- Aiud 95.2
- Alba-Iulia 99.7
- Bacău 88.8
- Bârlad 104.9
- Bistrița 97.3
- Botoșani 91.1
- Brașov 91.9
- București 88.0
- Buzău 96.7
- Câmpeni 96.2
- Câmpina 88.6
- Cluj-Napoca 101.5
- Constanța 96.9
- Craiova 92.0
- Focșani 95.3
- Piatra Neamț 102.3
- Ploiești 88.3
- Râșnov 104.5
- Sibiu 88.4
- Sinaia 103.6
- Tg. Mureș 106.4
- Timișoara 93.9
- Tulcea 91.4
Maniera în care își educă Adela Popescu copiii: "Să nu se mai simtă condus de un lider puternic". Cum este actrița în ipostaza de părinte
Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt discreți când vine vorba de cei trei băieți ai lor și le protejează intimitatea, astfel că imaginile în care le dezvăluie chipurile sunt extrem de rare. Invitată la podcast-ul găzduit de Jorge, alături de actrițele Laura Cosoi și Ada Condeescu, actrița vorbit despre viața de familie și despre creșterea copiilor ei. Printre declarațiile sale, aoția lui Radu Vâlcan a povestit un moment în care a fost văzută de fiul ei Alexandru în timp ce plângea.
„Odată m-a și prins Alexandru, îmi pare rău că spun, că ține minte perfect momentul. I-a și spus mamei mele că am prins-o pe mama plângând noaptea. S-a speriat mama, că ce s-a întâmplat. Și i-am povestit, mă rog… Dar pentru el a fost… nu le place să ne vadă plângând. Îi apasă foarte tare chestia asta, să ne vadă plângând. Noi suntem supereroii lor. Suntem încurajați cumva, acum în parenting-ul modern, să ne arătăm sentimentele.
Citește și: Mama Adelei Popescu nu suportă să își vadă fiica așa. Iată apariţiile vedetei care o scot din "sărite"
Cum reușește Adela Popescu să îmbine jobul cu meseria de mamă
Meseria de părinte este grea, însă cu dedicare, implicare și iubire obstacolele sunt înfruntate cu succes. În cadrul unui interviu, soția lui Radu Vâlcan le-a dezvăluit fanilor cum reușește să îmbine jobul cu meseria de mamă. Conform spuselor sale, Adela Popescu reușește să se împartă cu brio între carieră și viața de familie.
„ Nu există un secret, e o bună organizare. Și când spun asta mă gândesc și la oamenii pe care-i delegi pentru lucrurile pe care nu e neapărat necesar să le faci tu.
Spre exemplu, în ceea ce ne privește, ne-am organizat în felul următor: dimineața, după ce-l alăptez pe cel mic, îl culc și îi las un biberon de lăptic pentru următoarea masă. În timpul acesta, Radu duce copiii la grădiniță, apoi ne întoarcem și-mi reiau rolul de mămică lăptăreasă. Pe cei mici îi luăm la 16 de la grădiniță și e adevărat că atunci începe un pic haosul… Dar, cât am fost în izolare, ei au locuit în altă parte și ne-am dat seama ce tristă e o casă fără urletele celor mici.