• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Mercur retrograd în perioada 1-25 aprilie: Cum sunt zodiile afectate

Mercur retrograd în perioada 1-25 aprilie
Cum sunt zodiile afectate de mercur retrograd? [Sursa foto: freepik]
Mercur retrograd în Berbec până pe 25 aprilie 2024! Iată care sunt zodiile puternic afectate de acest fenomen. Patru zodii vor trece prin momente dificile.

Mercur retrograd este considerat cel care le aduce ghinion nativilor din zodiac, iar în a doua lună de primăvară energia acestuia se va simți până pe data de 25 aprilie. Deși mulți ar putea crede că urmează o perioadă dificilă, există și zodii care vor avea parte de noroc odată cu acest fenomen. Mercur retrograd are un impact semnificativ în plan profesional, în relațiile cu cei din jur, precum și în ceea ce privește călătoriile pe care le avem de făcut în următoarele zile. Iată cum este afectată fiecare zodie.

Citește și: Horoscopul săptămânii pentru 25- 31 martie 2024: Taurii descoperă noi oportunități în afaceri. Săgetătorii fac o investiție importantă

Mercur retrograd în perioada 1-25 aprilie

Planeta Mercur este asociată cu felul în care comunicăm cu cei din jur, precum și cu felul în care ne raportăm la noi înșine. În următoarea perioadă, nativii din zodiac vor trece prin schimbări importante, unii dintre ei fiind afectați în mod negativ.

Cel mai important este ca aceștia să nu se lase acaparați de gânduri negative, iar atunci când se simt copleșiți să discute în mod deschis cu cei din jur despre ceea ce simt.

Mercur retrograd în perioada 1-25 aprilie
Zodiile care întâmpină probleme la începutul lunii aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Odată cu începutul lunii aprilie, majoritatea nativilor vor deveni irascibili și le va fi greu să se concentreze. Răbdarea este foarte importantă, fiind singura care îi poate scoate din încurcătură. Majoritatea zodiilor vor intra în conflicte cu cei din jur, astfel că trebuie să fie foarte atente ce cuvinte folosesc, deoarece unele lucruri pe care le vor spune, vor fi cu greu uitate.

Fiecare zodie va fi afectată în mod diferit de mercur retrograd, unele vor avea parte de momente dificile, în timp ce altele se vor bucura de un nou început.

Citește și: Horoscopul lunii aprilie 2024: Gemenii traversează o perioadă înfloritoare. Berbecii au norocul de partea lor

Mercur retrograd în aprilie 2024. Zodiile care vor fi grav afectate

Berbec

Berbecii încep să fie din ce în ce mai agitați, deoarece se pare că frustrările acumulate până în prezent vor ieși la suprafață și le vor da mari bătăi de cap.

Acești nativi vor constata că nimic nu se întâmplă așa cum își doresc, astfel că sunt tentați să pună prea multă presiune pe ei. Cu toate acestea, astrele avertizează că grijile în plus nu vor face altceva decât să le complice și mai mult situația, astfel că le recomandă să își stabilească niște priorități în următoarea perioadă.

Taur

Taurii simt că trec spre o nouă etapă a vieții lor, deoarece sunt mult mai încrezători și pare că totul iese exact așa cum își doresc.

Aceștia profită de faptul că sunt atât de productivi, astfel că vor face pași mari pentru a-și atinge toate obiectivele. Mai mult chiar, aceștia au sufletul mai liniștit și simt că au multe motive pentru care să fie recunoscători, ceea ce va atrage și mai multe lucruri bune în viața lor.

Gemeni

Gemenii devin ușor irascibili în perioada următoare. Acești nativi resping ideile noi și opiniile celor din jur, astfel că devine destul de greu să comunice cu aceștia. Treptat, Gemenii vor rămâne singuri, fapt ce le va produce multă suferință și le va afecta în mod negativ performanțele de la locul de muncă. Astrele le recomandă să trateze fiecare situație cu calm, deoarece următoarea perioadă este incertă pentru ei și le poate aduce multe probleme.

Rac

Racii trebuie să se aștepta la o perioadă cu bune și cu rele. În plan personal, aceștia sunt mult mai liniștiți și simt că au mai multă încredere în ei, însă în plan profesional se vor lovi de tot felul de probleme. Aceștia refuză să comunice cu restul colegilor și se încăpățânează să lucreze singuri de fiecare dată, astfel că rezultatele lor nu vor fi la fel de bune. Munca în echipă este foarte importantă, astfel că astrele le recomandă să aibă mai multă grijă la acest aspect.

Citește și: Fazele lunii în aprilie 2024: Data la care vom avem Lună Nouă și Lună Plină

Mercur retrograd în Berbec până pe 25 aprilie 2024
Zodiile care sunt grav afectate de mercur în retrograd[Sursa foto: PixaBay]

Leu

Mercur retrograd le oferă Leilor oportunitatea de a se ocupa de chestiuni personale. Acești nativi au acumulat multe gânduri negative, iar stresul îi face din ce în ce mai nefericiți, motiv pentru care au nevoie de o pauză, astfel încât să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat pentru ei. Aceștia vor conștientiza o mulțime de lucruri despre propria persoană și se vor strădui să facă schimbări benefice în viața lor.

Fecioară

Fecioarele descoperă noi oportunități în carieră, însă se lovesc de multe obstacole, astfel că le este din ce în ce mai greu să profite de ele. Uneori pare că se sabotează singure, deoarece au planuri mari și nu știu cum să se organizeze. De asemenea, acești nativi au tendința să își aglomereze programul cu tot felul de lucruri inutile, care nu fac altceva decât să adauge și mai mult stres.

Balanță

Balanțele nu se mai pot concentra la locul de muncă din cauza problemelor pe care le întâmpină în relația cu partenerul de viață. Acești nativi vor avea parte de multe certuri și momente tensionate, astfel că încep să se gândească la despărțire. Relația lor se află într-un moment critic, așa că trebuie să găsească o soluție rapidă. O discuție serioasă ar putea îmbunătăți situația, însă numai dacă vor folosi cuvintele potrivite.

Scorpion

Scorpionii întâmpină probleme în plan amoros la începutul lunii aprilie. Acești nativi s-au săturat de singurătate, astfel că simt că a venit momentul să facă loc iubirii în viața lor. Cu toate acestea, se pare că nu există o persoană care să se ridice la înălțimea așteptărilor lor, motiv pentru care vor acumula multe frustrări. Astrele le recoamndă să fie mai pozitivi, iar atunci când se vor aștepta mai puțin, cineva îi va cuceri definitiv.

Citește și: Câte eclipse de soare avem în 2024?

Cum sunt afectate zodiile de mercur retrograd în aprilie 2024?
Patru zodii trec prin momente dificile la început de aprilie[Sursa foto: PixaBay]

Săgetător

Săgetătorii vor trece prin momente extrem de dificile la început de lună. Pe lângă faptul că încep să se îndoiască de ei înșiși, acești nativi vor ajunge în mijlocul unor conflicte destul de serioase. Certurile își fac apariția pentru acești nativi atât în familie, cât și la locul de muncă, astfel că Săgetătorilor le este din ce în ce mai greu să își păstreze calmul. Astrele le recomandă să evite discuțiile în contradictiu.

Capricorn

Capricornii se confruntă cu probleme în relația cu partenerul încă de la mijlocul lunii martie și se pare că și în aprilie acestea le vor da mari bătăi de cap. Nativii au tot așteptat ca problemele dintre ei și partener să se rezolve de la sine, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar acum relația lor atârnă de un fir de ață. Cei născuți în această zodie trebuie să petreacă mai mult timp cu persoana iubită, precum și să învețe să comunice dacă nu vor să ajungă la despărțire.

Vărsător

Pe măsură ce scăpăm de vremea rea și zilele devin din ce în ce mai însorite, Vărsătorii sunt tot mai veseli. Acești natiivi simt că a venit momentul să facă o serie de schimbări în viața lor, astfel că la început de lună vor încerca tot felul de lucruri noi. Cei născuți în această zodie se bucură de fiecare experiență care îi scoate din zona de confort, deoarece sunt de părere că acestea îi ajută în ceea ce privește dezvoltarea personală. În relațiile cu cei din jur, lucrurile merg foarte bine pentru Vărsători.

Pești

Peștii se simt tot mai obosiți în această perioadă, deoarece programul lor este din ce în ce mai aglomerat. Acești nativi trebuie să învețe să se organizeze, deoarece volumul de muncă devine o adevărată problemă în viața lor. De asemenea, astrele le recomandă să găsească un echilibru între munca și viața personală, deoarece nu pot rezista în acest fel și au nevoie și de mici pauze.