Loredana Groza a apărut aseară în cadrul unui concurs culinar și pe lângă faptul că a gătit bucate de origine indiană, a povestit și cum s-a simțit ea în timpul pandemiei.
Artista spune că s-a simțit extrem de bine în perioada de izolare, ba chiar își dorea o pauză, însă recunoaște că îi este foarte dor de scenă.
„Îmi place să cred că sunt cântăreața tuturor românilor. Cânt pentru fiecare în parte: și pentru bogați, și pentru săraci și pentru toate generațiile. În această seară îi voi seduce prin bucatele mele.
A fost o perioadă foarte interesantă. Timp de două luni și ceva nu am avut niciun concert cu public. Nu a existat o asemenea pauză atât de lungă de când am început să cânt, de la 14 ani.
Artista a spus că nu s-a plictisit deloc pe perioada izolării și s-a simțit bine să stea doar în pijamale.
Loredana Groza a moștenit pasiunea de a găti de la mama și de la bunicile sale. Artista spune că știe să gătească de când se știe și și-a dezvoltat preferințele culinare pe măsură ce a vizitat mai multe țări. Se simte foarte atrasă de bucătăria din India, țară pe care a vizitat-o de foarte multe ori și unde a făcut și voluntariat.
În cadrul emisiunii cântăreața a pregătit un mic dejun indian alcătuit din chutney de cocos, dosa (un fel de clătită extrem de subțire), papadum (pâine din linte) și sambar (supă foarte picantă).
„Băi, asta e mâncare indiană. Asta e papadum. Mâncare vegetariană, sănătoasă, pare mâncare ritualică, fii atent", a fost reacția inițială a lui Florin Dumitrescu, spunând că a văzut niște documentare dintr-un loc sacru din India în care era prezentat un astfel de preparat.
În momentul în care jurații au văzut cine a gătit au rămas plăcut surprinși.