• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscop zilnic, joi, 20 octombrie 2022. Scorpionii simt puterea divină. Peștii trebuie să fie mai atenți la oamenii din jur

Horoscop zilnic, joi, 20 octombrie 2022. Scorpionii simt puterea divină. Peștii trebuie să fie mai atenți la oamenii din jur
Horoscop zilnic, joi, 20 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]
Citește horoscopul zilnic pe radioimpuls.ro și află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de joi.

Este o zi perfectă pentru a viziona un film sau pentru a lua cina la un restaurant, o seară de karaoke sau muzică live cu podea mare pentru a-ți arăta mișcările de dans. Când Luna este în Leu, suntem înfocați și mândri și ne place să ne arătăm puțin. Dacă ești Leu sau Gemeni, vei dori să-ți atragi atenția, iar dacă nu o faci, s-ar putea să te superi și să te retragi până când cineva observă în sfârșit absența ta. 

Este o zi în care Soarele din Balanță este social și echilibrat. Când avem planetele care guvernează ziua și noaptea în aceste două zodii, este timpul să ieșim și să ne distrăm cu prietenii. Nu vrei să stai acasă sau să eviți contactul social. Este timpul să vă bucurați de o seară festivă.

Citeste si: Horoscop săptămânal 17-23 octombrie 2022: Unele zodii au parte de reușite în plan financiar!

Berbec

Astăzi Berbecii au reușite bune la locul de muncă. Sunteți interesați să îmbunătățiți relațiile cu colegii, însă aveți perspective diferite în zona de relații. Puteți îmbunătăți viața de cuplu. Este o zi creativă pentru tine, deoarece Luna este în Leu. Îți vei dori să fii în centrul atenției. Chiar dacă trebuie să încerci un pic mai mult să obții asta de la alții, ești dispus să muncești din greu pentru asta.

Taur

Taurii reușesc să facă niște schimbări în programul lor și să introducă și activități recreative, jucăușe. Vă faceți planuri să adăugați în programul vostru activități distractive pentru voi, pentru copii, pentru relația de cuplu pe care o aveți. Relația are nevoie și de activități în comun care să aducă bucurii. Fii mândru de ceea ce faci astăzi, Taur. Pentru încă o zi, Luna este în sectorul de acasă, făcându-vă să vă gândiți la familie și confort.

Ori de câte ori vine vorba de oamenii și lucrurile pe care le iubești, ești ca un părinte protector care veghează asupra prietenilor și familiei pentru a se asigura că toată lumea are ceea ce are nevoie. Ori de câte ori trebuie făcut ceva, ești pregătit pentru asta.

Gemeni

Gemenii au parte de fluturi în stomac. Sunt situații interesante vizavi de zona de cuplu. Sunteți luați pe repede-înainte și nu mai aveți timp să puneți voi în aplicare ideile voastre, ci sunt puse de partener sau o altă persoană dragă. 

Horoscop zilnic, joi, 20 octombrie 2022. Scorpionii simt puterea divină. Peștii trebuie să fie mai atenți la oamenii din jur
Horoscop zilnic, joi, 20 octombrie 2022[Sursa foto: PixaBay]

Rac

Racii reușesc să-și îmbunătățească anumite gânduri sau atitudini. Rezolvați situații legate de familie. Poate că aveți o discuție serioasă cu un membru un familiei care vă face să priviți totul diferit și care, de ce nu, vă poate face să plecați pe un drum nou, o provocare care să vă apropie 

Leu 

Leii au parte de emoții puternice. Este o zi î care poate aveți de câștigat, dar poate vă dați și voie să renunțați la ceva ce nu mai este pentru voi. Este foarte important să știi când ceva nu ți se mai potrivește. Și de asemenea, este important să știi când trebuie să închizi un capitol și să deschizi altul. 

Fecioară 

Nativii din zodia Fecioară au ceva semne de întrebare în viața de cuplu. Simțiți că ceva e în neregulă și puneți niște întrebări. Financiar, lucrurile merg bine și sunteți încrezătoare în forțele proprii. 

Balanță 

Nativii din Balanță muncesc foarte mult azi norocul e de partea lor. Parcă faceți totul mult mai repede, să pară mult mai ușor. Este o zi magică pe tot ceea ce înseamnă zona iubirii, pe social. Să păstrați această energie cât mai mult. 

Scorpion 

Este o zi în care simțiți protecția divină. Scăpați de o mică belea, o problemă sau ea putea să se transforme în ceva mai mare, doar că voi ați reușit să remediați ceva ce ar fi putut să aducă pagubă. Mulțumiți divinității pentru protecția pe care o aveți. 

Săgetători

Săgetătorii au parte de o întâlnire cu multe emoții. Exte important să vă înțelegeți aceste emoții și ce puteți face pentru a vă îmbunătăți starea. Este o zi intensă în care vă așteaptă multe lucuri pozitive, dar cu multă muncă. 

Capricorn 

Nativii din această zodie evaluează anumite situații de la locul de muncă azi. Sunteți într-o evaluare continuă și în cele din urmă veți putea să luați o decizie. Aveți ceva important de făcut pentru viitorul vostru în ceea ce privește cariera. 

Horoscop zilnic, joi, 20 octombrie 2022. Scorpionii simt puterea divină. Peștii trebuie să fie mai atenți la oamenii din jur
Horoscop zilnic, joi, 20 octombrie 2022 [Sursa foto: PixaBay]

Vărsător 

Aveți intenții bune în viața de cuplu. Lucrați în echipă și faceți lucruri bune, rezolvați anumite situații. Este o zi bună pentru a vă asuma anumite angajamente în relație sau în anumite parteneriate financiare. 

Pești 

Peștii sunt conectați  cu oamenii din jur și s-ar putea ca acest lucuru să nu fie neapărat unul bun. Preluați stările oamenilor din jur cu o foarte mare ușurință, voi fiind empatici. Un pic mai multă atenție, pentru că de multe ori nu puteți controla aceste emoții și vă simțiți  obosiți extenuați supărați. Lucrați un pic pentru a vă proteja energia. Poate fi o zi bună la locul de muncă. 

Sursa:  Andreea Dincă  Astrostyle by Astrolog Andreea Dincă/ Your Tango