• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic, 9 februarie 2024: Fecioarele au parte de o surpriză. Peștii se simt trădați

Horoscop zilnic, 9 februarie 2024
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024 [Sursa foto: freepik]
Consultă horoscopul pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024, și vezi ce ți-au rezervat astrele. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi.

Horoscopul pentru ziua de joi, 8 februarie 2024 este aici pentru toate zodiile! Schimbările le-au acaparat viața nativilor din zodiac, astfel că aceștia au nevoie de foarte multă răbdare pentru a se putea adapta situațiilor neașteptate. Nativii din zodiac se luptă să arate că sunt cei mai buni, dar și să își atingă obiectivele. Zodiile au nevoie de sprijin din partea apropiaților, însă una dintre ele se pare că se simte trădată și își pierde încrederea în oamenii din jurul ei. Vezi

aici ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Trei zodii care își vor găsi jumătatea de Ziua Îndrăgostiților în 2024

Zodiile au parte de schimbări pe parcursul zilei de vineri, 9 februarie 2024
Berbecii încearcă să se organizeze mai bine[Sursa foto: freepik]

Horoscopul zilei de vineri, 9 februarie 2024, pentru toate zodiile

Vești bune și recomandări pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată ce spun astrele!

Citește și: Horoscopul săptămânii pentru 5-11 februarie 2024: O săptămână plină de iubire pentru aceste zodii

Berbecii au parte de schimbări la final de săptămână

Berbecii traversează o perioadă plină de schimbări, deoarece și-au dat seama că în ultima vreme au fost acaparați de stres și oboseală și nu s-au mai putut concentra pe lucrurile care îi fac fericiți de fapt. Acești nativi își doresc să se organizeze mai bine, astfel încât să existe un echilibru între muncă și viața personală.

De asemenea, aceștia vor avea grijă să facă mai mult sport, să aibă o alimentație sănătoasă, dar și să își bucure sufletul cu pasiunile lor.

Taurii trebuie să aibă grijă la cheltuieli

Taurii se gândesc că a venit momentul să facă o serie de schimbări la ei acasă, astfel că vor petrece finalul săptămânii gândindu-se la ce lucruri ar putea îmbunătăți pentru ca locuința lor să arate mult mai bine.

Acești nativi au nevoie ca locul în care petrec cel mai mult timp să îi inspire, așa că nu se vor uita la bani atunci când vor începe renovările. Cu toate acestea, astrele le recomandă să nu facă cheltuieli în exces, deoarece bugetul lor ar putea avea de suferit.

Gemenii au nevoie să petreacă mai mult timp cu cei dragi

Gemenii se simt copleșiți de toate sentimentele pe care le-au acumulat pe parcursul săptămânii și simt că au nevoie să vorbească deschis cu cineva despre ceea ce au pe suflet.

Pe final de săptămână, acești nativi își doresc să petreacă mai mult timp cu familia, deoarece sunt siguri că cei dragi îi pot ajuta să treacă prin această perioadă delicată. Odată ce vor spune tot ce au pe suflet, acești nativi se vor simți mult mai bine, astfel că vor petrece următoarele zile înconjurați familie.

Cum va fi ziua de vineri, 9 februarie 2024, pentru nativii din zodiac?
Taurii trebuie să aibă grijă în ce investesc [Sursa foto: freepik]

Racii încep să se gândească la despărțire

Chiar dacă suntem în luna iubirii, Racii încep să pună la îndoială relația cu partenerul. Acești nativi simt că nu mai au încredere în relația lor și s-au săturat să stea cu gândul că nu au pe cine să se bazeze în situațiile dificile. Se pare că în ultima vreme s-au distanțat de persoana iubită, iar acum încep să aibă gânduri de despărțire. Cu toate acestea, astrele le recomandă să își cântărească foarte bine decizia, deoarece riscă să facă o mare greșeală. Cel mai bine ar fi să încerce să poarte o discuție serioasă cu partenerul, iar abia apoi pot lua cea mai bună hotărâre pentru amândoi.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2024: Se anunță schimbări importante pe plan sentimental

Leii vor să arate că sunt cei mai buni

Leii vor să scape de monotonia care s-a instalat în viața lor, astfel că îi așteaptă o perioadă plină de schimbări. Acești nativi vor să demonstreze că sunt cei mai buni la locul de muncă, astfel că nu vor ezita să preia cele mai importante proiecte. Odată cu venirea lunii februarie, acești nativi sunt mult mai energici și creativi, astfel că vor fi apreciați pentru felul în care abordează anumite subiecte. Astrele arată că urmează o perioadă plină de reușite pentru Lei, astfel că aceștia trebuie să continue pe drumul pe care au pornit.

Fecioarele au parte de o surpriză

Fecioarele au muncit extrem de mult pe parcursul acestei săptămâni, astfel că se bucură de venirea weekendului. Acești nativi vor finaliza treburile de la locul de muncă, iar apoi se vor îndrepta spre casă, unde partenerul îi va surprinde cu gesturi romantice. Astrele arată că cei din zodia Fecioară se simt epuizați, astfel le va prinde bine să fie răsfățate de persoana iubită. Odihna și relaxarea sunt cele mai importante în următoarele zile, așa că Fecioarele se vor strădui să lase orice grijă în urmă.

Balanțele se simt provocate de cei din jur

Balanțele sunt zodii calme, însă există și situații în care nu se pot abține să nu comenteze, mai ales atunci când știu că au dreptate și cineva îi contrazice. Așa se va întâmpla și pe parcursul zilei de vineri, când răbdarea le va fi pusă la încercare și vor fi nevoiți să depună eforturi mari pentru a-și păstra calmul. Astrele îi încurajează să aibă mare grijă la felul în care se exprimă, deoarece riscă să spună lucruri care ar putea deranja anumite persoane, iar acest lucru nu va aduce nimic bun pentru ei.

Zodiile care se lovesc de provocări pe parcursul zilei de vineri, 9 februarie 2024
Balanțelor le va fi testată răbdarea [Sursa foto: freepik]

Problemele nu le dau pace celor din zodia Scorpion

Scorpionii se află într-o perioadă destul de dificilă, deoarece se pare că în viața lor au apărut probleme pe toate planurile. Toată lumea așteaptă ceva de la ei, sunt foarte stresați și nu știu deloc cum ar trebui să gestioneze anumite situații. De asemenea, acești nativi și-au neglijat și familia în încercarea de a se împărți între atâtea probleme, astfel că finalul săptămânii îi lasă cu un gust amar. În următoarele zile, acești nativi vor încerca să își pună gândurile în ordine, dar și să petreacă mai mult timp cu cei dragi.

Săgetătorii se pregătesc de vacanță

Săgetătorii s-au săturat de tot stresul care a apărut în viața lor, astfel sunt pregătiți să fugă de probleme într-o vacanță. Deși știu că mai au o mulțime de treburi de rezolvat, acești nativi nu mai pot suporta toată presiunea care a fost pusă asupra lor, astfel că vor încerca să își ia gândul de la probleme în următoarea perioadă și se vor bucura de câteva zile libere. Pentru Săgetători este foarte important să mai aibă și astfel de zile, astfel că se vor întoarce cu forțe proaspete și gata să arate de ce sunt în stare.

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Vezi aici dacă o să ai noroc în dragoste anul viitor!

Capricornii întâmpină probleme în relația cu partenerul

Capricornii au foarte mult de lucru, astfel că le este greu să găsească un echilibru între job și viața personală, spre nefericirea partenerului, care nu știe cum să le mai atragă atenția și se simte neglijat. Chiar dacă munca este foarte importantă pentru ei, acești nativi nu trebuie să uite că au o datorie și față de ceilalți oameni din viața lor, care poate au nevoie să petreacă timp cu ei din când în când. Astrele le recomandă celor din zodia Capricorn să se organizeze mai bine, astfel încât să rezerve câteva momente și pentru persoana iubită, dacă nu vor ca relația lor să aibă de suferit.

Zodia care va suferi o trădare în ziua de 9 februarie 2024
Peștii se simt trădați de o persoană apropiată [Sursa foto: freepik]

Vărsătorii se bucură de sprijinul primit din partea celor dragi

Vărsătorii au foarte mult de muncă în această perioadă, astfel că au nevoie de tot sprijinul apropiaților. Acești nativi au planuri mărețe, însă sunt conștienți că acestea nu vor însemna nimic dacă nu vor avea oamenii dragi aproape. Din fericire, familia și prietenii încearcă să îi încurajeze de fiecare dată, astfel că motivația lor crește și sunt pregătiți să își atingă toate obiectivele în perioada următoare. 

Peștii și-au dat seama că trebuie să fie mai rezervați

Peștii sunt zodii comunicative și prietenoase, care discută deschis despre tot ce se întâmplă în viața lor, însă uneori pot avea de suferit din cauza acestui lucru. Se pare că azi, o persoană apropiată va face o serie de comentarii la adresa lor, astfel că aceștia se vor simți trădați. Nu s-au gândit niciodată că pot avea persoane cu interese ascunse în jurul lor, însă după această experiență și-au dat seama că trebuie să fie mai rezervați.