• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Lună nouă pe 9 februarie 2024 în Vărsător: Cum sunt zodiile influențate?

Cum sunt zodiile influențate de Luna nouă din februarie 2024?
Luna nouă de pe 9 februarie va aduce schimbări importante în viața nativilor din zodiac [Sursa foto: PixaBay]
Luna nouă de pe 9 februarie 2024 aduce schimbări importante pentru cei 12 nativi din zodiac. Iată care sunt nativii puternic influențați de acest fenomen.

Descoperă ce schimbări aduce Luna Nouă de pe 9 februarie în viața nativilor din zodiac! Odată cu luna noua din februarie vine și cel mai bun moment pentru a reflecta asupra viitorului, astfel că cele 12 zodii își vor da seama foarte ușor ce au de făcut pentru a-și atinge toate obiectivele. Acest fenomen va deschide o perioadă plină de schimbări pentru toți nativii din zodiac, care va veni la pachet cu o mulțime de oportunități pe toate planurile.

Vezi aici cum sunt zodiile influențate!

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Cum sunt zodiile influențate de Luna nouă din februarie 2024?

Luna are o mișcare de rotație în jurul Pământului, pe o orbită aproape circulară, în 27,3 zile. Această perioadă se numește perioada siderală, iar în funcție de unghiul sub care vedem regiunea iluminată de soare, Luna are diferite faze.

Luna Nouă are loc atunci când Luna se află între Soare și Pământ, iar discul este iluminat de pe fața nevăzută. Iată cum sunt influențați nativii din zodiac de acest fenomen!

Citește și: Horoscop chinezesc 2024: Anul Dragonului aduce oportunități mari. Ne putem schimba complet viețile

Berbecii descoperă lucruri noi

Luna nouă aduce în viața Berbecilor o dorință puternică de a explora domenii noi, astfel că aceștia se vor lăsa ghidați de curiorizitate și vor descoperi o mulțime de lucruri interesante atât despre ei, cât și despre lumea înconjurătoare.

Acești nativi se pregătesc pentru un nou început și vor fi foarte atenți la oportuntitățile care apar pe toate planurile, astfel că în următoarea perioadă vor avea parte de o mulțime de surprize.

Taurii sunt în căutarea echilibrului

Taurii vor face schimbări importante în viața lor odată ce Luna nouă le va arăta ce nu merge bine și ce ar trebui să îmbunătățească. Acești nativi știu că răbdarea și perseverența sunt cheia succesului de fiecare dată, astfel că nu se vor da bătuți până nu vor ajunge în punctul în care doresc.

Acești nativi vor să găsească un echilibru între muncă și viață personală, dar și motive care să îi facă să se simtă cu adevărat împliniți.

Gemenii sunt în centrul atenției

Luna nouă aduce o mulțime de idei pentru cei din zodia Gemeni. Acești nativi vor rămâne mereu copii în sufletul lor, astfel că sunt extrem de entuziasmați de energia pe care a adus-o acest fenomen în viața lor. Creativitatea îi ajută treacă peste orice provocare, dar și să demonstreze că sunt cei mai buni din domeniul lor de activitate.

Astrele arată că Gemenii vor fi în centrul atenției în următoarea perioadă, astfel că aceștia se bucură din plin de acest lucru.

Racii au nevoie de liniște și iubire

Luna nouă în Vărsător îi face pe cei din zodia Rac să fie mai atenți la relațiile cu cei din jur. Acești nativi au trecut printr-o perioadă destul de dificilă, astfel că acum au nevoie de liniște și de afecțiune din partea oamenilor dragi sufletului lor. Racii se vor strădui să lase problemele în urmă, iar energia generată de Luna plină le va aduce liniște în suflet și sentimentul acela de recunoștință, deoarece în ciuda greutăților nu s-au dat bătuți și au continuat să lupte.

Citește și: Horoscopul săptămânii pentru 5-11 februarie 2024: O săptămână plină de iubire pentru aceste zodii

Lună nouă pe 9 februarie 2024 în Vărsător
Luna nouă în Vărsător vine cu o mulțime de oportunități pentru toate zodiile[Sursa foto: PixaBay]

Leii sunt copleșiți de iubirea partenerului

Îi așteaptă o perioadă plină de iubire și pasiune pe cei din zodia Leu. Acești nativi vor profita de energia adusă de Luna Nouă în Vărsător, astfel că vor trece către un nou capitol al vieții lor, cu planuri mărețe și multe momente frumoase petrecute alături de partener. Dragostea și sprijinul pe care le primesc de la persoana iubită îi ajută să se afirme pe toate planurile, astfel că Leii radiază de fericire în această perioadă.

Fecioarele vor să scape de obiceiurile nocive

Fecioarele simt că trebuie să facă ordine în viața lor, pentru a scăpa de obiceiurile nocive, astfel încât să le facă loc celor sănătoase. Acești nativi încearcă să se organizeze mai bine, astfel încât să își finalizeze treburile într-un timp scurt, iar apoi să se poată concentra pe pasiunile lor. Obiectivul principal în următoarea perioadă este liniștea sufletească, astfel că Fecioarele nu își doresc decât să fie ocolite de probleme.

Balanțele învață să fie mai deschise cu cei jur

Balanțele trebuie să fie mai deschise cu cei din jur, deoarece vor ajunge la concluzia că nu pot să facă totul singure, iar din când în când au nevoie de un mic sprijin. Acești nativi s-au încăpățânat să își arate independența, însă ulterior și-au dat seama că au îndepărtat anumite persoane, iar acum regretă. Cei din zodia Balanță se vor strădui să se apropie din nou de ele, însă astrele arată că nu va fi așa de ușor cum ar putea crede.

Scorpionii trec la un nou capitol al vieții lor

Pentru Scorpioni, acesta este un moment excelent pentru reflecție și autodescoperire. Acești nativi încep să își dea seama ce își doresc de la viață, dar și ce lucruri nu sunt deloc potrivite pentru ei. În următoarea perioadă vor lăsa încăpățănarea de-o parte și vor încerca să învețe cât mai multe lucruri, astfel încât să treacă la un nou capitol al vieții lor. Astrele arată că cei din zodia Scorpion pot privi cu optimism spre viitor, deoarece îi așteaptă multe momente frumoase.

Lună nouă de pe 9 februarie 2024 în Vărsător aduce oportunități și schimbări în viața nativilor
Iată cum sunt influențați nativii din zodiac de Luna noua în Vărsător[Sursa foto: freepik]

Săgetătorii nu se mai tem de eșec

Săgetătorii sunt deschiși la noi experiențe și sunt gata să își asume riscuri pentru a obține tot ce doresc. Acești nativi sunt de neoprit atunci când își pun ceva în minte, astfel că în următoarea perioadă vor munci foarte mult pentru a se face remarcați. Chiar dacă le-a fost teamă de eșec, Luna nouă a produs o schimbare majoră în sufletul lor, astfel că acum sunt conștienți că fără să încerce nu vor reuși niciodată să obțină ceea ce doresc.

Citește și: Horoscop 2024 pentru toate zodiile: Astrele le dau bătăi de cap multor nativi

Capricornii sunt pregătiți să își întemeieze o familie

Capricornii simt că a venit momentul potrivit să își întemeieze o familie, astfel că vor purta o discuție foarte serioasă cu partenerul. Acești nativi au nevoie de stabilitate, așa că sunt mai hotărâți ca niciodată să ducă relația cu persoana iubită la următorul nivel. Astrele arată că această decizie va aduce o mulțime de schimbări benefice în viața Capricornilor, care vor căpăta mai multă încredere în ei.

Vărsătorii sunt deschiși la noi perspective

Vărsătorii își vor da seama cât de importantă este munca în echipă, astfel că în cadrul viitoarelor proiecte în care se implică vor avea grijă să comunice mai mult cu colegii. Acești nativi continuă să muncească cu drag și spor, deoarece vor să își pună abilitățile în valoare, astfel încât să fie recompensați în plan profesional. În următoarea perioadă, astrele le recomandă să fie deschiși la perspectivele altora și să se implice în activități care să le permită să își exploreze creativitatea.

Peștii se ghidează după intuiție

Luna nouă în Vărsător îi determină pe cei din zodia Pești să se lase ghidați de o puternică intuiție și sensibilitate emoțională. Aceștia vor trăi la maxim fiecare clipă și nu se vor mai gândi la eșecuri. Intuiția este cea care îi ajută să ia cele mai bune decizii, astfel că vor ignora părerile pe care le primesc de la alte persoane. Acești nativi vor accepta cu inima deschisă fiecare schimbare care vine în viața lor și vor privi cu încredere spre viitor.