 2022. Vezi ce ți-au rezervat astrele 

Soarele din Balanță ne îndepărtează atenția de la muncă spre relații; Să recunoaștem, dinamica oamenilor poate fi dezordonată. Din punct de vedere emoțional și mental, suntem încă interesați să ducem lucrurile la bun sfârșit. Motto-ul weekendului nostru trebuie repetat, „Oameni peste lucruri”, dar va fi greu de respectat.

Berbec 

Este nevoie să vă planificați din timp anumite activități.

Luna petrece încă o zi în zodia Fecioarei, sectorul tău de rutine. Aveți grijă să nu vă extindeți prea mult, așa cum obișnuiți să faceți. Încercați să vă reduceți programul încărcat, astfel încât să vă distrați în acest weekend. Multe obiceiuri ar putea fi haotice, așa că nu veți avea cum să dați greș cu o agendă. E posibil să se îmbunătățească situația financiară. 

Taur

Când Luna se află într-un semn de pământ, îți oferă acea fundație de care trebuie să simți că poți realiza orice în lume.

Acesta este timpul tău să te simți confortabil cu tine și poate chiar să faci loc pentru un pic de dragoste în viața ta. Pe plan profesional, este foarte posibil să faci câteva schimbări și tocmai de accea este foarte important să nu-ți faci griji de părerea celor din jur. Ai tot sprijinul de care ai nevoie din partea lor. 

Gemeni 

Bucuria este în detalii, Gemeni. Este minunat când poți colabora cu cineva pe care îl iubești și în care ai încredere.

Astăzi, un mentor sau un prieten mai în vârstă vă poate veni alături și vă poate ajuta să îndepliniți un obiectiv sau să finalizați un proiect important.

Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022! Soarele este în Balanță. Iese la iveală natura critică a multora dintre nativi
Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Comunicarea este cheia. Respectarea faptelor va face ziua să curgă mult mai ușor. S-ar putea să răspunzi la multe întrebări și să simți că nu ai toate răspunsurile. Acesta este motivul pentru care va fi esențial să găsiți informațiile de care aveți nevoie înainte de a trage o concluzie.

Citeste si: Horoscop chinezesc WEEKEND 23-25 septembrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în ultimul weekend din luna septembrie

Leu 

Ești acolo unde trebuie să fii, Leu. Uneori banii sunt greu de găsit, dar asta nu înseamnă că nu vei fi profitabil. O creștere lentă este mai bună decât să nu crească deloc. Este posibi să primiți o veste neplăcută la locul de muncă, însă veți avea de câștigat dacă veți avea mai multă încredere în colegii care vă pot ajuta. 

Fecioară 

Nu veți fi prea dornici să-i așteptați pe cei din jur să se decidă asupra unor probleme care vă includ pe voi, însă este posibil să nu aveți de ales. Luna va mai fi în semnul tău încă o zi și asta îți permite să te conectezi cu cele mai profunde dorințe și emoții ale inimii tale. Plănuiește să faci ceva doar pentru tine și răsfăță-te cu puțin în timpul liber. 

Balanță 

S-ar putea ca partenerul să nu înțeleagă ce vă deranjează, însă ar trebui să fiți mai direcți. Este posibil să vă confruntați cu unele probleme cu de sănătate, cum ar fi o migrenă sau chiar probleme cu stomacul. 

Scorpion

Prieteniile sunt esențiale. Prietenii tăi buni te ajută să înțelegi cine ești ca persoană. Trebuie să auzi adevărul de la cineva care te cunoaște bine și ține la tine. Aportul lor poate răni mai puțin pentru că știi că totul vine din suflet.

Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022! Soarele este în Balanță. Iese la iveală natura critică a multora dintre nativi
Horoscop zilnic 24 Septembrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

După perioada în care vi se pare că stagnați din punct de vedere profesional, veți avea foarte multe opțiuni pentru cariera voastră Nu vă grăbiți atunci când faceți o alegere și apelați la sfaturile celor din familie. S-ar putea ca atitudinea unui prieten să vă surprindă, dar să vă ajute pe viitor. S-ar putea face o schimbare în buget și s-ar putea să cheltuiți bani doar pentur lucrurile necesare o perioadă. 

Capricorn 

Lucrurile se petrec repede. Când universul începe să facă o schimbare în energie, la început se poate simți uimitor. Este posibil să simți că se întâmplă ceva, dar să nu poți pune degetul pe el. Ai încredere că orice este destinat ție va fi acolo, iar ceea ce nu este va fi mutat.

Vărsător

Impartaseste-ti gandurile. Când ai un secret care te deranjează profund, e bine să vorbești cu cineva în care poți avea încredere. Astăzi poate fi un moment bun pentru a începe terapia sau pentru a forma o relație de mentorat. Vei dori să vorbești cu cineva despre care știi că a fost acolo unde ești acum, pentru a putea crește.

Pești

Dragostea poate fi un răspuns. Angajamentul este un cuvânt mare și este greu de știut dacă ai luat sau nu decizia corectă. Vrei să te gândești la lucruri cât mai mult posibil înainte de a-ți da pe deplin inima cuiva.