Stiri

Madonna a refuzat să colaboreze cu David Guetta din cauza semnului zodiacal

Madonna a refuzat să colaboreze cu David Guetta din cauza semnului zodiacal
Madonna și David Guetta au fost la un pas să colaboreze pentru un hit de succes. Însă Regina Pop a afla ce zodie este dj-ul și s-a răzgândit pe loc.


Madonna este de departe cea mai bună voce feminină din industria muzicii pop și o asfel de personalitate trebuie respectată cu toate capriciile sale.

Câștigătoarea a șapte premii Grammy a refuzat să colaboreze cu David Guetta pentru lansarea celui mai nou album al său intitulat MDNA dintr-un motiv absolut suprinzător. Regina muzicii pop a refuzat să colaboreze cu Dj-ul în momentul în care a aflat în ce semn zodical este născut.

„Ea mi-a spus că adoră remix-urile și mi-a sugerat să-i produc următorul album. Am mers să luăm prânzul împreună. Am vorbit vrute și nevrute- despre muzică, ce vrea ea să facă legat de noul album. Foarte drăguț. Am fost doar eu și ea. Foarte relaxați, foarte cool. Se întâmpla un lucru foarte bun și chiar îmi doream să începem să lucrăm împreună”, a povestit David Guetta, în cadrul unei emisiuni, potrivit Daily Mail. 

La un moment dat, Madonna l-a întrebat pe Guetta ce zodie este și el a replicat că este Scorpion.

„Din păcate, ea s-a schimbat la față și mi-a zis: „Îmi pare rău, dar noi nu am putea lucra împreună. A fost o plăcere să te cunosc. La revedere!”

Ce nu știe Madonna este că a mai lucrat cu un Scorpion în 1994 când a angajat-o pe Björk pentru a-i co-scrie piesa „Bedtime Story” pentru al șaselea album de studio Bedtime Stories cu Nellee Hooper și Marius De Vries.