• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Horoscopul săptămânii pentru 5-11 februarie 2024: O săptămână plină de iubire pentru aceste zodii

Horoscopul săptămânii pentru 5-11 februarie 2024
Consultă horoscopul săptămânii 5-11 ianuarie 2024 pentru toate zodiile [Sursa foto: freepik]
Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 5-11 februarie 2024. Previziuni complete pentru toți cei 12 nativi din zodiac.

Horoscopul pentru săptămâna 5-11 februarie 2024 este aici cu previziuni pentru toți cei 12 nativi! În luna iubirii, relația cu partenerul este foarte importantă pentru majoritatea nativilor, astfel că pe parcursul următoarei săptămâni vor fi foarte atenți la nevoile și dorințele acestuia. Unele zodii vor încerca să rezolve neînțelegerile din relația de cuplu, în timp ce alții își găsesc sufletul-pereche și radiază de fericire din acest motiv. Vezi mai jos ce ți-au rezervat astrele în următoarele zile!

Citește și: Horoscop pentru februarie 2024: Dragostea bate la ușă pentru aceste zodii, în luna iubirii

Vezi ce îți rezervă astrele în săptămâna 5-11 februarie 2024
Berbecii trec prin momente dificile în săptămâna 5-11 februarie 2024 [Sursa foto: PixaBay]

Horoscopul săptămânii 5-11 februarie 2024 pentru toate zodiile

Vești bune și recomandări pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. Iată ce spun astrele!

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2024: Se anunță schimbări importante pe plan sentimental

Berbecii au parte de o săptămână dificilă

Berbecii nu au parte de cea mai bună săptâmână, deoarece pare că sunt din ce în ce mai vulnerabili în fața tuturor situațiilor neprevăzute pe care le-au experimentat în ultima perioadă. Acești nativi se străduiesc să se mențină pe linia de plutire, însă își dau seam că este extrem de greu să facă acest lucru. Astrele arată că cei din zodia Berbec vor întâmpina probleme și în relațiile cu cei din jur, unde vor apărea o mulțime de reproșuri și dispute.

Taurii trebuie să fie mai blânzi cu cei din jur

Taurii își dau seama că trebuie să facă anumite compromisuri în relația cu partenerul. Acești nativi sunt extrem de încăpățânați, astfel că de multe ori preferă să înceapă o ceartă decât să accepte că nu au dreptate. În următoarea perioadă, astrele le recomandă să fie mai blânzi cu cei din jur, dar și să aibă grijă la felul în care se exprimă.

În plan profesional, cei din zodia Taur trebuie să fie flexibili și să aibă grijă la micile detalii.

Gemenii se consumă prea mult pentru cei din jur

Gemenii suferă din cauza problemelor cu care se confruntă persoanele dragi din viața lor. Acești nativi încearcă să le acorde tot sprijinul pentru a ieși din impas, însă de multe ori lucrurile nu se rezolvă atât de repede precum ar dori ei.

Chiar dacă au cele mai bune intenții, astrele arată că cei din zodia Gemeni nu ar trebui să se implice atât de mult în viața altora, deoarece treptat se vor simți obosiți psihic și nu se vor mai putea ocupa de propriile probleme.

Descoperă horoscopul pentru săptămâna 5-11 februarie 2024
Gemenii trebuie să se pună mai des pe primul loc[Sursa foto: PixaBay]

Racii traversează o perioadă extrem de dificilă

Racii traversează una dintre cele mai grele perioade din viața lor. Chiar dacă depun eforturi mari pentru a se menține pe linia de plutire, lucrurile nu merg de fiecare dată așa cum vor ei. Pe parcursul săptămânii vor fi momente în care se vor simți abandonați de cei din jur, astfel că vor căuta alinare în sânul familiei. Astrele arată că schimbarea va veni din interiorul lor, numai dacă vor lua atitudine și vor avea curaj să renunțe la obiceiurile nocive.

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Leii se pregătesc să își schimbe locul de muncă

Leii se pregătesc pentru o serie de schimbări în plan profesional. Acești nativi nu se mai regăsesc în ceea ce fac în prezent, astfel că încep să se gândească serios la schimbarea locului de muncă. Astrele arată că cei din zodia Leu vor fi foarte atenți la ofertele de joburi în următoarea perioadă. Imediat ce vor găsi locul potrivit pentru ei, Leii își vor da demisia fără să se gândească prea mult și vor trece la o nouă etapă a vieții lor.

Fecioarele vor învăța o lecție prețioasă în această săptămână

Fecioarele au acordat prea multă atenție comentariilor răutăcioase, astfel că acum sunt acaparate de gânduri negative. Acești nativi vor învăța o lecție prețioasă în următoarea săptămână, astfel că pe viitor vor alege cu mai multă înțelepciune oamenii cu care se înconjoară. Cei din zodia Fecioară simt că gândurile și frustrările pe care le-au preluat de la alții îi seacă de energie, astfel că vor avea mare grijă să se îndepărteze de aceștia și se vor concentra pe lucrurile care le aduc fericire și încredere în propriile forțe.

Balanțele se bucură din plin de dragostea partenerului

Balanțele se lasă ghidate de intuiție, astfel că vor lua decizii foarte bune pe parcursul acestei săptămâni. Reușitele vin la pachet cu multă încredere în forțele proprii, astfel că cei născuți în zodia Balanță strălucesc și primesc o mulțime de complimente din partea apropiaților. Relația cu persoana iubită merge foarte bine pentru acești nativi, așa că în următoarele zile vor fi luați prin surprindere de gesturi tandre și cuvinte frumoase prin care partenerul își arată toată dragostea pe care le-o poartă.

Vești bune și recomandări pentru toate zodiile, în săptămâna 5-11 februarie 2024
Leii fac schimbări în plan profesional[Sursa foto: PixaBay]

Scorpionii vor să demonstreze că sunt cei mai buni

Scorpionii nu își arată niciodată adevărata față, astfel că cei din jur reușesc cu greu să se apropie de ei. Astrele arată că acești nativi ar trebui să fie mai deschiși cu persoanele pe care le întâlnesc, deoarece singurătatea nu le face deloc bine. Aceștia vor avea mereu familia aproape, însă uneori au nevoie și de alte persoane cu care să discute despre problemele cu care se confruntă. În plan profesional, Scorpionii sunt într-o competiție continuă cu restul colegilor de la locul de muncă, deoarece vor să arate că sunt cei mai buni la ceea ce fac.

Săgetătorii se luptă să alunge gândurile negative

Săgetătorii se luptă să găsească un echilibru între viața personală și locul de muncă. Acești nativi sunt copleșiți de stres și multe griji, astfel că trăiesc permanent cu teamă în suflet, asteptându-se constant să pățească ceva rău. Astrele arată că pesimismul și gândurile sumbre nu vor face decât să atragă și mai multe probleme în viața lor. Săgetătorii ar trebui să își pună ordine în gânduri și să își dea seama că odată ce vor schimba felul în care se raportează la anumite situații, problemele lor vor dispărea.

Citește și: Câte eclipse de soare avem în 2024?

Capricornii trebuie să lupte cu slăbiciunile lor

Capricornii au parte de zile dificile din punct de vedere emoțional și se pare că au nevoie de foarte mult curaj pentru a lupta cu propriile slăbiciuni. Acești nativi s-au cufundat într-o stare care nu le dă posibilitatea să se afirme sau să se dezvolte așa cum o făceau în trecut, astfel că simt că trebuie să facă schimbări importante. Astrele arată că cei din zodia Capricorn se vor strădui să treacă la o nouă etapă a vieții lor, astfel că îi așteaptă o perioadă plină de lupte interioare, dar care se va încheia cu o reușită pentru ei.

Află ce ți-au rezervat astrele citind horoscopul pentru săptămâna 5- 11 februarie 2024
Săgetătorii sunt în căutarea echilibrului[Sursa foto: PixaBay]

Vărsătorii sunt înconjurați de multă dragoste

Având în vedere că este sezonul Vărsătorilor, acești nativi se bucură de un real succes pe toate planurile. Astrele le ghidează fiecare pas, așa că aceștia se îndreaptă ușor către atingerea obiectivelor pe care le-au stabilit la început de an. În această perioadă, relația cu persoana iubită le acaparează toată atenția, astfel că dragostea plutește în aer pentru Vărsători. Aceștia se bucură de fiecare clipă petrecută cu partenerul și au grijă să își arate dragostea prin fiecare gest.

Dragostea plutește în aer pentru cei din zodia Pești

Peștii sunt visători și privesc cu încredere spre viitor. Acești nativi s-au îndrăgostit până peste cap de o persoană pe care abia au cunoscut-o, așa că sunt copleșiți de emoții și se bucură de cele mai frumoase momente. Peștii radiază de fericire când văd că au găsit în sfârșit o persoană care să îi înțeleagă și care să le ofere tot ce au nevoie. O relație atât de fericită și împlinită va veni cu o mulțime de lucruri bune și pe alte planuri.