• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Lora a stârnit un val de reacții după ce un antrenor de fotbal a insultat-o public. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii: "Nu înțeleg de ce te-ai aprins atât de tare?"

Lora, reacție dură după ce a fost jignită de un antrenor de fotbal
Lora [Sursa foto: Facebook]
Lora a reacționat dur pe rețelele sociale după ce a fost insultată de un antrenor de fotbal. Internauții au luat cu asalt secțiunea de comentarii, exprimându-și vehement opinia.

Viața unei celebrități nu este întotdeauna roz, așa cum se vede din exterior. Ca orice persoană publică, Lora primește atât complimente, cât și critici. Recent, a fost deranjată de un antrenor de fotbal care a făcut un comentariu nepotrivit despre aspectul ei fizic. Cu toate acestea, ea nu s-a lăsat intimidată și i-a răspuns autorului în secțiunea de comentarii, având un mesaj acid la adresa acestuia. A ales să facă public acest incident, nu pentru a-și exprima dezamăgirea față de insulta primită, ci pentru a aduce în atenție faptul că un antrenor de fotbal pentru copii agresează persoane publice pe internet.

Artista a subliniat că insultele nu au nicio justificare și ar dori ca în toate domeniile de activitate, inclusiv sport, să nu existe astfel de persoane care să recurgă la asemenea comportamente și că este important să se facă distincția între opinii și insulte.

“Dumneavoastră care lucrați cu copiii… de unde aveți acest gol în educație să intrați pe pagina unei femei și să scrieți așa ceva? Cu ce vă deranjează dacă o femeie este frumoasă sau urâtă? De ce să fiți în acel domeniu, responsabil cu educarea băieților?  Am să vă fac faimos, domnule.

Voi avea grijă să vă dau exemplu, pentru că, mă gândesc… asta ați vrut când ați lăsat acest mesaj pe o pagină cu peste 2 milioane de urmăritori”
, i-a spus artista antrenorului, la comentariul de pe pagina sa de Facebook.

Lora, reacție dură după ce a fost jignită de un antrenor de fotbal
Mesajul transmis de Lora[Sursa foto: Facebook]

Pe Facebook, Lora a continuat să își exprime opinia fermă, subliniind că ceea ce a deranjat-o nu a fost părerea antrenorului de fotbal în sine, ci mai degrabă atitudinea sa față de femei. 

“Acest bărbat care îmi scrie pe Facebook că sunt ‘urâțică’, se ocupă de antrenarea și educarea băieților, viitori fotbaliști. Postez asta nu pentru că m-a rănit ‘părerea’ omului… ci pentru că există astfel de bărbați care se ocupă de copii și care nu au nicio jenă să insulte femei pe Facebook pentru simplu` fapt că nu sunt pe gustul lor.  Niciodată insultele nu au justificare și mi-ar plăcea ca în educație… și sportivă, în medicină, în politică (în mod normal toate domeniile)… să nu mai existe această specie de masculi, care nu fac cinste niciunui domeniu de activitate, nici mamei sau soției.

Și probabil undeva trebuie specificat mai clar, unde se termină părerea și unde începe insulta.  Eu sunt oricum sigură că mamele acestor potențial viitori fotbaliști sunt femei pe gustul acestui ‘domn’ sau nu au avut ocazia să-i cunoască ‘părerile’ de ‘profesionist’. P.S: Deviza domnului este, bineînțeles… ‘MINTE sănătoasă într-un corp sănătos", a mai scris Lora.

Citește și: Lora, detalii despre planurile de viitor. Vrea să facă artista nunta în secret cu Ionuț Ghenu?

Ce au scris internauții la postarea Lorei

În urma postării, cântăreața a stârnit un val de reacții pe rețelele sociale. Într-o singură oră de la publicarea mesajului, postarea a adunat peste 1000 de aprecieri și peste 700 de comentarii.

„Odată cu expunerea publică îți asumi și aceste gesturi”, a scris o persoană.

„Și femeile care poartă fusta scurtă trebuie să-și asume violul? Unde se oprește omul și devin desen animat?”, a întrebat Lora.

Lora, reacție dură după ce a fost jignită de un antrenor de fotbal
Lora[Sursa foto: Facebook]

„Dar, cu părere de rău... Nu poți să placi la toată lumea... Unii văd persoanele într-un fel, alții în alt fel... Poate că pentru el ești "urâțică"... Nu înțeleg de ce te-ai aprins atât de tare? Tu ești o femeie atrăgătoare și frumoasă dar nu toți te văd așa... Frumusețea unei persoane nu stă doar în frumusețea fizică... Și să nu fie cu supărare dar de multe ori prin acțiunile tale, prin unele postări pe care le faci, uneori puțin vulgară sau prin "alintarea" ta virală... declină in defavoarea ta... Și cred că mai apare uneori narcisismul la tine și nu este ok. Numai bine!”, a scris un alt internaut.

Citește și: Lora, apariție spectaculoasă în mediul online. Artista şi-a pus fanii pe jar după ce s-a filmat cu rochia de mireasă: „O să fii invitată”

„Ideea era că genul ăsta de persoane lucrează cu copiii și nu e deloc ok”, a comentat cineva.

„Aici nu e vorba că Lora este urâțică sau nu, e vorba despre mojicia unui "bărbat" care intră pe pagina unei femei să o jignească. A fost cu scop direct și precis. Sigur că asta îi arată neputință lui ca mascul și ca om fără onoare. As vrea să vorbesc cu un asemenea om, bărbat sau femeie, să-mi explice ce îl face să intre pe pagina cuiva să jignească. O fi nebunie, răutate, neputință? Bravo, Lora, pentru atitudine!”, a mai scris un internaut.

„Descrierea e foarte clară. Această postare nu e despre mine. E despre "îndreptățirea" pe care un bărbăt a simțit-o să comenteze despre aspectul fizic al unei femei. PROBLEMA este că el petrece mult timp cu băieței mici. Înțelegeți? Îi antrenează și le insuflă o mentalitate de 'învingători'”, a atras atenția Lora.