• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări, sms-uri și felicitări pentru 8 Martie. ”De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ”

La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 Martie
La mulți ani de Ziua Femeii 2023! [Sursa foto: PixaBay]
La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 Martie. De 8 Martie, cu siguranță îți dorești să îi faci ziua mai bună unei persoane dragi. Iată o listă cu cele mai frumoase mesaje pentru femeile din viața voastră.

La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 Martie. Fie că este vorba de mamă, iubită sau prietenă, fiecare dintre noi avem în viața nostră femei cu adevărat speciale, cărora ar trebui să le transmitem un gând bun cu prilejul zilei de 8 Martie. Cele mai frumoase mesaje sunt mereu cele venite din suflet, însă pentru cei care nu au prea multă inspirație de data aceasta, am pregătit o listă cu mesaje, urări și felicitări pentru Ziua Femeii. Iată sugestiile noastre pentru a vă mărturisi iubirea şi aprecierea faţă de persoanele dragi de sex feminin din viaţa voastră. 

Citește și: Justin Bieber și-ar fi anular turneul pentru soția sa, Hailey. Cum a reacționat Selena Gomez?

La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 Martie
La mulți ani de Ziua Femeii 2023![Sursa foto: Pexels.com]

Citește și: Mesaje de 8 Martie 2023: Un gând frumos pentru Ziua Femeii- ”Tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc! La mulți ani!”

Mesaje, urări și felicitări de 8 Martie pentru mamă 

„La mulți ani, mămica mea tânără și frumoasă! Îți doresc cât mai multe clipe minunate și memorabile, o viață frumoasă ca-n poveste.

Să ai parte de susținere, atenție, și iubire. Fie ca dispoziția bună să nu te părăsească niciodată. Te iubesc!”

„Fiecare mamă are ceva special, dar parcă tu ești cea mai cea, pentru că ești mama mea. Să nu uiți că te iubesc și să mă ierți că mai greșesc. La mulți ani, mamă!”

„Draga mea mamă! La mulți ani, felicitări! Mulțumesc cerului pentru oportunitatea de a fi alături de tine și de a-ți simți grija cu care ne-ai înconjurat încă din copilărie.

Îți doresc o bătrânețe liniștită, fără boli și tristețe.”
„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu există cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine.

Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 Martie
La mulți ani de Ziua Femeii 2023![Sursa foto: Pexels.com]

„Dragă mamă, îți multumim pentru toate momentele frumoase pe care le-ai creat în viețile noatre. Astăzi este ziua ta și îți oferim cele mai sincere și călduroase urări de sănătate, fericire și iubire! Te iubim pentru tot ceea ce ești!”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„La mulți ani, frumoasa mea mamă! Fie ca fiecare zi să îți aducă împliniri și bucurii, iar astăzi să fii cea mai răsfățată din lume!”

Citește și: Urări de 8 Martie 2023: Mesaje şi felicitări superbe pentru femeile dragi- mama, iubită şi soţie. "La mulți ani!”

Mesaje, urări și felicitări de 8 Martie pentru femeile din viața voastră

„Tu mi-ai dăruit atât de multe, mi-ai adus fericirea și ai făcut să-mi dispară toate gândurile rele. Tu ești soarele și primăvara mea și toate florile pământului înfloresc astăzi doar pentru tine!”

„Îţi urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de 8 Martie!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi cu el dragostea mea pentru tine… ţi-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… şi de atunci în sufletul meu e întotdeauna primăvara… pentru că acolo eşti tu… tu eşti primăvara sufletului meu. Te iubesc!” 

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„1.000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani!”

La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 Martie
La mulți ani de Ziua Femeii 2023![Sursa foto: Pexels.com]

La mulți ani de Ziua Femeii 2023: Mesaje, urări și felicitări pentru 8 Martie

„Ziua asta să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor şi să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani, tuturor femeilor!”

„În această zi specială, vă dorim să fiți răsfățată și apreciată așa cum merită o mamă atât de minunată precum sunteți! Să aveți aprte numai de momente de fericire și de împlinire!”

„Fie ca primăvară iubirii să îți inunde sufletul cu bucuria și parfumul tuturor florilor sale. Îți doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

„Te admir din toată inima pentru cine ești, pentru eleganța ta, pentru calmul tău, pentru frumusețe, pentru generozitate, pentru delicatețe… Iartă-mă pentru toate momentele în care uit să-ți arăt asta.  Îți mulțumesc! Sunt recunoscător că ești în viața mea! La mulți ani frumoși, luminoși, plini de iubire!”

„De când mi-ai dăruit dragostea ta, în sufletul meu e doar primăvară. Astăzi, de 8 martie, îți trimit toată iubirea mea și multe sărutări!”