• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Luna Plină în Berbec scoate la iveală conflicte interioare pentru unii nativi!

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Luna Plină în berbec scoate la iveală conflicte interioare pentru unii nativi!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de duminică, 9 octombrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Luna Plină în Berbec aduce un moment de foc pentru ziua de 9 octombrie 2022. Această lună plină face ca toate conflictele interioare să iasă la suprafață, iar nativii nu le pot împiedica în niciun fel. Luna plină în semnul Berbecului este în opoziție cu Venus, planeta iubirii, a banilor și a relațiilor, ceea ce forțează nativii să găsească un echilibru între nevoile personale și nevoile celor din jur. Iată ce zodie va fi cel mai afectată de Luna Plină în Berbec!

Citeste si: O pensionara a castigat aseara 9.100 de lei la “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”: „Carmen, ai fost extraordinara!”

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Luna Plină în berbec scoate la iveală conflicte interioare pentru unii nativi!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citeste si: Andrei Bănuță, „Invitatul de 12” de duminica aceasta. Ascultă un interviu captivant cu unul dintre cei mai talentați artiști. Audio

Berbec

Există anumite lucruri pe care le-ai putea dori de la viață, dar deocamdată sunt puse în așteptare. Luna Plină în vărsător va aduce emoții în ceea ce privește modul în care vă raportați la cei din jur. Vei avea parte de o zi agitată și este posibil să întâmpini situații care te pot influența în mod negativ.

Astrele îți recomandă să nu îi lași pe alții să ia decizii pentru tine și să îți dai timp pentru a te vindeca de tot ce te-a făcut să suferi până acum. Acest lucru te poate face mai productiv pe viitor.

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Luna Plină în berbec scoate la iveală conflicte interioare pentru unii nativi!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Taur

Ai ocolit o situație deficilă cauzată de luna plină, dar asta nu înseamnă că viața merge bine pentru tine astăzi. Este o zi care necesită un nivel crescut de concentrare și poate deschide o perioadă plină de schimbări.

Este foarte important în această zi să ai grijă de tine și să îți asculți intuiția pentru a-ți crește vitalitatea. De asemenea, trebuie să ai mai multă încredere în tine și să înveți să îți asumi angajamente. Ai încredere pentru că lucrurile vor merge exact așa cum ai plănuit.

Gemeni

Urmează să primești vești minunate de care să te bucuri din plin. Nu îți mai este frică să înfrunți adevărul despre anumite situații din viața ta.

Ai grijă pentru că dacă vei continua să te stresezi pentru lucrurile neimportante, vei pierde momentele cu adevărat frumoase din viața ta. Luna plină cade în cea de-a unsprezecea casă a dorințelor pe termen lung și a relațiilor, așa că ar fi bine să fii atent la oportunitățile care apar în jurul tău. Este momentul perfect să ți se îndeplinească o dorință la care te-ai gândit mult sau poate apărea cineva nou în viața ta.

Citeste si: Ce seriale noi va lansa Netflix în 2023?

Cancer

O simplă eroare poate ajunge să fie un lucru bun. O greșeală la locul de muncă poate dezvălui ceea ce ai simțit tot timpul și nu ai putut să spui. Poate simți că eforturile tale nu sunt suficient de apreciate sau că ai merita o mărire de salariu, iar acum superiorii sunt gata să te ia în serios. Trebuie să fii atent să nu îți neglijezi responsabilitățile și să acorzi atenție chiar și detaliilor mai neînsemnate pentru a te feri de complicații. Astrele îți recomandă să încerci să găsești un echilibru între timpul dedicat locului de muncă și viața de acasă și chiar și să te orientezi către noi pasiuni.

Leu

Această lună plină te ajută să vezi zone din viața ta pe care simți că le-ai neglijat.  Sistemele tale de credințe se pot schimba și poate îți vei găsi un nou echilibru. Deși poate fi trist să te îndepărtezi de credințele și obiceiurile pe care le-ai avut, este o schimbare necesară pentru a putea să îți trăiești viața așa cum îți dorești. Nu te lăsa influiențat de cei din jurul tău și spune-ți punctul de vedere. Este un moment deosebit de productiv pentru a te conecta cu vocea interioară și de a te orienta spre o experiență deschizătoare de drumuri care să te dezvolte la nivel personal.

Fecioară

Este frumos când poți avea o conversație deschisă cu cineva și poți înlătura orice neînțelegeri. Cu Mercur și Neptun continuând să comunice unul cu celălalt în timpul acestei Luni Pline, ești gata să auzi ce au de spus alții și să împărtășești câteva dintre propriile tale gânduri secrete fără teamă. Mărturisește-ți nevoile și fii atent totodată la nevoile celor din jurul tău. Azi te vei relaxa și te vei încărca cu energie pozitivă, iar acest lucru își va fi de folos dacă vrei să te împlici în proiecte care necesită comunicare.

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Luna Plină în berbec scoate la iveală conflicte interioare pentru unii nativi!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Ești gata să intri într-o relație serioasă. În timp ce o parte din tine poate a respins ideea de a fi într-o relație în acest an, nu ai mai putut suporta singurătatea. Ești gata să te deschizi către ceva mai serios decât ai avut în trecut. Primești vești care te vor suprinde plăcut, iar emoțiile sunt la cote maxime azi. Astrele își recomandă totuși să ai grijă în fața cui îți pui sufletul pe tavă.

Scorpion

Minuni se întâmplă în fiecare zi și în ciuda scepticismului tău față de soartă sau destin, astăzi s-ar putea să ai parte de o surpriză. Ceva se schimbă în viața ta și toate semnele sunt acolo pentru ca tu să le vezi. S-ar putea să recunoști în sfârșit drumul pe care trebuie să îl urmezi pentru a obșine tot ce își dorești. Cu Soarele și Venus în cea de-a douăsprezecea casă a spiritualității, ascultarea și încrederea în intuiția ta este esențială pentru a determina în ce direcție se îndreaptă viața ta pe viitor.

Citeste si: Repartitoarele pentru căldură, obligatorii după data de 31 decembrie 2022

Săgetător

Este greu să fii creativ când ai atât de multe responsabilități. Astăzi scapi de toate grijile și în sfârșit ești capabil să faci ceva ce ți-ai dorit de foarte mult timp. Luna plină cade în a cincea ta casă de romantism și autoexprimare, încurajându-te să iei o pauză din rutina zilnică, astfel încât să te poți răsfăța cu mai multă plăcere, distracție și creativitate. Ai grijă să nu fii pus într-o postură neplăcută dacă încerci prea mult să le faci oamenilr pe plac.

Capricorn

Schimbările vin în calea ta și încă te confrunți cu impactul pe care pandemia l-a avut asupra vieții tale. Ești gata să înfrunți persoanele care ți-au influențat pănâ acum deciziile și să-ți trăiești viața după propriile reguli. Te așteaptă o zi plină de provocări, dar astrele îți recomandă să îți asumi riscuri pentru că vei avea doar de câștigat. Ești încurajat să explorezi probleme emoționale care te-au împiedicat să îți trăiești viața, mai ales cea amoroasă, la maximum.

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Luna Plină în berbec scoate la iveală conflicte interioare pentru unii nativi!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

A lua lucrurile încet se dovedește a fi o decizie bună pentru tine azi. Ești concentrat pe îmbunătățirea vieții de acasă și vrei să faci unele schimbări importante care te ajută să te simți în siguranță. Astăzi, ești gata să începi să vorbești cu oameni noi și este timpul să primeși vești bune. Unele responsabilități legate de locul de muncă vor face ca oboseala să se acumuleze și cei din jur vor avea bătăi de cap din cauza irascibilității tale dacă nu vei reuși să te stăpânești.

Citeste si: Când se dă drumul la căldură în sezonul de iarnă 2022- 2023?

Pești

Lucrurile de care nu erai conștient pot începe să iasă la suprafață și să-ți dea o dorință puternică de a face schimbări. S-ar putea să apară probleme legate de bani săptămâna aceasta și începi să te gândești la o nouă sursă de venit. Totuși, astrele îți recomandă să iei o pauză și să te relaxezi dacă vrei să începi săptămâna cu mai multă energie. Cei dragi își sunt aproape atunci când le ceri ajutorul și asta îți va da o stare de bine.