• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Mesaje de Sf. Andrei 2023: Urări și felicitări cu ”La mulți ani”

Mesaje de Sf. Andrei 2023: Urări și felicitări cu ”La mulți ani”
Mesaje de Sf. Andrei 2023 [Sursa foto: freepik/ Facebook]
La mulți ani de Sf. Andrei! Pe data de 30 noiembrie, mii de români își sărbătoresc onomastica. Iată cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite celor dragi

Sfântul Andrei este considerat ocrotitorul poporului român și este sărbătorit an de an pe data de 30 noiembrie 2023. Având în vedere semnficația acestei sărbători pentru românii de pretutindeni, ziua în care este prăznuit Sfântul Andrei a fost declarată zi liberă legală pentru ca aceștia să poată merge la biserică, pentru a se ruga, dar și pentru a-și sărbători onomastica. În cazul în care și tu ai sărbătoriți în familie sau în cercul de prieteni și ai vrea să le transmiți un gând bun de Sf.

Andrei 2023, consultă lista noastră cu cele mai frumoase mesaje, urări, felicitări cu ”La mulți ani”. 

Citește și: Când vine Moș Nicolae? Idei de cadouri pentru 2023

Mesaje de Sf. Andrei 2023: Urări și felicitări cu ”La mulți ani”
Urări și felicitări cu ”La mulți ani” de Sfântul Andrei 2023[Sursa foto: Facebook]

Care este semnificația numelui Sfântului Andrei?

Numele Andrei vine din limba greacă și înseamnă bărbăție și curaj, astfel că cel care îl poartă este de cele mai multe ori o persoană încrezătoare și curajoasă, care nu se teme să își spună punctul de vedere.

Peste 700.000 de mii de români își sărbătoresc ziua de nume cu ocazia Prăznuirii Sfântului Andrei, dintre care 360.000 sunt bărbați și peste 349.000 sunt femei. 

Sfântul Andrei este considerat părintele creștinismului românesc, deoarece el este primul dintre apostolii lui Iisus care a ajuns în zona țării noastre, dar și cel care a propovăduit Evanghelia pe aceste meleaguri. El este supranumit și „cel întâi chemat”, deoarece el a fost cel care l-a făcut cunoscut pentru prima dată pe Iisus Hristos, spunându-i fratelui său, Sfântului Petru, că l-a aflat pe Mesia.  

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mircea Radu? Raluca Olaru este cu 20 de ani mai mică decât celebrul prezentator TV

Mesaje de Sf. Andrei 2023: Urări și felicitări cu ”La mulți ani”
Care este semnificația numelui Sfântului Andrei?[Sursa foto: Facebook]

Mesaje, urări și felicitări de Sfântul Andrei 2023

De Sfântul Andrei, surprinde-ți prietenii și familia cu cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări cu „La mulți ani!”. Vezi aici mesajul potrivit pentru cei dragi:

„Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Andrei cât mai frumoasă!”

„Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel personal.

Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai! La mulți ani!”

„Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfântul Andrei al cărui nume îl porți să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!”

„Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulți ani de Sfântul Andrei!”

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizari. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!”

„La mulți ani cu veselie/ Sănătate pe vecie/ Casa plină de bucate/ Dragoste pe săturate/ Bani la greu/ Noroc cu carul/ La mulți ani și sus paharul!”

Citește și: Nostalgia Imaginarium are loc pe 10-11 noiembrie 2023, la Romexpo: Cât costă un bilet? Programul evenimentului

Mesaje de Sf. Andrei 2023: Urări și felicitări cu ”La mulți ani”
Iată cele mai frumoase mesaje pe care le poți trimite celor dragi de Sf Andrei[Sursa foto: freepik]

„E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani de Sfântul Andrei!”

„Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!”

„De Sfântul Andrei să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea ce izvorăsc dintr-o inimă mare. La mulţi ani!”

„Astăzi este o zi specială pentru tine iar tu esti special(ă) pentru noi în fiecare zi. Îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani de Sfântul Andrei!”

„Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

„Sfântul Andrei să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!”

„În această zi minunată, eu îți doresc să-ți trăiești viața astfel încât să nu-ți pară rău de niciun pas făcut, de niciun zâmbet dăruit. Ești un suflet minunat și mă bucur că am avut șansa să te cunosc! Din toata inima îți urez un sincer La mulți ani de Sfântul Andrei!”

„Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgăre alb de zăpadă, la fel de fericita precum cântecul clopotelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați. La mulți ani de Sfântul Andrei!”