• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscopul săptămânii 19-25 august 2024: Peștii au norocul de partea lor în următoarele zile. Taurii trec prin schimbări majore în carieră

Iată horoscopul pentru săptămâna 19-25 august 2024
Cum va fi săptămâna 19-25 august 2024 pentru cele 12 zodii?  [Sursa foto: freepik]
Horoscopul săptămânii 19 - 25 august 2024 este aici cu previziuni pentru toți cei 12 nativi. Iată ce le rezervă astrele în următoarele zile!

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 19-25 august 2024! Următoarele zile se anunță intense pentru cei 12 nativi. Luna Plină în Vărsător de pe 19 august îi va afecta pe fiecare dintre ei și va aduce în fața unor situații neașteptate. Unele zodii pot trece printr-un blocaj, însă acesta poate fi un semn că nu se îndreaptă spre drumul cel bun. Spre finalul săptămânii, lucrurile se calmează, însă zodiile trebuie să fie în continuare foarte atente la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Vezi aici ce îți rezervă astrele!

Citește și: Luna Plină din august 2024: Moment de cotitură pentru trei zodii

Horoscopul săptămânii 19-25 august 2024
Săptămâna 19-25 august 2024 aduce provocări pentru toate zodiile [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 19-25 august 2024. Ce spun astrele?

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Iată ce arată astrele!

Citește și: Horoscopul lunii august 2024: Dragoste la cote maxime pentru 3 zodii

Berbecii ajung în fața unor decizii importante

Bervecii muncesc mult pe parcursul acestei săptămâni. Se pare că odată cu Luna Plină, ei găsesc puterea să finalizeze anumite proiecte importante pentru cariera lor. Astrele arată că este bine să aibă grijă la modul în care se raportează la cei din jur, deoarece pot apărea conflicte, mai ales atunci când e vorba de o diferență de opinie. A venit momentul ca Berbecii să facă puțină curățenie în viața lor, astfel că vor analiza și vor încerca să distingă care dintre proiectele pe care le-au desfășurat până acum au meritat și pe care trebuie să le păstreze în continuare.

Taurii trec prin schimbări majore în carieră

Taurii se concentrează pe carieră în următoarele zile, deoarece se pare că vor descoperi anumite oportunități ce îi ajută să finalizeze proiecte importante. Deși vor avea un program aglomerat, astrele arată că tot efortul va merita. Taurii ar putea ajunge și în situația în care sunt nevoiți să facă anumite compromisuri. Aceștia nu pot primi de fiecare dată ceea ce doresc, astfel că trebuie să ia o decizie, ce le poate aduce schimbări majore în carieră.

Gemenii trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor

Pentru Gemeni, săptămâna 19-25 august aduce deplasări, fie în interes de serviciu, fiu pentru vacanța pe care și-o doreau. Acești nativi trebuie să fie foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor. Dacă pleacă în vacanță, la destonație ar putea descoperi mici neplăceri. Dacă locul de muncă implică deplasarea, s-ar putea să nu obțină prea ușor ceea ce doresc.

Ei trebuie să fie atenți și la cele mai mici detalii dacă au în program și o serie de negocieri.

Citește și: Mercur intră în Retrograd în august 2024: Cum te poți proteja în această perioadă?

Consultă horoscopul pentru săptămâna 19-25 august 2024
Află previziunile pentru săptămâna 19-25 august 2024[Sursa foto: PixaBay]

Racii fac planuri de viitor, alături de partener

Racii au parte de o săptămână liniștită, care le permite să petreacă mai mult timp cu partenerul. Aceștia simt că și-au neglijat relația de iubire din cauza volumului mare de muncă din ultima perioadă, astfel că acum fac tot posibilul să se revanșeze. Astrele arată că acesta poate fi un moment bun pentru a face planuri de viitor împreună. Racii sunt sfătuiți și să aibă mai multă grijă de sănătatea lor. Anumite simptome le pot da mari bătăi de cap.

Leii au probleme mari în relațiile cu cei din jur

Leii au parte de conflicte în relațiile cu cei din jur. Aceștia simt că nu mai au aceleași dorințe ca partenerul de viață, astfel că de o perioadă pare că merg pe drumuri diferite. În afaceri, Leii nu ajung la un consens cu partenerii lor și pot ajunge la pierderi semnificative dacă nu știu cum să gestioneze situația. Va fi o săptămână intensă, însă totul depinde de capacitatea Leilor de a comunica și de reacțiile lor în situații limită.

Fecioarele au ghinion în afaceri săptămâna aceasta

Fecioarele trec prin momente dificile săptămâna aceasta, deoarece se pare că se vor confrunta cu tot felul de probleme în plan profesional. Deși muncesc mult și sunt cele mai bune în ceea ce privește organizarea, acestea pot traversa și perioade în care lucrurile nu merg așa cum își doresc. Fecioarele vor ajunge destul de repede la epuizare în încercarea lor de a pune totul la punct. Este bine să fie atente la reacțiile lor și să comunice deschis cu restul colegilor.

Balanțele își sărbătoresc reușitele

Balanțele vor finaliza un proiect important săptămâna aceasta, care le va aduce câștiguri mari în plan financiar. Odată ce vor pune totul la punct, acestea vor încerca să își găsească echilibrul. După o perioadă agitată, ele au nevoie să mai încetinească lucrurile pe plan profesional și să se concentreze pe familie și lucrurile care le aduc bucurie. Săptămâna aceasta, Balanțele se vor apropia mai mult de cei dragi și își vor sărbători reușitele.

Scorpionii au parte de o săptămână grea și agitată

Scorpionii au parte de o săptămână agitată. Aceștia au de rezolvat o mulțime de treburi și vor fi măcinați de gânduri negative. Ei își pot pierde destul de repede răbdarea și vor exista multe momente în care nu vor ști ce să facă pentru a ieși mai repede din impas. Astrele arată că au mare nevoie de susținerea familiei în această perioadă. Este important să fie deschiși cu cei dragi și să spună atunci când au nevoie de ajutor.

Săgetătorii trebuie să fie atenți la documentele pe care le semnează

Săgetătorii se confruntă, de asemenea, cu o săptămână agitată. Aceștia au parte de multe deplasări, iar unele dintre ele le pot aduce probleme grave. Este important să fie atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor și să își ia toate măsurile de siguranță. Acestor nativi le este greu să comunice, astfel că pot avea parte de probleme și în relațiile cu cei din jur. Săgetătorii trebuie să aibă mare grijă atunci când fac negocieri sau au de semnat documente.

Citește și: Mercur Retrograd în august 2024: Cum sunt afectate zodiile?

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 19-25 august 2024
Ce ne rezervă astrele în săptămâna 19-25 august 2024? [Sursa foto: PixaBay]

Capricornii au probleme cu banii

Capricornii se pot confrunta cu probleme în plan financiar. Aceștia trebuie să stea departe de cheltuielile majore și să înceapă să economisească. Poate fi un moment bun și pentru a căuta noi surse de venit. Astrele arată că cei din zodia Capricorn au nevoie să găsească un echilibru în ceea ce privește bugetul. Din cauza momentelor dificile pe care le traversează, acești nativi își pot pierde încrederea în forțele proprii, iar astfel le va fi dificil să găsească rezolvări.

Vărsătorii au nevoie de sprijinul apropiaților

Vărsătorii trebuie să aibă mai multă grijă de ei în următoarele zile. Astrele arată că se pot confrunta cu probleme de sănătate din cauza stresului acumulat în ultima perioadă. Acesta poate fi un semn că Vărsătorii au nevoie de o pauză. Este bine să ia lucrurile pas cu pas și să nu mai pună atât de multă presiune asupra lor. De asemenea, ei trebuie să comunice cu cei dragi și să nu le fie teamă să ceară ajutorul atunci când se simt copleșiți.

Peștii au norocul de partea lor în următoarele zile

Peștii au parte de o săptămână liniștită, care îi ajută să își dea seama care este adevărul într-o situație sau care este drumul pe care trebuie să îl parcurgă pentru a avea succes. Acești nativi trebuie să învețe să lucreze cot la cot cu restul colegilor de la locul de muncă, deoarece pot realiza împreună o mulțime de lucruri extraordinare. Peștii nu trebuie să uite nici de familie, deoarece membrii acesteia sunt cei care îi susțin necondiționat în ceea ce își propun.