• AIUD 95.2
  • ALBA IULIA 99.7
  • BACAU 88.8
  • BARLAD 104.9
  • BISTRITA 97.3
  • BOTOSANI 91.1
  • BRASOV 91.9
  • BUCURESTI 88.0
  • BUZAU 96.7
  • CAMPENI 96.2
  • CAMPINA 88.6
  • CLUJ NAPOCA 101.5
  • CONSTANTA 96.9
  • CRAIOVA 92.0
  • FOCȘANI 95.3
  • PIATRA NEAMT 102.3
  • PLOIESTI 88.3
  • RASNOV 104.5
  • SIBIU 88.4
  • SINAIA 103.6
  • TARGU-MUREȘ 106.4
  • TIMISOARA 93.9
  • TULCEA 91.4
Stiri

Horoscopul pentru săptămâna 4-10 martie 2024: Fecioarele încep primăvara cu multe motive de bucurie

Horoscopul pentru săptămâna 4-10 martie 2024
Descoperă horoscopul pentru săptămâna 4-10 martie 2024 [Sursa foto: PixaBay]
Horoscopul pentru săptămâna 4-10 martie 2024 este aici pentru toate zodiile! Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele în primele zile de primăvară.

Află horoscopul p entru săptămâna 4-10 martie 2024! Zodiile au parte de o săptămână agitată, care le poartă prin tot felul de stări. Cei 12 nativi trebuie să depună eforturi mari, însă treptat își vor da seama că toata munca va merita atunci când vor fi recompensați. Fecioarele se numără printre cei mai norocoși nativi ai săptămânii, deoarece vor avea parte de multe momente frumoase. Vezi mai jos ce îți rezervă astrele în primele zile de primăvară

Citește și: Horoscopul pentru martie 2024: Zodiile care au noroc cu carul

Ce ne rezervă astrele în săptămâna 4-10 martie 2024?
Vezi mai jos cum va fi săptămâna 4-10 martie 2024 pentru cei 12 nativi[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru săptămâna 4-10 martie 2024. Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Vezi aici ce ți-au rezervat astrele!

Citește și: Fazele lunii în martie 2024: Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

Berbecii au parte de o săptămână dificilă

Berbecii au parte de o săptămână intensă și încărcată de emoții, astfel că trebuie să se pregătească din timp cu foarte multă răbdare. Acești nativi vor ajunge în mijlocul unor conflicte în familie, însă trebuie să își păstreze calmul și să aibă grija la cuvintele pe care le folosesc. Nici la locul de muncă nu le va merge mai bine, deoarece vor întâmpina o mulțime de dificultăți, motiv pentru care se vor mișca destul de greu pe parcursul săptămânii.

Taurii au de luat multe decizii

Taurii au de luat o serie de decizii în această săptămână, astfel că trebuie să analizeze foarte bine variantele care le sunt puse la dispoziție. Deși trebuie să facă și mici compromisuri, astrele arată că pe viitor vor avea parte de multe momente frumoase. Aceștia trebuie să aibă încredere în intuiția lor, deoarece doar în acest fel vor fi ghidați pe drumul cel bun.

Gemenii au parte de multe surprize pe parcursul acestei săptămâni

Gemenii se vor ocupa de foarte multe lucruri în această săptămână, astfel că trebuie să se organizeze foarte bine chiar de la început. De asemenea, aceștia vor avea parte de foarte multe surprize, care le vor aduce zâmbetul pe buze și le vor da puterea să dea tot ce au mai bun. Astrele anunță multe reușite pentru ei, astfel încât superiorii îi vor recompensa pentru eforturile depuse.

Cum va fi săptămâna 4-10 martie 2024 pentru cei 12 nativi?
Gemenii au multe lucruri de făcut, însă vor avea parte și de multe surprize[Sursa foto: PixaBay]

Racii au parte de o săptămână agitată

Racii trebuie să aibă grijă la acțiunile lor, deoarece în această săptămână pot face greșeli mari dacă nu sunt atenți. Aceștia trebuie să își aleagă cuvintele cu grijă, pentru că anumite persoane pot fi deranjate de ceea ce spun. Săptămâna lor va fi agitată începând de luni, când vor avea foarte multe lucruri de făcut și vor fi nevoiți să stea mai mult pe drumuri. Atunci când se simt copleșiți, astrele le recomandă să ia lucrurile mai încet, iar treptat vor duce toate lucrurile la bun sfârșit.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2024: Se anunță schimbări importante pe plan sentimental

Leii sunt recompensați pentru eforturile lor

Leii se concentrează pe carieră, deoarece simt că în ultima vreme au cam bătut pasul pe loc și nu se mai întâmplă nimic nou în viața lor. Aceștia își doresc să evolueze, iar începutul primăverii le dă motivația necesară pentru a da tot ce au mai bun. Astrele arată că cei din zodia Leu vor munci cu drag și spor pe parcursul săptămânii, iar treptat vor începe să apară rezultate, dar și recompense.

Fecioarele încep primăvara cu multe motive de bucurie

Fecioarele se lasă inspirate de zilele frumoase de primăvară și devin mult mai pozitive și mai luminoase. Acestea împart bucurie persoanelor din jurul lor, iar optimismul le ajută să bifeze o mulțime de reușite pe parcursul săptămânii. De asemenea, Fecioarele sunt înconjurate de multă iubire, iar partenerul va încerca să le surprindă cu gesturi tandre. Astrele arată că acești nativi au început primăvara cu dreptul, motiv pentru care îi așteaptă o mulțime de momente frumoase.

Balanțele își întâlnesc sufletul-pereche

Balanțele au parte de o mare surpriză la început de primăvară. Acestea vor cunoaște o persoană care le va da total lumea peste cap și le va schimba radical perspectiva asupra vieții. Balanțele vor fi surprinse să descopere că au atât de multe lucruri în comun cu persoana respectivă, astfel că nu va dura mult până când se vor îndrăgosti până peste cap. Următoarele luni vor fi pline de iubire pentru ele, iar acest lucru va veni la pachet cu o mulțime de reușite și pe alte planuri.

Horoscopul săptămânal pentru 4-10 martie 2024
Scorpionii trebuie să poarte o discuție serioasă cu cei dragi [Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii trebuie să fie mai comunicativi

Scorpionii traversează o perioadă destul de delicată, în care le este foarte greu să comunice cu cei din jur. Aceștia se confruntă cu multe probleme pe plan personal, astfel că au tendința să neglijeze anumite persoane și să nu mai fie la fel de deschise cu acestea. Astrele le recomandă să poarte o discuție serioasă cu apropiații, astfel încât aceștia să știe exact cu ce se confruntă, iar relația lor să nu aibă de suferit.

Săgetătorii au noroc în plan financiar

Săgetătorii nu sunt cei mai norocoși la capitolul dragoste, însă în plan financiar lucrurile le merg foarte bine. Acești nativi traversează o perioadă dificilă în ceea ce privește relația cu partenerul, deoarece se pare că nu își mai doresc aceleași lucruri de la viață și le este greu să comunice. Săptămâna aceasta nu le va aduce nicio rezolvare, însă îi va surprinde cu o creștere a bugetului, în urma eforturilor depuse la locul de muncă.

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Capricornii vor să petreacă mai mult timp cu cei dragi

Capricornii simt că și-au neglijat familia, astfel că în următoarele zile vor fi mai atenți la nevoile și dorințele celor dragi. Aceștia s-au lăsat acaparați de muncă, însă acum simt nevoia de o pauză și se străduiesc să se organizeze mai bine. Următoarele zile vor fi pline de iubire, astfel că cei din zodia Capricorn se simt mai motivați și mai fericiți. Aceștia reușesc să se apropie mai mult de cei dragi, astfel că sunt recunoscători pentru tot ce se întâmplă în viața lor. 

Consultă horoscopul pentru săptămâna 4-10 martie 2024
Vărsătorii trebuie să fie mai blânzi cu ei înșiși[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii nu sunt mulțumiți de rezultatele pe care le obțin 

Vărsătorii nu vor fi deloc mulțumiți de rezultatele pe care le vor obține pe parcursul săptămânii următoarele. Aceștia știu că ar putea face lucrurile mai bine, astfel că au tendința să fie destul de duri cu ei înșiși. Din păcate, aceștia vor atrage mult negativism în viața lor și vor rămâne în această situație pentru mult timp. Astrele le recomandă să fie mai blânzi cu ei înșiși, deoarece această critică nu îi ajută deloc. 

Peștii trebuie să aibă grijă la excese

Peștii trec printr-o perioadă dificilă în plan financiar. Aceștia trebuie să aibă mare grijă ce investiții fac, deoarece pot pierde suma mari de bani pe lucruri inutile. Cumpătarea este foarte importantă în următoarele zile, astfel că Peștii trebuie să aibă grijă la excese. Astrele le recomandă să se gândească foarte bine înainte să facă o achiziție, iar dacă nu este ceva necesar, cel mai bine ar fi să renunțe.