- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
INNA, cu lacrimi în ochi: "Nici nu am curajul să le spun. Mi-au spus acum câteva ore". Prin ce experiență neplăcută a trecut
INNA este extrem de apreciată în Mexic, acolo unde a cântat de nenumărate ori pentru fanii ei. Pentru că a mai avut concerte în țara respectivă, cântând la un festival în fața a 373 000 de oameni, artista nu și-a putut imagina că poate deveni victimă. În ultima perioadă, industria muzicală din această țară a fost zguduită de o serie de anulări de evenimente care au luat prin surprindere atât fanii, cât și artiștii. Celebră cântăreață a fost dezamăgită să constate că nu a primit nicio explicație de la organizatori sau de la cei responsabili de vânzarea biletelor.
„Prieteni din Mexic am niște vești pe care, ca să fiu sinceră, nici nu am curajul să le spun. Mi-au spus acum câteva ore că este anulat concertul”, a spus INNA pe Instagram.
„Cei care au organizat concertul au dispărut. Site-ul de bilete nu funcționează și adevărul este că m-a lăsat fără cuvinte.
Inna, despre începuturile carierei sale muzicale: „Am cunoscut mai întâi cântece bisericești”
Plăcută de public nu doar pentru vocea sa, ci și pentru modestie, Inna, "cel mai bun produs muzical de export al României”, așa cum a fost caracterizată de jurnaliștii britanici, este o prezență media extrem de atentă și de discretă. A reușit performanță după performanță, menținând în același timp un echilibru profesional fantastic. Putem spune că se numără printre puținii artiști români cu adevărat valoroși care au înțeles ce înseamnă provocarea de a te menține în TOP.
„M-am născut într-o familie în care muzica era un element foarte important. Am crescut la bunica, pe perioada verii, când ai mei lucrau, iar bunica și bunicul meu mergeau la biserică. Am cunoscut mai întâi cântece bisericești, m-am apropiat acolo de muzică. Mama mea, până în luna a șasea de sarcină, a fost cântăreață și dansatoare. Și eu am pornit pe drumul ăsta. La serbare, la grădiniță, nu spuneam o poezie, pentru că mi-era greu să învăț versuri fără să le cânt și atunci le cântam, și așa mai departe.