• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri mondene

Medana o pune la punct din nou pe Larisa Uță! Ce mai are de spus actuala soție a lui Alin Oprea: „Nu e ușor să pierzi! Însă trebuie să știi să pierzi cu demnitate”

Medana Oprea, cuvinte grele pentru Larisa Uță
Ce mai are de spus Medana despre Larisa Uță? [Sursa foto: Facebook]
Medana nu a mai putut suporta controversele iscate de fosta soție a lui Alin Oprea, astfel că a pus-o la punct prin cuvinte dure. Ce mesaj i-a transmis?

Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, a răbufnit din nou în mediul online după ce scandalul reaprins de Larisa Uță a luat amploare. Fosta soție a artistului a rupt tăcerea la patru ani de la divorț pentru a spune partea ei de adevăr în ceea ce privește infidelitatea și conflictele din familia ei, bunurile pe care i le-a furat lui Alin Oprea, dar și ce relație a avut acesta cu proprii copii după separare. În urma declarațiilor ei scandaloase, Alin Oprea s-a apărat și a susținut că și-a sprijinit familia moral și financiar, iar el ar fi fost cel înșelat cu peste 10 bărbați. În plin scandal, Medana a luat atitudine și a pus-o la punct pe Larisa Uță. Iată ce mesaj i-a transmis.

Citește și: Medana a răbufnit după declarațiile scandaloase făcute de Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea: „Rămăsese asemeni unui maidanez abandonat, fără bani, fără casă, fără nimic”

Medana Oprea, cuvinte grele la adresa Larisei Uță

După ce Larisa Uță a spus că a divorțat de Alin Oprea după ce a descoperit un videoclip deocheat în telefon cu o altă femeie și a făcut declarații subtile cu privire la Medana în podcastul lui Bursucu, actuala soție a lui Alin Oprea trece la atac.

Medana i-a transmis cuvinte grele Larisei Uță în mediul online, sugerând că reaprinderea scandalului a avut drept scop despărțirea ei de artist. Medana nu crede în afirmațiile celei care i-a fost alături lui Alin Oprea timp de 23 de ani, mai ales că, după cum spune ea, există dovezi care le contrazic și chiar și fosta ei prietenă știe că ea a fost cea care a înșelat în timul căsniciei.

Medana Oprea o atacă din nou pe Larisa Uță
Medana Oprea, despre scandalul reaprins de fosta soție a lui Alin Oprea [Sursa foto: Facebook]

„Nu pot înțelege care a fost miza și de ce? După 4 ani jumate? Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă, prin acest podcast. Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă “proprietatea” ei, că “bancomatul” sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru? Când omul este recăsătorit, când omul îți lasă ție tot ce a avut și cât a avut, mult, puțin, nici nu contează, însă el a rămas fără absolut nimic.

Este trist să vedem cum după mai bine de 20 de ani de conviețuire împreună, doi oameni ajung într-o situație atât de rușinoasă care sigur nu face bine copiilor ei, Melissa și Adrian. Afectează imaginea fiecăruia dintre ei patru și e foarte trist.(...) Nu e ușor să pierzi! Însă trebuie să știi să pierzi cu demnitate și să te retragi când simți că nu mai aparții unui om sau unui loc. Eu nu cred că astfel de afirmații “umbla în 4 labe” sau în care cea mai bună prietena a ta susține cu dovezi certe o relație extraconjugală de 7 ani cu un cetățean neamț, apărând chiar și îndoieli legate
de paternitatea copiilor, fac cinste cuiva. Chiar nu avem noi de ce să suportăm rușinea pentru acțiunile altcuiva”,
a scris Medana pe o rețea de socializare.

Medana sugerează că Larisa Uță continuă să iasă în evidență pe baza realizărilor lui Alin Oprea. „Este trist să nu ai realizări și să fii nevoită ca femeie, să ajungi vreodată să te mândrești doar cu realizările soțului sau ale copiilor. Ale tale personale, unde sunt? Și să nu o aud pe asta: “am făcut doi copii.” Pentru că toate facem și copii, nu ne împiedică ei cu nimic, atunci când avem un ideal sau un scop măreț în viață”, a mai adăugat Medana.

Citește și: A lovit-o sau nu Alin Oprea pe Larisa Uță. Fosta lui soție face mărturisiri printre lacrimi: „Era foarte beat”

Ce spune Medana despre copiii Larisei Uță și ai lui Alin Oprea?

Medana nu a trecut cu vederea ceea ce a spus Larisa Uță despre relația pe care a avut Alin Oprea cu proprii copii. Deși fosta soție spune că artistul le-a provocat o durere imensă copiilor prin comportamentul său și declarațiile făcute de-a lungul timpului în presă, ea susține că artistul a fost un tată minunat și a făcut tot ce a făcut pentru fosta familie.  „Cum doamne iartă-mă să tot vii cu “copiii în stânga și în dreapta”, cu mișcări strategice, pentru a te victimiza. Acești doi copii ai ei, acum sunt femeie și bărbat în toată regula. Băiatul este căsătorit, are viața lui, fata merge spre 23 de ani. Chiar și în cele mai bune relații, este firesc să își facă un rost în viață și un viitor frumos, în care adultul tânăr să se bucure de realizările sale personale. Știu sigur că Alin a fost un tată minunat, care a făcut tot ce a putut pentru fosta lui familie. Și spun fosta familie, pentru că așa cum a declarat chiar el personal, acum are altă viață, acum are altă familie, nu ne dorim decât să ne trăim viața frumos și curat, așa cum știm noi, fără ca cineva să ne tot bată la poarta trecutului”, a mai completat Medana.

Medana Oprea, mesaj dur pentru Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea
Ce mesaj i-a transmis Medana Larisei Uță?[Sursa foto: Facebook]

Medana a încheiat mesajul spunând că a ales să formeze o familie cu Alin Oprea, chiar dacă artistul nu rămâsese decât în pantaloni scurți și nu mai era „un bancomat”, cum era în timpul căsniciei cu Larisa Uță. Mai mult chiar, relația lor s-a dezvoltat frumos după ce s-au cunoscut, fără să fie vorba de o “sarcină întâmplătoare” sau alte constrângeri. „Așa cum el a găsit soluții și a mers mai departe, o rog respectuos și civilizat să găsească și ea, să meargă mai departe și să nu uite că azi, se adresează soțului unei alte femei, pe care el a ales-o fără să fie constrâns de vreo “sarcină întâmplătoare” sau de vreo împrejurare nedorită. Ne-am iubit enorm și am pornit la un drum plin cu scaieți care ușor s-a transformat într-un drum plin cu trandafiri, pentru că tot ce era toxic în viața lui, începuse să dispară. Mie nu îmi place să mă victimizez, dar nu multe femei ar lua un bărbat rămas în pantaloni scurți și ar avea curajul să își creeze un viitor cu el, mai ales în condițiile în care totul era incert și deplorabil pe atunci”, a fost mesajul Medanei.