• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscopul săptămânal pentru 19-25 februarie 2024: Luna Plină în Fecioară vine cu schimbări pentru toți nativii

Horoscopul săptămânal pentru 19-25 februarie 2024
Vezi aici ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 19-25 februarie 2024 [Sursa foto: PixaBay]
Află ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 19-25 februarie 2024. Luna Plină de pe 24 februarie vine cu schimbări pe toate planurile pentru cei 12 nativi.

Consultă horoscopul pentru săptămâna 19-25 februarie 2024! Începe o nouă săptămână agitată pentru cei 12 nativi din zodiac, iar Luna Plină în Fecioară va aduce schimbări semnificative pe toate planurile. În următoarele zile, vor fi scoase la suprafață cele mai ascunse nevoi și dorințe, iar zodiile se vor concentra și pe conexiunile pe care le-au stabilit cu cei din jur. Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele săptămâna aceasta!

Citește și: Horoscopul pentru martie 2024: Zodiile care au noroc cu carul

Descoperă ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 19-25 februarie 2024
Zodiile trebuie să se aștepte la o mulțime de schimbări în săptămâna 19-25 februarie 2024[Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul pentru săptămâna 19-25 februarie 2024: Ce ne rezervă astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată ce spun astrele!

Citește și: Fazele lunii în martie 2024: Când avem Lună Nouă și Lună Plină?

Berbecii au parte de multe reușite

Berbecii încep să aprecieze mai mult lucrurile bune care se întâmplă în viața lor, astfel că săptămâna aceasta va fi încărcată de emoții pentru ei. Acești nativi și-au dat seama că nu au niciun motiv pentru care să fie negativiști, așa că acum sunt recunoscători pentru fiecare reușită, fapt ce le va purta noroc pe parcursul următoarelor zile.

Taurii sunt mai darnici cu cei din jur

Având în vedere că Soarele intră în Pești, Taurii sunt mai sensibili și mai darnici cu cei din jur.

Acești nativi vor renunța la orgoliu și se vor feri de certuri, însă vor încerca și să dăruiască din ceea ce au ei celor care au nevoie de un mic ajutor. Astrele arată că cei din zodia Taur sunt extrem de recunoscători pentru ceea ce se întâmplă în viața lor, astfel că privesc cu optimism spre viitor.

Gemenii au parte de o săptămână productivă

Productivitatea Gemenilor va crește datorită Lunii Pline în Fecioară de pe 24 februarie, astfel că aceștia vor avea parte de multe realizări.

Chiar dacă săptămâna va fi agitată, cei din zodia Gemeni sunt gata să își pună abilitățile în valoare pentru a se face remarcați pe toate planurile. Acești nativi s-ar putea gândi și la schimbarea locului de muncă, însă astrele avertizează că aceștia ar trebui să cântărească foarte bine opțiunile pe care le au înainte de a lua o decizie.

Iată ce ți-au rezervat astrele în săptămâna 19-25 februarie 2024
Gemenii vor bifa multe reușite în săptămâna 19-25 februarie 2024[Sursa foto: PixaBay]

Racii au noroc în plan financiar

Racii au norocul de partea lor în această săptămână, mai ales în plan financiar.

După toate eforturile depuse în ultima perioadă, aceștia vor ajunge la stabilitatea financiară mult dorită. Cei care aveau datorii le vor achita, iar cei care își doreau să facă anumite investiții, nu vor mai sta pe gânduri. Astrele arată că cei din zodia Rac pot cumpăra orice își doresc, însă trebuie să aibă grijă la excese.

Citește și: Horoscop pentru februarie 2024: Dragostea bate la ușă pentru aceste zodii, în luna iubirii

Leii trebuie să renunțe la orgoliu

Leii vor învăța o lecție prețioasă pe parcursul următoarelor zile. Acestor nativi le place să fie independenți, astfel că uneori ajung să fie depășiți de treburile pe care le au de făcut. Chiar dacă se feresc de munca în echipă, aceasta s-ar putea să fie singura lor salvare săptămâna aceasta. Astrele le recomandă celor din zodia Leu să renunțe la orgoliu și să accepte ajutorul apropiaților.

Fecioarele au parte de o săptămână agitată

Fecioarele au de luat o serie de decizii în această săptămână, astfel că vor petrece mult timp reflectând asupra opțiunilor care le sunt puse la dispoziție. Acești nativi vor să facă alegerea corectă, așa că vor aștepta ceva timp până își vor forma o părere clară. Astrele arată că cei din zodia Fecioară au tendința să pună prea multă presiune pe ei, astfel că zilele următoare vor aduce o mulțime de emoții și sentimente contradictorii.

Norocul este de partea celor din zodia Balanță

Balanțele sunt însoțite de noroc pe parcursul acestei săptămâni, astfel că trebuie să profite de toate oportunitățile care le ies în cale. Acești nativi vor face pași mari în direcția obiectivelor stbilite la începutul anului, în timp ce Luna Plină în Fecioară le va crește productivitate. Astrele arată că săptămâna 19-25 februarie va aduce o mulțime de surprize pentru Balanțe, astfel că acestea trebuie să fie atente la tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Află horoscopul pentru săptămâna 19-25 februarie 2024
Leii vor învăța o lecție prețioasă săptămâna aceasta [Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii au parte de multe momente frumoase

Scorpionii se concentrează pe dorințele cele mai ascunse, astfel că pe parcursul următoarelor zile vor descoperi o mulțime de lucruri interesante despre ei înșiși. Acești nativi își dau seama că au o înclinație spre artă, astfel că își vor pune creativitatea la treabă și vor crea o mulțime de lucruri extrem de interesante. Intrarea Soarelui în Pești îi face mai sensibili și mai intuitivi, astfel că săptămâna va fi intensă, însă plină de momente frumoase. 

Săgetătorii fac schimbări în locuință

Săgetătorii vor să își crească productivitatea în următoarea perioadă, astfel că se vor asigura că spațiul în care petrec cel mai mult timp îi inspiră și îi motivează. Acești nativi vor face o serie de modificări în locuința lor, iar treptat vor vedea o schimbare semnificativă în ceea ce privește starea lor când lucrează de acasă. Săgetătorii vor comunica deschis cu partenerul, așa că toate deciziile vor fi luate alături de acesta. 

Citește și: Horoscop dragoste 2024. Vezi aici dacă o să ai noroc în dragoste anul viitor!

Capricornii pot avea probleme cu banii

Capricornii acordă o atenție deosebită finanțelor, deoarece se pare că au apărut anumite lipsuri și trebuie să fie mai cumpătați în următoarea perioadă. Acești nativi vor analiza cheltuielile din ultimele zile și vor încerca să fie mai atenți pe viitor. Pentru ei, stabilitatea financiară este extrem de importantă, astfel că nu vor aștepta ca problemele să se agraveze și vor căuta cele mai bune soluții pentru ca bugetul lor să revină la normal. 

Consultă horoscopul pentru săptămâna 19-25 februarie 2024
Săgetătorii se străduiesc să fie mai productivi [Sursa foto: PixaBay]

Apar o mulțime de oportunități pentru Vărsători

Vărsătorii sunt încurajați să exploreze noi domenii în această săptămână. Chiar dacă uneori le este greu să iasă din zona de confort, o persoană apropiată, care are încredere în potențialul lor, le va ghida pașii, astfel că îi așteaptă o mulțime de reușite. De asemenea, apar o mulțime de oportunițăti pentru cei din zodia Vărsător, astfel că aceștia trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. 

Peștii sunt recompensați pentru eforturile depuse

Cu Soarele care va intra în Pești, acești nativi se vor bucura de o mulțime de reușite pe parcursul săptămânii 19-25 februarie 2024. Astrele arată că aceștia vor fi răsplătiți pentru munca depusă, fapt ce le va crește productivitatea, dar și motivația. Acești nativi au început anul cu dreptul, astfel că sunt extrem de recunoscători pentru toate lucrurile bune care s-au îmtâmplat în viața lor.