• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie 2024: Taurii se simt provocați. Fecioarele au de luat decizii importante

Horoscopul pentru săptămâna 28-24 martie 2024
Descoperă ce ți-au prezis astrele în săptămâna 18-24 martie 2024 [Sursa foto: PixaBay]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi din zodiac.

Află horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie 2024! Începutul sezonului Berbecilor le asigură nativilor din zodiac o săptămână agitată, care vine la pachet cu un amalgam de sentimente contradictorii. Unii nativi știu exact cum să folosească energia acestei perioade în favoarea lor, în timp ce alții se vor confrunta cu probleme serioase atât în plan personal, cât și în plan profesional. Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2024: Gemenii traversează o perioadă înfloritoare. Berbecii au norocul de partea lor

Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie 2024
Sezonul Berbecilor vine cu tensiuni și sentimente contradictorii pentru cei 12 nativi[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie 2024. Ce prezic astrologii?

Vești bune și recomandări pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată ce spun astrele!

Citește și: Horoscopul pentru martie 2024: Zodiile care au noroc cu carul

Berbecii au parte de o săptămână plină de momente frumoase

Berbecii încep săptămâna cu multă voie bună, deoarece vor avea parte de o surpriză chiar în ziua de luni. Se pare că un prieten le va da o veste bună, ce va avea un impact major asupra lor pentru următoarele zile. Cei din zodia Berbec reușesc să comunice foarte bine cu cei din jur, astfel că în familie vor avea parte doar de evenimente fericite, iar la locul de mumcă vor bifa multe reușite.

Taurii se simt provocați

Taurii se pot confrunta cu o serie de provocări în plan profesional, astfel că în următoarele zile ar trebui să aibă foarte multă răbdare și să ia lucrurile pas cu pas. Acești nativi pot avea senzația că anumite persoane de la locul de muncă încearcă să îi provoace, însă ei trebuie să stea departe de discuțiile în contradictoriu, care le pot aduce și mai multe probleme.

Deciziile calculate sunt cele care le vor asigura succesul în această săptămână, astfel că Taurii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Gemenii au parte de provocări la locul de muncă

Gemenii vor fi complet dați peste cap de un eveniment care va avea loc la locul de muncă. Astrele arată că în urma eforturilor depuse, cineva le va încredința un proiect complex, mult mai dificil, care le va da mari bătăi de cap.

În acest context, Gemenii trebuie să învețe să lucreze în echipă, deoarece singuri nu vor reuși să obțină rezultate la fel de bune. Cei din zodia Gemeni ar trebui să se pregătească cu multă răbdare pentru următoarele zile.

Cum va fi săptămâna 18-24 martie pentru cele 12 zodii?
Gemenii sunt puși în fața unor situații neașteptate[Sursa foto: PixaBay]

Racii vor ajunge în mijlocul unor conflicte

Săptămâna 18-24 martie vine cu emoții mari pentru zodia Rac, deoarece se pare că acești nativi vor trece prin situații complet neașteptate, dar și printr-o serie de conflicte. Aceștia vor ajunge în mijlocul unor discuții contradictorii, care le vor lăsa un gust amar și le vor umbri și restul zilelor săptămânii. Deși le va fi foarte greu să treacă peste aceste provocări, Racii trebuie să aibă în continuare încredere în ei și în abilitățile lor.

Citește și: Fazele lunii în aprilie 2024: Data la care vom avem Lună Nouă și Lună Plină

Leii au parte de o săptămână intensă

Odată cu începerea sezonului Berbecilor, lucrurile devin mai intense pentru zodiile de foc și mai ales pentru Lei. Aceștia vor fi în centrul atenției și vor încerca să se impună pe toate planurile. Relațiile cu cei din jur ar putea fi destul de tensionate, însă cei din zodia Leu vor știi cum să întoarcă orice situație în favoarea lor. Spre finalul săptămânii, Leii vor planifica o călătorie, deoarece se pare că începe să le fie dor de o aventură într-un loc nou.

Fecioarele au de luat decizii importante

Fecioarele se concentrează pe carieră, însă nu uită că au niște responsabilități și față de familie. Acești nativi vor găsi echilibrul perfect între muncă și viața personală, astfel că următoarele zile vor fi foarte bune pentru ele. Cu toate acestea, cei din zodia Fecioară vor trebui să ia o serie de decizii importante pentru care trebuie să analizeze foarte bine înainte ceea ce se întâmplă în jurul lor. Deși este bine să se consulte și cu cei dragi, intuiția este cea care îi va ghida pe drumul cel bun.

Balanțele încep săptămâna cu optimism

Balanțele întâmpină săptămâna cu multă bună dispoziție, calm și optimism, astfel că nimic nu poate să le strice fericirea. Acești nativi privesc cu încredere spre viitor, semn că sunt mulțumiți de eforturile lor, precum și de tot ce au reușit să facă până în prezent. Astfel de perioade, cu mult calm și optimism, sunt benefice pentru cei născuți în zodia Balanță, deoarece le oferă o perspectivă mai blândă asupra vieții.

Iată horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie 2024
Săgetătorii se simt atacați[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii rezolvă problemele din familie

Săptămâna Scorpionilor este caracterizată de calm interior și mulțumire sufletească, astfel că acești nativi vor realiza o mulțime de lucruri extraordinare. Energia cu care vine sezonul Berbecilor le oferă mai multă încredere în forțele proprii, astfel că le va fi foarte ușor să se impună pe toate planurile. De asemenea, acești nativi vor rezolva neînțelegerile care au apărut între ei și cei dragi.

Săgetătorii se înconjoară de negativism

Săgetătorii nu încep săptămâna foarte bine, astfel că în următoarele zile se vor lovi de diferite probleme. Acești nativi devin din ce în ce mai sensibili, astfel că orice comentariu va fi interpretat drept o ofensă. Cei din zodia Săgetător se simt permanent atacați, astfel că au tendința să răspundă cu și mai multă ură. Aceștia se înconjoară de negativism, așa că vor avea probleme pe toate planurile.

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Capricornii trebuie să treacă peste greșelile trecutului

Capricornii vor constata că anumite greșeli din trecut nu îi lasă să meargă mai departe cu viața lor, astfel că în următoarele zile vor duce o luptă interioară pentru a pune capăt acestor frământări. Astrele arată că acești nativi trebuie să accepte că au greșit, dar și să vadă alte soluții pentru problemele care i-au adus în acest punct. Va fi o săptămână intensă pentru cei din zodia Capricorn, cu sentimente contradictorii, dar și cu decizii importante de luat.

Consultă horoscopul pentru săptămâna 18-24 martie 2024
Peștii trec prin momente dificile[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii sunt sfătuiți să evite conflictele 

Vărsătorii au parte de o săptămână agitată, care le va pune răbdarea la încercare. Aceștia vor experimenta probleme în relațiile cu cei din jur, astfel că trebuie să fie calmi și să își aleagă cu grijă cuvintele. Cei din zodia Vărsător trebuie să aibă în vedere că orice conflict major le poate afecta imaginea, astfel că ar trebui să se gândească foarte bine înainte să pornească o ceartă. 

Peștii se lovesc de multe probleme în această săptămână 

Peștii nu încep săptămâna așa cum ar fi dorit, deoarece se pare că weekendul destul de agitat i-a apuizat și au rămas fără energie. Lucrurile se vor mișca foarte lent în viața lor, ceea ce va face ca nativii să acumuleze multe frustrări și gânduri negative. De asememea, aceștia pot întâmpina probleme în relațiile cu cei din jur, deoarece se simt neînțeleși și le este foarte greu să comunice.