• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

“Insula de 1 milion” şi-a aruncat în competiţie concurenţii! Cine este în pericol să părăsească mega show-ul momentului

“Insula de 1 milion” şi-a aruncat în competiţie concurenţii! Cine este în pericol să părăsească mega show-ul momentului
Filip este în pericol să părăsească “Insula de 1 milion”, după ce a pierdut o probă extrem de dificilă; Prima accidentare şi furtul unui topor au făcut să explodeze relaţiile dintre concurenţi.

Aseară, “Insula de 1 milion”, reality show-ul de aventură prezentat de Cosmin Cernat, şi-a aruncat în luptă concurenţii. Telespectatorii au avut ocazia să îi descopere pe aceştia, să le afle poveştile şi să ii vada cum au reacţionat la primele provocări ale insulei, dar şi să îi vadă pe unii dintre ei evoluând la primele probe.

“Insula de 1 milion” şi-a aruncat în competiţie concurenţii!

Cei 50 de concurenţi au luat ieri în stăpânire “Insula de 1 milion” şi au avut parte de primele experienţe acolo, de la debarcarea entuziastă, alegerea unei tabere (Sudicii, Vesticii şi Nordicii), goana după provizii, momentul arenei, alegerea,

la ruletă, a concurentului care “a făcut jocurile” pe Insulă, până la probele care le-au testat concurenţilor răbdarea, îndemânarea, forţa, echilibrul şi puterea de concentrare.

Competiția momentului ”Insula de 1 milion” a început
Competiția momentului ”Insula de 1 milion” a început

Lupta pentru provizii a fost aprigă. Cei care au ajuns primii la cutiile cu alimente, dar şi obiecte care să-i jute să îşi ridice adăposturi, le-au “devalizat”; fiecare dintre concurenţi a încercat să strânga cât mai mai multe lucruri care să îl ajute în perioda următoare.

Acesta a fost şi momentul care a declanşat şi primele conflicte. Furtul unui topor, dezbătut intens în cele trei tabere, precum şi o accidentare, ce a necesitat intervenţia medicului, au ţinut în suspans milioanele de telespectori.

Cosmin Cernat a fost primit cu aplauze în arenă, locul unde prezentatorul l-a ales la ruletă pe deţinătorul controlului asupra jocului. În fiecare episod al reality-ului, cel ales la ruleta va hotărî, după o strategie proprie, cine sunt competitorii ce vor concura în ediţia respectivă.

Deţinătorul jocului se poate autopropune pentru probe.

Cosmin Cernat prezintă show-ul momentului ”Insula de 1 milion”
Cosmin Cernat prezintă show-ul momentului ”Insula de 1 milion”

Jaguaru, Sorin, Filip şi Szilard – la prima probă din competiţie

Alin a fost primul extras la ruleta şi a adus in competitie patru concurenti de temut: Jaguaru, Sorin, Filip şi Szilard. Prima probă, spectaculoasă, parte din aceasta desfasurată în apele oceanului, le-a pus la bătaie celor patru forţa, viteza, îndemnarea, iar Szilard a fost cel care a intrat in posesia brăţărilor competitorilor şi şi-a câştigat imunitatea până la urmatoarea extragere a ruletei.

În acel moment la mana redutabilului concurent se aflau patru brăţări în valoare de 80.000 de lei.

Alin a fost primul extras la ruleta
Alin a fost primul extras la ruleta

Deposedaţi de brăţări, Jaguaru, Sorin şi Filip au şansa să şi le recupereze intrând într-o nouă confruntare, în runda decisivă, rundă ce a îmbinat două elemente, focul şi apa. Îndemanarea, coordonarea perfectă a mişcărilor şi rabdarea au facut diferenţa.

Alin a ales patru concurenti de temut
Alin a ales patru concurenti de temut

După ce au aprins focul cu cremene, concurenţii au fost nevoiţi să umple constant o găleată de lemn cu apă, astfel încât să menţină sus şi în echilibru tava uriasă în care ardea focul.

Concurenţii au fost într-un du-te vino de coşmar în apa oceanului pentru a umple găleţile şi a menţine echilibrul scripeţilor.

Szilard a fost cel care a intrat in posesia brăţărilor competitorilor şi şi-a câştigat imunitatea
Szilard a fost cel care a intrat in posesia brăţărilor competitorilor şi şi-a câştigat imunitatea

Citește și: Jaguaru de la “Insula de 1 milion”, la un pas de moarte: “Am fost în comă, am avut o comă de gradul lV, cu 1% șanse de supraviețuire"

Filip: “Nu voi merge în nicio tabără să cerşesc”

Filip a pierdut proba decisiva. Dar acesta mai are o şansă: are 24 de ore la dispoziţie pentru a convinge o persoană din camp să îi cedeze brăţara. Sorin şi Jaguaru au reintrat în posesia brăţărilor.

Îmi pare rău, a fost o probă extraordinar de grea, o probă pe care o putea câştiga oricare dintre noi. (…) Prefer să plec aşa decât cu capul plecat şi să le pară tuturor bine că am plecat. Nu voi merge în nicio tabără să cerşesc. Mâine vom afla dacă va fi altă soartă pentru mine ”, a spus Filip.

În episodul din această seară vom afla dacă Filip a reuşit să convingă pe cineva din cele trei tabere să îi cedeze brăţara.

Filip a pierdut proba decisiva
Filip a pierdut proba decisiva

Tot în episodul de aseară, a fost extras la ruletă următorul concurent care va deţine puterea competiţiei. Tarzy a fost ales de ruletă, iar acesta are o noapte la dispoziţie pentru a-şi gândi o strategie şi a alege cine sunt cei patru concurenţi auncaţi în joc. Conform regulamentului, el se poate autopropune.

Nu pierdeţi, în această seară, de la ora 21:00, un nou episod plin de tensiune şi provocări al reality show-ului “Insula de 1 milion”, vom afla dacă Filip reuşeşte să rămână în competiţie şi care va fi strategia noului joc, stabilită deTarzy.

În această seară, de la ora 21:00, un nou episod plin de tensiune
În această seară, de la ora 21:00, un nou episod plin de tensiune

Citește și: Cum a început aventura ”Insula de 1 milion” pentru Armin Nicoară