• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Liam Payne nu s-ar fi sinucis! Apropiatii artistului, declarații care răstoarnă întreaga anchetă

Ce spun apropiații despre decesul lui Liam Payne?
Liam Payne ar fi putut fi salvat  [Sursa foto: Instagram]
Noi detalii despre moartea subită a artistului Liam Payne! O sursă apropiată a declarat că acesta nu s-ar fi sinucis și ar fi putut fi salvat.

Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, s-a stins din viață în mod subit, lăsând un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut, l-au admirat și i-au ascultat muzica. Artistul a părăsit această lume după ce a căzut de la etajul 3 al unui hotel din Buenos Aires, iar acum o anchetă este în desfășurare pentru a stabili ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua fatidică. În timp ce controversele iau amploare în mediul online, o sursă apropiată a oferit detalii șocante.

Potrivit acesteia, cântărețul nu s-ar fi sinucis și ar fi putut fi salvat. Iată dezvăluirile care răstoarnă ancheta în cazul morții lui Liam Payne.

Citește și: Moartea tragică a lui Liam Payne șochează lumea muzicală! Reacțiile vedetelor: „Tocmai am vorbit cu el acum 2 zile”

Ce spun apropiații despre moartea tragică a artistului Liam Payne?

Pe măsură ce autoritățile încearcă să stabilească ce s-a întâmplat în ziua în care Liam Payne s-a stins din viață, The Mail on Sunday a aflat informații șocante de la o sursă apropiată artistului.

Potrivit acesteia, dacă o ambulanță ar fi fost chemată atunci când regretatului cântăreț i s-a făcut rău și s-a prăbușit în holul hotelului, acesta ar fi putut fi salvat, iar acum ar fi trăit. Sursa spune că deși se afla într-o stare îngrijorătoare, artistul a fost dus înapoi în camera sa, unde a fost lăsat singur.

Liam Payne a murit
Liam Payne, alături de colegii din trupa One Direction [Sursa foto: Instagram]

„Liam nu trebuia să moară. Liam nu a vrut să moară.

Ne promisese tuturor că nu se va sinucide niciodată. Aștepta cu nerăbdare viitorul. Dacă cineva ar fi chemat o ambulanță când s-a prăbușit în holul hotelului, în loc să-l ducă înapoi în camera lui și să-l lase acolo singur, într-o stare psihotică, el ar fi fost încă cu noi”, a declarat sursa.

Cântărețul în vârstă de 31 de ani a murit pe loc după ce a căzut miercuri, 16 octombrie, la ora 17.04,

de la balconul camerei sale de hotel, aflat la aetajul 3, pe terasa de dedesubt. Poliția a găsit droguri în camera sa, inclusiv „cristal”, un halucinogen puternic care provoacă pierderi de memorie și episoade psihotice. „De unde a făcut Liam rost de droguri dacă nu avea bani?”, a mai spus sursa. Mai multe surse din poliție au declarat că anchetatorii cred că cineva din hotel i-a furnizat droguri. Au existat rapoarte neconfirmate conform cărora hotelul a efectuat o anchetă internă și a concediat cel puțin un angajat.

Citește și: Tatăl lui Liam Payne, îngenuncheat de durere! Părintele fostului membru al trupei One Direction a ajuns în locul unde a avut loc tragedia

Ce s-a întâmplat în ziua în care Liam Payne s-a stins din viață?

Liam a sosit în Argentina pe 30 septembrie împreună cu iubita sa, Kate, și prietenul său apropiat Roger Nores. Artistului îi expirase viza americană, astfel că a plecat în Buenos Aires pentru a o reînnoi, dar și pentru a participa la concertul fostului coleg de trupă, Niall Horan. Atunci când Liam s-a dus la ambasada SUA din Buenos Aires a aflat că oficialii l-au căutat pe Google și au descoperit că a trecut prin mai multe perioade de dezintoxicare din cauza drogurilor și a alcoolului.

„I-au spus să facă teste medicale, să meargă la un medic, să facă analize de sânge și radiografii și să meargă la un psihiatru și toate acestea au fost făcute în prima săptămână. Liam credea că excursia va dura doar câteva zile, dar din cauza tuturor testelor a ajuns să rămână blocat acolo”, a spus o sursă apropiată.

După ce și-a petrecut weekendul la o fermă de lângă Buenos Aires, iubita artistului, Kate Cassidy, s-a întors la Miami pentru a avea grijă de câinele lor, în timp ce Liam s-a cazat la hotelul CasaSur.

Liam Payne s-a stins din viață la 31 de ani
Milioane de oameni s-au strâns să îi aducă un omagiu lui Liam Payne [Sursa foto: Hepta]

„Nu avea bani, iar cardurile de credit nu funcționau, așa că își petrecea tot timpul în cameră. Marți a cerut un McDonald's. Era fericit și bine dispus. Tot marți, toate rezultatele testelor au ieșit complet negative, iar joi avea o întâlnire la ambasadă pentru a-și ștampila pașaportul cu viza, după care urma să părăsească Argentina imediat”, a mai dezvăluit sursa.

Sursa a precizat că un prieten de familie l-a vizitat în acea dimineață, în jurul orei 10.00, pentru a-i aduce prăjiturile sale preferate cu ciocolată în stil american de la o brutărie situată la trei străzi de hotel. „Părea un pic amețit, ca și cum ar fi băut, dar nu era într-o stare proastă. Era fericit. Reproducea Fireproof pe computerul său. Îi plăcea să recreeze instrumente și acesta era cântecul lui preferat de la One Direction. Refăcea ritmul piesei. Se simțea bine, își făcea planuri de viitor, abia aștepta să se întoarcă acasă, la Miami, la iubita lui și la câinele lui”, a mai declarat sursa.

Liam și prietenul său au băut o cafea înainte ca cel din urmă să plece. Cântărețul a comandat whisky și șampanie de la barul hotelului înainte de a se întoarce în camera sa. În jurul orei 11.00, poliția spune că două prostituate au fost în camera lui, dar au plecat la ora 15.00 după o ceartă care s-a iscat pentru că artistul nu le-a putut plăti în numerar. Martorii l-au văzut pe Liam certându-se în hol cu femeile.

@kateecass pre wedding festivities i love this trend @Liam Payne ♬ Disco- Surf Curse

În jurul orei 15:00, angajații hotelului l-au sunat pe Roger Nores, prietenul artistului, spunându-i că acesta a provocat anumite tensiuni în hol. Nores a venit la hotel și le-a spus celor care au fost martori la incident că Liam „este un tip foarte drăguț”, iar ulterior l-a dus pe artist în camera sa și a plecat.

Brett Watson, un client al hotelului din Chicago, a declarat pentru ITV că Liam s-a întors de mai multe ori în hol. La un moment dat, el stătea întins pe o canapea și se juca pe computer. Watson a declarat: „A fost un moment în care era foarte frustrat și își spărgea laptopul”. Au existat informații conform cărora aceasta ar fi fost o reacție la primirea unui e-mail misterios, dar surse apropiate spun că nu au „nicio idee” ce mesaj l-ar fi putut face pe Liam să reacționeze așa. Watson mai a declarat: „Ultima dată când a coborât, a leșinat în holul hotelului, părea că are convulsii și a trebuit să fie dus în camera lui”.

„Dacă Liam avea convulsii, de ce hotelul nu a chemat imediat o ambulanță? Asta este ceea ce nimeni nu poate înțelege. El nu a mai avut convulsii înainte. Dacă era atât de bolnav, de ce l-a dus cineva înapoi în camera lui și l-a lăsat acolo singur, cu ușa deschisă spre balcon?”, a declarat o sursă apropiată.

Mai târziu, angajații hotelului au sunat la 911 pentru a reclama faptul că Liam își distrugea camera și pentru a spune că erau îngrijorați că ar putea sări. „Dacă erau îngrijorați că ar putea sări, de ce nu s-a dus cineva să stea cu el? De ce a fost lăsat singur? L-au tratat diferit pentru că era o celebritate? Dacă ar fi fost o persoană obișnuită, ar fi chemat o ambulanță? Poate că erau îngrijorați de un scandal. Dacă Liam a fost într-o stare psihotică, el nu știa ce face. S-ar putea să fi încercat să iasă din cameră și să se fi dus la balcon crezând că este ieșirea din cameră și să fi căzut accidental. Suntem chinuiți de faptul că a fost lăsat singur în camera lui după ce a avut convulsii și a fost în mod clar într-o stare psihotică. Există atât de multe întrebări. Cine i-a furnizat drogurile? De ce l-au luat și l-au lăsat singur în camera lui? Asta a fost o prostie și o imprudență. Să lași o persoană care are o criză psihotică singură într-o cameră cu balconul deschis este ca și cum i-ai da cuiva o armă încărcată. El nu știa ce face. Este posibil să fi încercat să părăsească camera”, a mai spus aceeași sursă.

Citește și: Ultimele momente ale lui Liam Payne în viață. Video-ul tulburător filmat cu puțin timp înainte de tragedie

Tatăl lui Liam Payne, distrus după moartea fiului său
Tatăl lui Liam Payne a mers la hotelul din Buenos Aires [Sursa foto: Hepta]

Când va avea loc înmormântarea lui Liam Payne?

Tatăl lui Liam Payne, Geoff, a sosit vineri la Buenos Aires pentru a identifica trupul fiului său. El a fost însoțit de Paul Higgins, fostul bodyguard al trupei One Direction. Înmormântarea va avea loc după ce trupul lui Liam va fi repatriat în Marea Britanie, ceea ce ar putea dura câteva zile. „Povestea spusă până acum a fost greșită. Oamenii au spus că Liam a recidivat cu drogurile și a vrut să se sinucidă pentru că viața lui era atât de rea. Nu a fost așa. El era bine. Era fericit și își făcea planuri de viitor cu Kate, pe care o iubea. Cineva i-a dat medicamente și acele medicamente au provocat un eveniment psihotic. Tragedia este că, dacă cineva ar fi chemat o ambulanță atunci când s-a prăbușit în hol și avea convulsii, el ar fi fost încă în viață”, a conchis sursa despre moartea îndrăgitului cântăreț.