• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 25 octombrie 2022! Eclipsă de Soare în Scorpion. Lună nouă în Scorpion

Horoscop zilnic 25 octombrie 2022! Eclipsă de Soare în Scorpion. Lună nouă în Scorpion
Horoscop zilnic 25 octombrie 2022  [Sursa foto: PixaBay]
Ziua de 25 octombrie 2022 este una plină! Avem eclipsă de Soare în Scorpion, dar și Lună nouă în Scorpion, două evenimente extrem de importante.

Lună noua în Scorpion aduce multe transformări, fiind un eveniment cu adevărat revelator, dar uneori această transformare nu este ușoară. Procesul prin care noi evoluăm nu este cel mai ușor și trebuie să te aștepți la orice. Fii cu brațele deschise pentru a primi tot ce vine spre voi. O eclipsă aduce o surpriză plăcută sau neplăcută. 

Citeste si: Horoscop săptămânal 24- 30 octombrie 2022: Gemenii sunt feriți de toate relele, iar Peștii schimbă regulile jocului în favoarea lor

Eclipsa de Soare în Scorpion pe 25 octombrie 2022. Ce semnifică asta? 

O eclipsă poate declanșa o eliberare, schimbare bună sau mai puțin bună. Eclipsa este precum un portal care ne poate deschide o ușă către o nouă etapă di viața noastra să depășim momentul la care am ajuns. Schimbările vor fi chiar dacă e dorim sau nu. Energia lunii noi în ziua aceastei eclipse va fi resimțită de toată lumea.

Efectele unei eclipse pot fi resimțite până la șase luni. Taurii, Lei și Scorpionii sunt zodiile care vor simți cel mai puternic acest moment al zilei. Este o eclipsă care poate evidenția nevoile de transformare sau poate că ați tot amânat o schimbare și acum eclipsa ne poate aminti că e timpul să facem o alegere pentru sufletul nostru.  

Citeste si: Horoscop Chinezesc 25 octombrie 2022. Previziuni astrale pentru ziua de marți

Berbec 

Este întotdeauna o idee bună să aveți în ordine voința, încrederea și diversele documente. Cu Venus și Soarele în Scorpion, se pare că universul vă trimite un indiciu: asigurați-vă că aveți documentele în ordine, astfel încât, în caz de urgență, să aveți totul la locul său. Astăzi viața ta poate merge într-o direcție total neașteptată. Este o zi în care faci o călătorie în sufletul tău. Viața privată este ușor tensionată însă se înțeleg niște lucruri și despre blocajele intime, dar și despre ce ai putea să faci mai bine. 

Taur 

Este posibil ca ceva important să fi rămas nedetectat, iar acum că Venus și Soarele sunt în Scorpion, descoperi ce este. Poate că nu te-ai fi așteptat sau chiar anticipat această problemă de afaceri, dar acum poți să o rezolvi și să rezolvi problema fără complicații. Este o zi în care privești relațiile cu atenție și nu mai fugi de adevăr pentru că secretele ies la suprafață. 

Gemeni 

Având atâtea de făcut, veți dori să tăiați câteva colțuri, dar este mai bine să rămâneți hiper-diligent și să faceți eforturi suplimentare. Luați în considerare fiecare act pe care îl faceți o muncă de dragoste. Simți că e momentul să schimbi ceva în cariera ta și să te transformi. O zi intensă pe zona muncii și poate vei simți o durere fizică, dar poate fi o eliberare a energiilor. 

Horoscop zilnic 25 octombrie 2022! Eclipsă de Soare în Scorpion. Lună nouă în Scorpion
Horoscop zilnic 25 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac 

Chiar și fără a încerca, pari fermecător și ușor seducător în abordarea ta față de ceilalți. Dacă sperați să convingeți ceva să se schimbe, acesta este un moment minunat pentru a vă împărtăși gândurile, inclusiv orice cercetare pe care ați făcut-o pentru a vă susține poziția. Emoțiile sunt puternice și unii dintre voi vor simți o criză emoțională, se dă un restart. Este un nou început în viața de cuplu. Atenție cu deciziile pe care le iei în privința copiiilor. 

Leu 

Nu poți schimba oamenii și, uneori, membrii familiei pot fi excesiv de curioși și pot investiga lucrurile tale când ai prefera să nu fie așa. Pentru că astăzi s-ar putea să fii ultra-sensibil în ceea ce privește viața ta și să preferi să păstrezi anumite lucruri private, sporește securitatea păstrând parolele schimbate și elementele la îndemână pe care nu vrei să fie atinse sau expuse. Poate că e momentul să spui adevărul membrilor familiei, părinților sau să faci schimbări în familia ta. 

Fecioară 

Peste tot au loc înregistrări și uneori oamenii devin puțin prea încântați să spună lucruri atunci când cred că nu este nimeni prin preajmă. Fii precaută, Fecioară, mai ales în situațiile de muncă în care lucrurile vorbite cu încredere, care sunt bârfe limită, te pot face să simți că ești atrasă într-o dramă cu care nu vrei să ai de-a face. Ai parte de discuții intense care scot la iveală emoții. 

Balanță 

Este întotdeauna o idee bună să ai banii de care ai nevoie pentru o zi ploioasă. Dacă folosiți mereu cărți de credit, poate plănuiți să trageți puțini bani într-un loc sigur acasă pentru momentele în care aveți nevoie. Veți dori să gândiți înainte și să plănuiți să economisiți pentru o zi ploioasă în cazul în care se întâmplă ceva și nu vă puteți grăbi la bancă rapid. Ai parte de un nou început pe sectorul financiar și este momentul să te întrebi ce îți dorești. Poate că ar trebui să folosești spiritul de afacerist sau intuiția pe zona banilor. Descoperă talentele pe care le ai și fă bani din asta. 

Scorpion 

Astăzi, totul este despre tine când Luna se află în zodia ta și cu Luna Nouă care apare în timpul sezonului tău solar, există o mulțime de lucruri de care să te îngrijești. Veți dori să vă faceți planuri pentru viitor și să vă stabiliți câteva obiective pe care ați dori să le îndepliniți până în următorul an de naștere. Este momentul să privești totul diferit. Ai revelații suprinzătoare și este o zi la extreme ce are legătură cu transformarea. 

Horoscop zilnic 25 octombrie 2022! Eclipsă de Soare în Scorpion. Lună nouă în Scorpion
Horoscop zilnic 25 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Nu trebuie să trăiești în trecut, iar când alții au încetat în sfârșit să mai vorbească despre asta, nu fii cel care îl aduce în discuție. Nu trebuie să-ți faci griji dacă oamenii te judecă pentru o greșeală pe care ai făcut-o cândva. Lăsați timpul să pună distanță între ceea ce este mai rău din viață pe măsură ce vă îndreptați spre ce este mai bun. Se activează zona viselor și ies la suprafață mai multe lucruri care nu au fost analizate foarte bine în trecut. 

Capricorn 

Persoana la care te așteptai cel mai puțin să fie un prieten bun poate fi cea care te va surprinde. Puteți descoperi că loialitatea se află cel mai adânc în liniștea oamenilor. Este posibil ca grija și grija lor pentru bunăstarea ta să nu fie vocalizate cu voce tare, dar inima lor este în locul potrivit. Ai multe preocupări și ai putea intra într-o asociație sau grupare, însă încă ești pe gânduri referitor la asta. Ai parte de o săptămână intensă. 

Horoscop zilnic 25 octombrie 2022! Eclipsă de Soare în Scorpion. Lună nouă în Scorpion
Horoscop zilnic 25 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător 

În cazul în care cauți o nouă linie de lucru, păstrează vânătoarea pentru tine. În timp ce veți dori să anunțați persoanele potrivite că sunteți în căutarea unui loc de muncă, colegii de muncă vă pot dezvălui neintenționat intenția și vă pot face să simțiți stres inutil la locul de muncă. 

Horoscop zilnic 25 octombrie 2022! Eclipsă de Soare în Scorpion. Lună nouă în Scorpion
Horoscop zilnic 25 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Pești

Este uimitor ce vă va dezvălui universul atunci când petreceți timp în meditație și gândire liniștită. Astăzi, pot apărea o mulțime de gânduri care vă ajută să vă înțelegeți credința, spiritualitatea și relația cu Dumnezeu. S-ar putea să găsești un timp minunat de înălțător.