• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

Un bărbat misterios a văzut-o pe Dj Lalla moartă pe plajă
Dj Lalla
Descoperire macabră în cazul tinerei care a fost găsită moartă pe plaja din Mamaia. Rezultatele nasc controverse. Psihologii criminaliști sunt de părere că Dj Lalla a recurs la suicid, „regizându-și parcă ieșirea din scenă”.

În cursul zilei de joi, 28 septembrie, o nouă tragedie a avut loc la malul mării, în zona Diplomatic, din Mamaia, acolo unde a fost găsit trupul neînsuflețit al unei tinere. Tânăra găsită moartă pe plajă este Laura Roșca, cunoscută sub numele de scenă de DJ Lalla. Artista a trecut printr-un moment dificil înainte să meargă la mare. Ea ar fi avut un deces în familie, mai mult, se pare că  suferea de depresie. Rudele ei au dezvăluit că tânăra de 34 de ani a fost internată într-o clinică de specialitate.

Dj Lalla a spus la rândul ei prin intermediul unei postări făcure pe rețelele sociale că luptă cu depresia, însă nimeni nu credea că se va ajunge aici. Ea posta zeci de filmulețe motivaționale, dar prietenii ei trăiau cu impresia că tânăra are sub control situația. Contactat de către reporterii de la Replica de Constanța, Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a transmis faptul că în astfel de cazuri, de depresie, oamenii nu trebuie lăsați singuri cu problemele lor.

În astfel de situații, oamenii sunt mai mult singuri. Dacă cer ei așa, pe undeva, sfatul medicului de familie, unui psiholog, unui psihiatru, se pune un diagnostic, se ia un tratament medicamentos. Ei cred că se pot lupta cu această boală. Dacă nu ești ajutat de cei din jur, de familie, de prieteni, nu ai cum să reușești singur să învingi această boală. Chiar dacă ai o mască de om fericit, chiar dacă socializezi, ești activ pe rețelele de socializare, este o mască.

Această tânără slăbise în ultimul timp, ne spun apropiații, chiar familia ne spune că ar fi vorba de o depresie, dar parcă au făcut prea puțin oamenii pentru a o ajuta pe această tânără. Numai vorbind reușesc să scoată ce e mai rău din ei. În țările civilizate chestia aceasta se tratează cu foarte mare atenție, nu după ureche cum se tratează la noi.Ea și-a regizat parcă ieșirea din scenă, în maniera aceasta artistică în care ea trăia.
A venit la malul mării, lună plină, mare turbată, valuri foarte mari și a fost găsită într-o ținută intimă. Nu te duci să înoți în ținuta aceea, era o ținută de stat în casă. Medicul legist ne va spune nouă ce o să găsească în stomacul victimei... cina sau micul dejun. După părerea mea, noaptea s-a întâmplat, sau spre dimineață și nu a lăsat nici un bilet de adio, dar ea postase ceva, înjurase colorat depresia, a recunoscut.
Înjurând depresia, nu o învingi, poate asta era forma ei de a-și manifesta revolta. Degeaba te duci la un psiholog sau un psihiatru, la care nu găsești empatie. O găsești la un prieten, la cineva foarte apropiat, care pune sufletul la bătaie ca să te scoată din starea aceea.”
a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist.

 Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat ieșirea din scenă
Dj Lalla 

Un bărbat misterios a fost surprins de o cameră de supraveghere lângă trupul neînsuflețit al artistei Dj Lalla, timp de 6 minute. Autoritățile încearcă să-l identifice pentru a-l audia

Anchetatorii nu au oferit date despre acest aspect, mergând mai degrabă pe ipoteza sinuciderii decât pe al unei crime. Însă lucrurile nu sunt tranșate în acest moment, iar cercetările își continuă cursul. În zona în care a fost descoperit trupul Laurei Roșca, la ora 7:14 minute, în dimineața respectivă, apare o persoană care poposește acolo 6 minute. După acest moment, se îndepărtează și merge în zona unei construcții de pe plajă, unde este reperată în imagini peste o jumătate de oră. Cu un sfert de oră înainte să fie Dj Lalla moartă, în zona unde a fost descoperită, în imagini se zărește din nou o siluetă. Apoi la ora 9:39 de minute, când deja poliția fusese anunțată, în dreptul construcției de pe plajă este reperată din nou o persoană în imagini care asistă de la distanță la cercetări și după 4 minute se îndepărtează. Poliția încearcă să afle cine este acea persoană.

Un bărbat misterios a văzut-o pe Dj Lalla moartă pe plajă
Dj Lalla

Citește și: Familia Laurei Roșca, dezvăluiri cutremurătoare despre raportul toxicologic întocmit de medicii legiști: "Cea mai mare tristețe care există"

Cine e bărbatul unde a fost cazată DJ Lalla

De asemenea, s-a descoperit că regretata DJ Lalla a locuit ultimele zile la un bărbat pe care l-a cunoscut pe rețelele sociale. În acest dosar al morții artistei, bărbatul are calitatea de martor. Acesta le-ar fi spus autorităților că Laura Roșca ar fi plecat din locuința lui în dimineața zilei în care a fost găsită moartă pe plajă. Potrivit informațiilor oferite de acesta, artista ar fi spus că merge să facă niște fotografii. Sâmbătă, în fața jurnaliștilor, bărbatul (Bogdan Munteanu) a transmis condoleanțe familiei. Cât despre Dj Lalla, cea pe care o cunoștea, s-a rezumat la a o descrie ca o fire veselă.

Un bărbat misterios a văzut-o pe Dj Lalla moartă pe plajă
Dj Lalla

Citește și: ”Bucură-te de fiecare clipă” Care a fost ultimul mesaj transmis de Dj Lalla, tânăra artistă găsită moartă pe o plajă din Mamaia

A fost efectuată, astăzi, o necropsie a cadavrului. Concluziile medico-legale nu pot fi comunicate. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă" a declarat Daniel Olteanu, de la parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.