• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Lună Plină pe 24 februarie 2024: Cum vor fi zodiile influențate?

Cum vor fi zodiile influențate de Luna Plină de pe 24 februarie 2024?
Luna Plină de pe 24 februarie 2024 va aduce o mulțime de schimbări în viața zodiilor [Sursa foto: freepik]
Luna Plină din 24 februarie 2024 aduce în prim plan relațiile cu cei din jur și cele mai ascunse dorințe ale fiecărui nativ. Iată cum vor fi zodiile influențate.

Zodiile vor fi luate prin surprindere de un nou fenomen astronomic, Luna Plină din 24 februarie 2024, care va scoate la suprafață cerințe emoționale și va pune accentul pe conexiunile pe care le avem cu cei din jur. Acest fenomen vine după ce Luna Nouă de pe 9 februarie a adus în viața nativilor din zodiac dorința de a evolua, astfel că acum aceștia sunt ghidați spre o perioadă de reflecție. Vezi aici care sunt zodiile puternic influențate de Luna Plină din februarie 2024.

Citește și: Horoscopul anului 2024: Ce zodii au noroc în dragoste?

Cum vor fi zodiile influențate de Luna Plină de pe 24 februarie 2024?

Luna are o mișcare de rotație în jurul Pământului, pe o orbită aproape circulară, în 27,3 zile. Această perioadă se numește perioada siderală, iar în funcție de unghiul sub care vedem regiunea iluminată de soare, Luna are diferite faze. Fenomenul de Lună Plină apare atunci când aceasta se află la 180 de grade de Soare, iar discul este complet luminat.

Acest eveniment are loc la șapte zile după primul pătrar și aduce o mulțime de schimbări în viața nativilor din zodiac. Iată cum sunt influențate zodiile de Luna Plină de pe 24 februarie 2024.

Citește și: Horoscop chinezesc pentru 2024: Se anunță schimbări importante pe plan sentimental

Luna Plină de pe 24 februarie 2024 va influența viața celor 12 nativi din zodiac
Luna Plină de pe 24 februarie 2024 pune accentul pe relațiile cu cei din jur[Sursa foto: freepik]

Berbecii se lovesc de probleme în relația cu partenerul

Berbecii sunt influențați în mod negativ de Luna Plină, la fel ca restul zodiilor de foc.

Acești nativi vor constata că există mai multe tensiuni în relația cu partenerul și le va fi destul de greu să treacă peste ele. Deși se vor strădui să vorbească deschis cu persoana iubită, aceștia se vor lovi de reproșuri și indiferență. Astrele arată că următoarea perioadă le va testa răbdarea nativilor din zodia Berbec, astfel că aceștia trebuie să își păstreze calmul în orice situație și să nu insiste pe subiecte care ar putea să le provoace suferință.

Luna Plină are o influență pozitivă asupra celor din zodia Taur

Taurii se numără printre norocoșii zodiacului, deoarece se pare că Luna Plină va avea o influență pozitivă asupra lor. Acești nativi și-au dat seama ce vor de la viață, astfel că nimic nu poate să îi mai doboare acum. Au reflectat asupra ultimelor evenimente care au avut loc în viața lor și sunt pregătiți să facă schimbări majore.

În relația cu partenerul, Taurii se vor strădui să comunice mai mult, dar și să își arate afecțiunea mai des pentru ca partenerul să se simtă iubit și apreciat.

Gemenii se concentrează pe bunăstarea familiei

Gemenii trebuie să se pregătească pentru o perioadă în care vor dedica tot timpul liber pe care îl au familiei. Acești nativi și-au dat seama că există anumite neînțelegeri între apropiați, astfel că simt că este de datoria lor să le rezolve. Gemenii trebuie să dea dovadă de înțelepciune, deoarece anumite problemele pot fi destul de greu de abordat și este posibil să își piardă încrederea în ei pe parcurs.

Luna Plină aduce noi începuturi în viața Racilor

Pentru zodia Rac, luna în Fecioară deschide noi începuturi în relațiile pe care le au cu cei din jur, în sectorul comunicării, precum și în plan personal.Acești nativi își doresc să învețe cât mai multe lucri noi, astfel că nu le mai este deloc teamă să iasă din zona de confort. Racii vor fi foarte atenți la ceea se întâmplă în jurul lor și vor avea grijă să profite de fiecare oportunitate. Luna Plină are o influență pozitivă asupra lor, astfel că urmează o perioadă intensă pentru ei, cu multe gânduri care se vor transforma în reușite.

Citește și: Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024? Va fi Anul Dragonului de Lemn

Cum se schimbă viața nativilor din zodiac după Luna plină din februarie 2024?
Luna Plină din februarie 2024 aduce noi începuturi în viața nativilor[Sursa foto: PixaBay]

Leii sunt mai responsabili în plan financiar

Luna Plină vine cu schimbări importante în plan financiar pentru cei din zodia Leu. Acești nativi învață să fie mai responsabili, astfel că în următoarea perioadă vor avea foarte mare grijă de finanțele lor. Leii vor renunța la cheltuielile în exces și se vor gândi de doua ori înainte să facă o achiziție, deoarece simt că au fost destul de impulsivi în ultima perioadă. Treptat, bugetul lor va crește considerabil, ceea ce le va aduce o reală satisfacție.

Fecioarele sunt în centrul atenției

Pentru cei din zodia Fecioară, Luna Plină vine cu noi începuturi în plan personal. Este momentul în care acești nativi se pot afirma fără să se simtă trași la răspundere, astfel că vor profita din plin de acest lucru. Astrele arată că cei din zodia Fecioară vor avea de luat mai multe decizii în următoarea perioadă pe care trebuie să le cântărească foarte bine, deoarece acestea vor avea consecințe în viitor. În relația cu partenerul, Fecioarele au nevoie de mai multă afecțiune, atenție, dar și de o comunicare mai bună.

Balanțele își doresc să evolueze pe toate planurile

Luna Plină îi invită la introspecție pe cei din zodia Balanță, deoarece aceștia și-au dat seama că au stagnat în ultima perioadă și vor să facă o schimbare în viața lor. Balanțele se vor strădui să scape de obiceiurile nocive, dar și de persoanele care le trag în jos. Acești nativi vor să evoleze și chair dacă le va fi greu să renunțe la anumite persoane, vor face tot ce este necesar, astfel încât să poată evolua exact așa cum își doresc.

Scorpionii vor experimenta o mulțime de lucruri noi

Energia adusă de Luna Plină îi face mai sociabili pe cei din zodia Scorpion. Acești nativi reușesc să comunice mai ușor cu cei din jur, astfel că în următoarea perioadă vor lega prietenii de durată cu oamenii pe care îi întâlnesc. Astrele arată că noile conexiuni pe care le stabilesc cu cei din jur îi ajuta să se dezvolte pe toate planurile, deoarece vor vedea lumea din alte perspective și li se va oferi oportunitatea de a explora noi domenii.

Citește și: Horoscop pentru februarie 2024: Dragostea bate la ușă pentru aceste zodii, în luna iubirii

Cum va fi ziua de 24 februarie 2024 pentru nativii din zodiac?
Luna Plină din 24 februarie 2024 va avea o influență pozitivă asupra zodiilor[Sursa foto: PixaBay]

Săgetătorii se concentrează pe starea de bine

Săgetătorii sunt mai atenți la sănătatea lor, astfel că se concentrează pe găsirea unui echilibru, dar și pe crearea unui cadru liniștit în care să se dezvolte. Deși sunt zodii impulsive și de multe ori reacționează fără să se gândească la consecințe, Luna Plină îi va domoli puțin, astfel că în perioada următoare vor aborda lucrurile cu mult calm și se vor feri de probleme. Săgetătorii s-au săturat de conflicte și nemulțumiri, astfel că își doresc să facă schimbări majore în viața lor.

Capricornii se străduiesc să vindece rănile trecutului

Luna Plină îi ajută pe cei din zodia Capricorn să vindece răni din trecut. Acești nativi vor realiza că problemele din trecut nu îi lasă să evoleze și să ajungă acolo unde și-au propus, astfel că în următoarele zile vor lupta cu propriile lor slăbiciuni. Chiar dacă la început le va fi destul de greu, cei din zodia Capricorn vor prinde curaj pe parcurs, iar la final vor ieși învingători și cu sufletul ușurat.

Vărsătorii trec prin momente dificile

Vărsătorii își doresc să fugă de responsabilități și de probleme, astfel că îi așteaptă o perioadă destul de tensionată. Acești nativi se confruntă cu un amalgam de sentimente și le este foarte greu să se concentreze pe ceea ce au de făcut. Luna Plină îi va agita și mai mult astfel că va fi nevoie de un efort foarte mare pentru a rămâne pe linia de plutire. Din fericire, Vărsătorii vor primi un mic ajutor din partea unei persoane apropiate și vor începe să își recapete speranța că la un moment dat soarele va răsări și pe strada lor.

Peștii au nevoie de liniște și afecțiune

Peștii se vor concentra pe nevoile și dorințele membrilor familiei în următoarea perioadă. Aceștia au nevoie de afecțiune și sprijin, astfel că își doresc să se izoleze de cei din jur pentru a petrece mai mult timp cu oamenii dragi sufletului lor. Astrele arată că Peștii au nevoie de o perioadă de liniște, care să le permită să își refacă forțele după toată agitația care a apărut în viața lor în ultima perioadă.