• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic, 29 februarie 2024: Gemenii obțin tot ce și-au dorit. Fecioarele sunt nevoite să iasă din zona de confort

Horoscop zilnic, 29 februarie 2024
Consultă horoscopul zilei de joi, 29 februarie 2024, pentru toate zodiile [Sursa foto: freepik]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru ziua de joi, 29 februarie 2024. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi din zodiac.

Descoperă horoscopul pentru ziua de joi, 29 februarie 2024! Ultima zi a lunii februarie va fi destul de intensă pentru majoritatea nativilor din zodiac. Aceștia se pregătesc pentru un nou început, odată cu venirea lunii martie, astfel că acum sunt măcinați de o mulțime de gânduri. Anumiți nativi își pot schimba radical perspectiva asupra vieții, în timp ce alții vor întâmpina mici dificultăți în încercarea de a se adapta noilor schimbări care au apărut în viața lor.

Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscopul pentru martie 2024: Zodiile care au noroc cu carul

Iată horoscopul pentru ziua de joi, 29 februarie 2024
Ultima zi a lunii februarie va fi destul de agitată pentru majoritatea nativilor[Sursa foto: freepik]

Horoscopul zilei de 29 februarie 2024 pentru toate zodiile. Ce spun astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată ce spun astrele!

Citește și: Fazele lunii în martie 2024: Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

Berbecii trebuie să stea departe de conflicte

Berbecii au o mulțime de lucruri de făcut azi, deoarece își doresc să finalizeze mai multe treburi, astfel încât să întâmpine primăvara fără stres și cu zâmbetul pe buze. Fiind obișnuiți să se descurce de fiecare dată singuri, acești nativi vor avea reacții negative atunci când cei din jur vor încerca să îi ajute.

Astrele arată, totuși, că cei din zodia Berbec ar trebui să stea departe de conflicte, dacă nu vor să îi surprindă 1 Martie certați.

Taurii au parte de multe reușite

Taurii se numără printre norocoșii zodiacului în ultima zi a lunii februarie, deoarece se vor face remarcați la locul de muncă, având o mulțime de reușite cu proiectele lor. Acești nativi sunt foarte muncitori, iar atunci când văd că munca lor dă roade și sunt apreciați, devin din ce în ce mai optimiști.

Astrele arată că cei din zodia Taur vor încheia ziua alături de oamenii dragi din viața lor.

Gemenii obțin tot ce și-au dorit

Gemenii au tot așteptat ca problemele lor să se rezolve de la sine, însă acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că acum au decis să preia inițiativa. Acești nativi sunt hotărâți să își schimbe radical viața, așa că se vor înconjura de oameni care îi ajută să se dezvolte și se vor concentra pe activități care îi inspiră și îi ajută să își atingă toate obiectivele.

Determinarea de care dau dovadă îi va ajuta pe cei din zodia Gemeni să obțină tot ce și-au dorit.

Descoperă horoscopul pentru 29 februarie 2024
Gemenii sunt hotărâți să își schimbe radical viața la final de februarie[Sursa foto: PixaBay]

Racii își schimbă locul de muncă

Racii nu își mai găsesc locul în ultima perioadă și se gândesc că toate gândurile negative pe care le-au acumulat sunt determinate de stresul de la locul de muncă. Deși nu aveau de gând să facă o schimbare majoră în viața lor odată cu venirea primăverii, se pare că astrele au alte planuri pentru ei. Racii vor căuta un alt job, care să se potrivească mai bine cu dorințele și nevoile lor din prezent.

Citește și: Vreme neobișnuit de caldă până aproape de sfârşitul lunii martie 2024! Prognoza meteo pentru următoarele săptămâni

Leii au parte de o zi agitată

Leii traversează o perioadă destul de agitată în care pare că toată lumea vrea ceva de la ei. Acești nativi reușesc cu greu să se împartă între muncă și viața personală, astfel că ultima zi a lunii februarie le va pune răbdarea la încercare. Leii vor fi și mai surprinși să vadă că toată lumea abia așteaptă ca ei să greșească, astfel că se vor ambiționa și vor depune eforturi mari pentru ca lucrurile să iasă exact așa cum își doresc.

Fecioarele sunt nevoite să iasă din zona de confort

Fecioarelor nu le plac deloc situațiile în care sunt nevoite să iasă din zona de confort și încearcă să le evite de fiecare dată, însă azi nu mai au scăpare. Acești nativi se vor confrunta cu situații total neașteptate, așa că vor întâmpina mici dificultăți în încercarea de a se adapta. Chiar dacă la început li se va părea că este foarte greu să facă acest lucru, astrele arată că cei din zodia Fecioară trebuie să își păstreze calmul, deoarece aceste experiențe îi ajută să se dezvolte.

Balanțele trebuie să fie atente la persoanele cu interese ascunse

Balanțele vor constata că persoanele din jurul lor nu sunt deloc ceea ce par, mai ales la locul de muncă. Deși aceștia se străduiesc să facă lucrurile cum trebuie, colegii abia așteaptă să greșească și să îi tragă la răspundere. Ultima zi a lunii februarie va fi destul de agitată pentru Balanțe, iar astrele avertizează că acestea trebuie să fie foarte atente la acțiunile lor. De asemenea, acestea ar trebui să fie mai rezervate, deoarece unele persoane pot avea interese ascunse.

Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac în ultima zi a lunii februarie?
Scorpionii sunt în centrul atenției în această zi[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii petrec mai mult timp cu cei dragi

Scorpionii prind glas în această zi, astfel că își exprima opiniile fără rețineri. Acești nativi devin mai comunicativi, iar părerile lor sunt extrem de apreciate, mai ales atunci când își aleg cu grijă argumentele. Înțelepciunea de care dau dovadă va atrage atenția mai multor persoane, care nu vor ezita să vină la ei pentru sfaturi. Astrele arată că ziua de 29 februarie va aduce o mulțime de momente frumoase în viața Scorpionilor, în timp ce aceștia petrec mai mult timp cu oamenii dragi din viața lor.

Săgetătorii radiază de fericire

Săgetătorii sunt extrem de entuziasmați pentru venirea primăverii, astfel că îi vor molipsi și pe cei din jur cu fericirea lor. Acești nativi își doresc să împartă cu cât mai mulți oameni sentimentele lor, așa că azi sunt foarte comunicativi și reușesc să își facă printeni foarte ușor. Săgetătorii radiază de fericire, iar acest lucru le va aduce o mulțime de beneficii atât în prezent, cât și pe viitor.

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Vezi aici dacă o să ai noroc în dragoste anul viitor!

Capricornii sunt urmăriți de problemele din trecut

Capricornii sunt urmăriți de ceva timp de anumite probleme din trecut și azi își doresc să scape de ele pentru a începe primăvara cu mintea limpede. Deși la început va părea destul de ușor să lupte cu această situație, pe parcurs își vor da seama că au nevoie de mai mult timp și mai multă răbdare. În această situație, astrele le vin în ajutor și le recomandă să își păstreze calmul și să se concentreze pe aspectele pozitive ale vieții lor, până vor fi pregătiți să rezolve de tot această problemă.

Vezi aici horoscopul pentru ziua de 29 februarie 2024
Vărsătorii se simt mult mai energici în ultima zi a lunii februarie [Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii se lasă inspirați de venirea primăverii

Vărsătorii au parte de o zi productivă, pe parcursul căreia vor face pași importanți pentru a-și atinge toate obiectivele. Acești nativi sunt inspirați de venirea primăverii și reușesc să facă schimbări importante în viața lor. Mai mult chiar, Vărsătorii sunt mult mai energici, stiu exact ce își doresc, dar și cum să obțină acel lucru. Astrele arată că ultima zi din februarie va fi foarte bună pentru ei și le va aduce o mulțime de reușite.

Peștii se concentrează pe relația cu partenerul

Peștii trebuie să poarte o discuție serioasă cu partenerul, deoarece își doresc ca acesta să depună mai mult efort în relația lor. În ultima vreme nu au mai fost la fel de apropiați, astfel că cei din zodia Pești sunt hotărâți să descopere care este problema, dar și să o rezolve. Aceștia vor asculta ce are de zis persoana iubită, iar împreună vor descoperi cele mai bune soluții pentru ca relația lor să fie mai fel de fericită.