• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 25 august 2022. Uranus este retrograd și zodiile de pământ pot fi afectate

Horoscop zilnic 25 august 2022. Trei nativi pot lua alegeri importante astăzi
Horoscop zilnic 25 august 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscop zilnic 25 august 2022. Este o zi bună pentru marea majoritate a nativilor, însă nu lipsesc și micile probleme. Află mai multe din articol.

Astrele spun că este o zi potrivită pentru a face alegeri și pentru a ne focusa pe noi înșine. Vărsătorii sunt cei care sunt puși, de această dată, în fața unei alegeri importante, poate chiar dureroase. Uranus este retrograd, iar zodiile de pământ și cele de foc vor fi direct afectate. Mișcarea lui Uranus va continua pentru cel puțin cinci luni. 

Citeste si: Horoscop săptămânal pentru 22 – 28 august 2022. Trei zodii plănuiesc o vacanță

Horoscopul zilei de 25 august 2022! Ce schimbări v-au pregătit astrele?! 

Nativii zodicali nu trebuie să uite de promisiunile pe care le-au făcut atât pentru cei din jurul lor cât și pentru ei înșiși. Cu puțin ajutor de la planeta Jupiter și Uranus, astăzi nativii se vor face remarcați pe plan profesional și personal. Citește aici horoscopul zilnic pentru toate cele 12 zodii. 

Horoscop zilnic 25 august 2022. Trei nativi pot lua alegeri importante astăzi
Horoscop zilnic 25 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Berbec  

Astăzi este perfectă pentru a face tot posibilul pentru a realiza o muncă importantă. Cele mai bune lucruri pe care să te concentrezi astăzi sunt articolele care implică creativitate. Dacă aveți un hobby sau un proiect de pasiune de care aveți nevoie pentru a începe, Luna în Leu de astăzi vă poate oferi motivația de care aveți nevoie pentru a începe.

Taur 

Astăzi s-ar putea să beneficiezi de toată încrederea de care ai nevoie la serviciu.

Încercați să vă mulțumiți pe voi mai întâi prin munca pe care o faceți, deoarece s-ar putea să vă fie mult mai ușor să faceți o impresie solidă asupra unui șef sau supervizor care vă supraveghează munca. Ziua este perfectă pentru colaborare și pentru a primi contribuții de la alții pentru a pune în aplicare un plan solid pentru proiectele viitoare.

Gemeni

Darul tău pentru comunicare și pentru a vedea cum lucrurile funcționează bine împreună este puternic astăzi, când Luna este în curajosul Leu.

S-ar putea să pari încrezător în situații sociale. Ziua de astăzi este perfectă pentru încheierea unor afaceri. 

Rac 

Subiectele legate de bani nu sunt ușor de abordat cu o persoană semnificativă, dar s-ar putea să vă fie mult mai ușor să abordați problemele importante în finanțele dumneavoastră comune. Concentrați-vă pe cheltuielile exterioare și pe subtilitățile care vă afectează bugetul general. Dacă trebuie să renunțați la ieșirea la masă sau la cumpărarea zilnică a unui latte de la cafeneaua locală, de aici ar putea începe să observați o îmbunătățire imediată.

Leu

Poartă roșu! Astăzi, culoarea ta de putere îți oferă bonusul suplimentar de a fi atractiv și plin de energie pozitivă. Atrageți cu ușurință atenția asupra voastră, iar feedback-ul primit de la prieteni vă poate ajuta să știți ce funcționează pentru și ce necesită puțină îmbunătățire.

Fecioară  

Astăzi găsește curajul să renunți la credința că trebuie să fii ceva pentru cineva. Este important să fii tu însuți, iar când încerci să fii totul pentru toată lumea, cel care pierde cel mai mult ești tu. Astrele spun că ar trebui să te concentrezi mai mult asupra nevoilor tale și să te pui mai des pe primul loc. Ai tendința să te scufunzi în responsabilitățile de la locul de muncă și să uiți să te relaxezi. Ziua aceasta ar trebui să fie despre regăsirea liniștii interioare. 

Balanță 

Află cine sunt prietenii tăi, Balanță. Ai o dorință minunată de a-i iubi și de a avea grijă de ceilalți. Sunteți plini de compasiune și dăruitor și s-ar putea să găsiți necesar să primiți același lucru în schimb de la oamenii pe care îi permiteți în viața voastră.

Horoscop zilnic 25 august 2022. Trei nativi pot lua alegeri importante astăzi
Horoscop zilnic 25 august 2022[Sursa foto: PixaBay]

Scorpion 

Cariera ta este pe cale să ia o întorsătură neașteptată, Scorpion. Astăzi este o zi minunată pentru a face alegeri care să-ți promoveze abilitățile și talentele puternice. Ești propriul tău avocat și, prin urmare, este important să te asiguri că alții știu care sunt contribuțiile tale și ce speri să obții în viitor.

Săgetator 

Ești pe cale să înveți ceva nou de la școala vieții și de aceea este important să rămâneți deschis la minte astăzi. S-ar putea să vă aflați în situația de a obține o perspectivă asupra vieții cuiva prin împărtășirea propriei povești sau prin observarea unui adevăr din viața altuia.

Capricorn 

Este posibil să primiți un tip de cadou de la un prieten sau de la cineva apropiat. Acest cadou ar putea fi încrederea lor și dezvăluirea unui secret important care vă poate ajuta să le înțelegeți mai bine.

rsător

O parte din tine s-ar putea să nu fie pregătită pentru un angajament și s-ar putea să decizi să tai legăturile cu cineva la care ții, dar cu care nu vezi un viitor. Nu este niciodată ușor să-ți iei rămas bun de la o persoană de care îți pasă, dar atunci când îi eliberezi destinului său, nu numai că te ajută să-l găsești pe al tău, dar îi permite și să găsească locul în care trebuie să fie.

Pești 

Concentrează-te pe lucrurile mărunte din viață care fac o mare diferență în rutina ta de zi cu zi. Astăzi, detaliile te ajută să ajungi acolo unde trebuie. S-ar putea să vă fie mult mai ușor să vă concentrați pe mici schimbări decât să încercați să obțineți câștiguri uriașe într-o perioadă scurtă de timp.