• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic 12 octombrie 2022: Săgetătorii au noroc pe toate planurile!

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Săgetătorii au noroc pe toate planurile!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru ziua de miercuri, 12 octombrie 2022 pentru toate zodiile. Citește horoscopul tău zilnic aici și vezi ce ți-au rezervat astrele!

Horoscopul zilei de 12 octombrie aduce vești bune pentru nativii din zodiac. Astrele le sunt alături și au șansa să ia decizii mai bune pentru viitor. Schimbările care se anunță sunt benefice, iar nativii sunt încurajați să profite de oportunitățile care vor apărea peste zi. Unele zodii au parte de o zi excelentă, dar și de câștiguri considerabile. Vezi și tu dacă te afli printre ele!

Citeste si: Feli a lansat varianta live a piesei ”Dragoste nebună”

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Săgetătorii au noroc pe toate planurile!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Horoscop zilnic 12 octombrie 2022. Află ce îți rezervă astrele în această zi! 

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scopion, Săgetător, Capricorn, Vărsător şi Peşti. Vezi ce îți rezervă astrele! 

Citeste si: Andia, dezvăluiri despre cea mai mare frică a vieții sale

Berbec

Ești în fața unei decizii importante și trebuie să ai încredere în instinctele tale.

Dacă simți că ceva nu este în regulă, investighează. Este totuși momentul potrivit pentru a încerca ceva nou, fie că este vorba de o pasiune sau o experienșă neobișnuită, ai nevoie să ieși din zona ta de confort. Astrele spun că doar așa vei afla lucruri noi despre tine și vei putea trece la o nouă etapă, care se anunță dificilă dar benefică.

Taur

Anul acesta a fost unul de auto-descoperire și reinventare, iar acum ești gata să faci o mare schimbare.

În timpul lunii pline din acest weekend în Berbec, ți-ai dat seama care sunt lucrurile care te-au ținut pe loc. Și acum, pe măsură ce ne apropiem de eclipsa din sectorul tău de parteneriate, dorești să te raportezi diferit la relațiile tale. De asemenea, oamenii pe care îi întâlnești în această perioadă vor avea un rol important în viitorul tău. Ai parte de o zi productivă și reușești să te integrezi în orice mediu nou.

Gemeni

Această zi te surprinde afundat în gânduri de care nu poți scăpa și vei realiza că dacă nu treci la treabă riști să pierzi ziua stând degeaba. Este posibil să te simți vulnerabil în anumite situații, dar trebuie să-ți aduni puterea interioară dacă vrei ca sentimentele tale să fie înțelese. Totuși, această zi poate să aducă noi oportunități în plan financiar. Gemenii sunt norocoși și vor reuși să atuingă tot ceea ce au în plan, chiar dacă vor întâmpina și obstacole.

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Săgetătorii au noroc pe toate planurile!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Azi asimilezi foarte repede sentimentele și nevoile emoționale ale altora. Este posibil să fii contactat de un prieten care are nevoie de grija ta. Chiar dacă vrei să ajuți, ești expus la o mulțime de sentimente și este important să își păzești propria inimă în aceste momente de hipersensibilitate. Poate că este timpul să acorzi mai multă atenție barierelor pe care ți-ai propus să le ridici. Este posibil ca unele decizii să nu fie cele mai potrivite pentru tine. Lucrurile merg bine în plan profesional și reușești să obții un proiect la care ai visat sau primești o sumă de bani.

Citeste si: Ce intervenție estetică are Meghan Markle? Motivul pentru care Ducesa a ajuns pe mâna medicului

Leu

Ai în față o zi cu multe provocări, care pot da startul unor schimbări importante. Vei observa că se va crea o tensiune între tine și partenerul de viață, deoarece vei constata că nu mai împărtășiți aceleași valori. Vei face mari eforturi să treci peste conflicte și nu ești dispus la împăcare doar dacă vei vedea că cealaltă persoană chiar regretă. Totuși, ești pus în fața unei decizii importante în plan personal și poate nu ar strica o a doua șansă.

Fecioară

Este o zi importantă pentru tine și ai șansa să primești răspunsurile pe care le aștepți legat de planurile tale viitoare. Totuși, este o zi plină ce provocări la locul de muncă și ar fi bine să te ocupi mai în detaliu de sarcinile importante. De asemenea, chiar dacă ești o femeie independentă, este bine să accepți și ajutorul celor din jur pentru a-ți ușura sarcinile. De această dată, ești nevoită să lucrezi în echipă la proiectele pe care le ai de terminat.

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Săgetătorii au noroc pe toate planurile!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Balanță

Balanțele sunt nesigure cu privire la ce le rezervă viitorul, iar astrele le recomandă nativilor să se concentreze pe activități care să le ofere o direcție. Sunt măcinați de incertitudine și au nevoie de acțiuni care să îi facă să se simtă în control. Lucrurile merg totuși bine în plan familial și poți ajunge la un numitor comun cu cei dragi. Este un moment bun dacă vrei să planifici o călătorie sau dacă vrei să te apropii de persoana iubită.

Scorpion

Astrele spun că s-ar putea ca partenerul să îți facă o surpriză care să fie în ton cu energia bună strânsă în jurul tău. Nativii din zodia scorpion au azi noroc la bani și ar putea primi o sumă considerabilă în urma muncii lor. Această zi este despre comunicare, iar dacă simți că ceva nu se întâmpla cum își dorești în viața ta, ar trebui să își expui propriile nevoi. Schimbarea vine din interior și ai face bine să te gândești la ceea ce îți este cu adevărat de folos.  

Săgetător

Este o perioadă bună pentru săgetători, iar schimbările care se anunță sunt benefice. Au parte de mult noroc în sfera financiară și ar putea să primească sume considerabile de bani. Din punct de vedere profesional, vor constata că în sfârși au găsit domeniul care îi face fericiți. Sunt puși în fața semnării unor proiecte foarte importante, care necesită toată atenția. În această zi, este posibil ca persoanele care apar în viața lor să aibă un rol important în planurile de viitor.

Citeste si: Psihologia culorilor. De ce poartă medicii uniforme colorate

Horoscop zilnic 9 octombrie 2022: Săgetătorii au noroc pe toate planurile!
Horoscop zilnic 9 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Capricorn

Astăzi ai nevoie de foarte multă odihnă. Probabil ți-ai supraestimat puterile și iar ai muncit fără măsură. Înceracă să gestionezi mai bine timpul și să prioritizezi lucrurile care sunt cu adevărat importante. Este bine să ai grijă de starea ta de sănătate, deoarece încep să se simtă semnele epuizării. Ai putea primi și o nouă ofertă de muncă, iar prietenii își vor veni în ajutor pentru a lua o decizie.

Vărsător

Ai parte de o zi foarte productivă și reușești să îți îndeplinești toate obiectivele stabilite. Ești dornic de activităși creative și vrei să interacționezi cu cei din jurul tău. De asemenea, lucrurile merg foarte bine la locul de muncă. Ești pregătit să te implici în proiecte care vor genera sume mari de bani pe viitor. În a doua parte a zilei, ar trebui să te aștepți la vizita unei persoane dragi.

Pești

Luna te influențează în mod pozitiv în perioada în care ne aflam, iar această zi aduce vești bune în viața ta. Visele încep să devină realitate pentru tine mai mult ca niciodată. Este posibil să primești un mesaj de la o persoană care ar vrea să se apropie de tine sau să te scoată la o întâlnire romantică. De asemenea, ai parte de momente de neuitat alături de cei dragi. Azi vei căpăta perspective noi asupra lucrurilor care se întâmplă în jurul vostru.