- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Loredana Groza, primele declarații despre gestul controversat de la Festivalul Mamaia 2023: "În faţa unui guru al muzicii trebuie doar să îngenunchezi, nimic altceva"
Loredana Groza a starnit numeroase reactii atunci cand a aparut pe scena de la Festivalul Mamaia 2023 si a cantat alaturi de compozitorul Horia Moculescu deoarece la un moment dat, nonconformista cantareata i-a sarutat picioarele maestrului. La mai bine de o luna de la gestul sau controversat, Lori face primele declaratii despre acest lucru, in exclusivitate, intr-un interviu pentru revista Viva si spune ca a simtit sa faca acest lucru din tot sufletul pentru ca maestru Horia Moculescu este ca un guru in muzica pentru ea.
Loredana a explicat gestul pe care l-a facut fata de Horia Moculescu la Festivalul Mamaia 2023
"În seara spectacolului, când Horia a intrat pe scenă, la pian, alături de mine, am pregătit momentul cântând înainte „Zăpada palmei tale", un cântec al imensului compozitor Adrian Enescu, de pe primul meu album, „Bună seara, iubite!.
"Speram să câştig ceva, dar era greu de crezut, ţinând cont de regimul în care trăiam"
Loredana Groza a fost cea mai tanara participanta la Festivalul de la Mamaia. Cantareata avea in 1980 varsta de 16 ani si tot la aceasta varsta a si castigat Marele Trofeu. Lori spune ca a fost ca un soc pentru ea faptul ca a si castigat deoarece se considera o fata simpla, din Onesti, fara vreo sustinere de orice natura, insa doi oameni carora le multumeste si acum, au descoperit-o si au ajutat-o sa ajunga pe marile scene: "Pentru mine, faptul că am
câştigat atunci a fost un şoc. Nu m-am aşteptat nicio clipă. Speram să câştig ceva, dar era greu de crezut, ţinând cont de regimul în care trăiam, de faptul că veneam dintr-un oraş foarte mic, muncitoresc, de undeva din Moldova, din Onești, neştiută şi nesusţinută de nimeni decât de vocea mea. Câţiva oameni, pe care vreau să-i menționez aici, m-au descoperit şi mi-au dat şansa de a intra în lumea asta, aşa că vreau, pe această cale, să le mulțumesc.