• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

"Îl compătimesc! Faptul că eu nu am fost lângă Mălina când lua pastile și când s-a sfârșit este un neadevăr de la început până la sfârșit". Scandalul dintre Doina Spătaru și Călin Geambașu pare fără sfârșit

Scandalul dintre Călin Geambașu și Doina Spătaru se reaprinde
Scandalul dintre Călin Geambașu și Doina Spătaru se reaprinde [Sursa foto: Facebook, colaj Radio Impuls]
Doina Spătaru răspunde atacurilor. Cântăreața este revoltată de acuzațiile supărătoare pe care i le-a adus Călin Geambașu, la 12 ani de la moartea fiicei sale, Mălina Olinescu. Ce spune vedeta despre întreaga situație?

Cu 12 ani în urmă, Mălina Olinescu, una dintre cele mai bune voci feminine de la noi, a pierit la vârsta de 37 de ani, căzând de la etajul 6 al blocului în care locuia, undeva în zona Gării de Nord din București, încheindu-și socotelile cu viața la fel cum a făcut-o și tatăl său, Boris Olinescu, cu trei decenii înainte. Actorul s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Decesul artistei a fost o veste-șoc care a lăsat urme adânci în sufletele apropiaților.

Nimeni nu a înțeles de ce fata cu voce de aur și chip de înger a ales să-și pună capăt zilelor. În cei 12 ani trecuți de la moartea artistei, Călin Geambașu a refuzat ipoteza sinuciderii, susținând că Mălina nu ar fi fost în stare de așa ceva. Mai mult, acesta nu are nicio reținere când vine vorba să o acuze pe Doina Spătaru că ascunde adevărul despre moartea fiicei sale. De câte ori are ocazia, face declarații tranșante la adresa ei.

12 ani de la moartea artistei Mălina Olinescu
12 ani de la moartea artistei Mălina Olinescu[Sursa foto: Facebook]

Scandalul dintre Călin Geambașu și Doina Spătaru se reaprinde fix la pomenirea de 12 ani de la moartea artistei Mălina Olinescu

Scandalul dintre Călin Geambașu și mama regretatei artiste se reaprinde fix la pomenirea de 12 ani de la tragicul eveniment în care Mălina Olinescu și-a luat prematur viața. Bărbatul a adresat mai multe acuze, afirmând că Doina Spătaru a fost absentă din viața fiicei ei și că acesta este unul dintre motivele pentru care a luat decizia regretabilă.

„Azi am fost la cimitir. Așa e mereu pentru mine începutul lunii decembrie. Foarte trist, după care încerc să mă conectez la sărbători. Calin vrea să mă provoace, dar nu-i dau satisfacție. O singură dată am intervenit într-o emisiune TV, pentru că altfel nu se putea, ajunsese prea departe, spunând că Mălina era sora sa. Tatăl fiicelor mele a fost Boris Olinescu. Mălina nu era sora lui! Păcat că a primit niște calități de care ar fi trebuit să profite.

Dar el are o minte bolnavă", a spus Doina Spătaru pentru Cancan.ro.

Călin Geambașu Doina Spataru scandal

Doina Spătaru a ținut să precizeze că ea nu a lipsit niciodată din viața fiicei sale, nici măcar atunci când era plecată, prin prisma meseriei sale, la concerte: „Mălina nu a crescut fără mamă, am lipsit doar când eram plecată, dar și atunci vorbeam la telefon. Au trecut 12 ani, i-am făcut pomenirea, iar durerea este la fel de mare", a mai spus Doina Olinescu pentru sursa citată.

„Îmi pare rău, îl compătimesc! Am luat niște pastile pentru că tremur toată, nu vorbesc punctual pentru că nu sunt în stare. Faptul că eu nu am fost de lângă Mălina când lua pastile și când s-a sfârșit cum s-a sfârșit este un neadevăr de la început până la sfârșit. Eu am fost mereu cu ea la medic, la preot, am vorbit cu ea, am fost peste tot. Nu are sens să înșirui tot ce am făcut ca mamă. Nu am fost absentă niciodată din viața fiicelor mele, decât fizic atunci când eram plecată în turnee", replica dată de Doina Spătaru.

Citește și: Călin și Petre Geambașu, din nou la cuțite! Fiul marelui artist a venit cu noi declarații despre părintele lui, la doar o zi după ce și-a sărbătorit ziua de naștere: „Nu cred în împăcări de tip heirup”

Călin Geambașu, mărturisiri dureroase despre moartea Mălinei Olinescu

Călin Geambașu susține că familia cântăreței ar ascunde cauza reală a morții sale, întreaga țară știind că Mălina s-a sinucis după ce a căzut de la etajul 6. Cântărețul îi cere Doinei Spătaru să facă public documentul eliberat de cei de la INML în care este trecut rezultatul în urma autopsiei:" În acel act pe care Doina îl are acasă stă tot adevărul, Mălina nu s-a sinucis, deși inițial asta a fost părerea tuturor. A fost un accident, o confuzie din cauza pastilelor de somn!".

Scandalul dintre Călin Geambașu și Doina Spătaru se reaprinde fix la pomenirea de 12 ani de la moartea artistei Mălina Olinescu 
Călin Geambașu[Sursa foto: Facebook]

Moartea Mălinei Olinescu a venit ca un fulger și a lăsat în urma ei un gol imens. Gol pe care nimeni și nimic nu-l va putea umple, mai ales că, declară el, dispariția Mălinei a fost un act de confunzie, ea fiind la vremea aceea diagnosticată cu depresie, boală pentru care urma un tratament.

”Era mereu pusă pe glume, normal, mai avea și ea pase proaste, ca toți oamenii. Profesional, Mălina era un om absolut desăvârșit. Mult prea repede a plecat. Ăsta e un destin curmat în urma unei pase proaste. Sunt multe destine care sunt curmate tragic și nedrept. Nimic nu prevestea tragedia care s-a întâmplat. A fost neprevăzut acel moment trist și ireversibil. Pe toți apropiații ne-a măcinat această întrebare (n.r. ce ar fi putut schimba ei, prietenii, ca să o salveze). Nu ne-am putut răspunde. De ce? Fiindcă Mălina era în plin elan profesional, nu aș știi ce să spun. Am fost aproape cu idei, sfaturi și azi suntem unul pentru altul în trupă. Ne sprijim cum putem, dar există un prag peste care nu mai ea putea trece. Ea era diagnosticată cu depresie, i s-a dat o prescripție, acele pastile însă, eu vorbesc din raportul de la INML, s-a dispus anchetă, au putut conduce la acea hipnoză prin care să confunde patul cu balconul. O țară întreagă a fost răvășită”, spunea Călin Geambașu.

Citește și: "Cine m-a crezut vinovat a greșit amarnic" Călin Geambașu iese câștigător în instanță după șase ani de procese! Procurorii îi dau dreptate în scandalul cu Angelica Cadar, mama fiului său