• Aiud 95.2
  • Alba-Iulia 99.7
  • Bacău 88.8
  • Bârlad 104.9
  • Bistrița 97.3
  • Botoșani 91.1
  • Brașov 91.9
  • București 88.0
  • Buzău 96.7
  • Câmpeni 96.2
  • Câmpina 88.6
  • Cluj-Napoca 101.5
  • Constanța 96.9
  • Craiova 92.0
  • Focșani 95.3
  • Piatra Neamț 102.3
  • Ploiești 88.3
  • Râșnov 104.5
  • Sibiu 88.4
  • Sinaia 103.6
  • Tg. Mureș 106.4
  • Timișoara 93.9
  • Tulcea 91.4
Stiri

Mesaje de Valentine's Day 2024: Cele mai frumoase urări pentru Ziua Îndrăgostiților

Iată cele mai frumoase mesaje pentru Ziua Îndrăgostiților 2024
Surprinde-ți partenerul cu cele mai frumoase mesaje de Valentine's Day 2024 [Sursa foto: freepik]
De Ziua Îndrăgostiților, surprinde-ți partenerul cu un mesaj din inimă. Iată care sunt cele mai frumoase urări pentru iubitul sau iubita ta.

Valentine's Day se sărbătorește în întreaga lume pe data de 14 februarie, iar cu acest prilej îndrăgostiții își fac declarații de dragoste și mici cadouri, pentru a-și arăta dragostea. În cazul în care vrei să îți surprinzi partenerul cu un mesaj care să arate toată dragostea pe care i-o porți, dar nu ai inspirație, ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase urări de Ziua Îndrăgostiților. Vezi aici mesajul potrivit pentru iubitul sau iubita ta. 

Citește și: Valentine's Day 2024: Idei de cadouri simbolice pentru iubitul sau iubita ta

Cele mai frumoase urări de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru iubita ta

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”

„Vreau să-ți spun că ești persoana pentru care vreau să trăiesc și pentru care, totodată, mi-aș da viața.

Cu tine am descoperit paradisul, am văzut o lumină mai puternică decât cea a soarelui. Te iubesc, perlă sclipitoare care s-a lăsat prinsă în acest ocean nemărginit al vieții.”

„Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!”

„În fiecare zi îmi doresc să te am lângă mine, să te simţi iubită și în siguranţă, și să îţi ofer fericirea pe care o meriţi. Te iubesc cu adevărat și îţi doresc un Valentine’s Day minunat.”

„Iubita mea, te felicit de Ziua Îndrăgostiților! Vreau să-ți mulțumesc că ai apărut în viața mea. Fără tine, nu aș zâmbi așa, nu m-aș trezi dimineața cu o dispoziție atât de bună, nu aș simți atâta căldură și grijă.

Un Valentine’s Day fericit!”

Mesaje și urări pentru Ziua Îmdrăgostiților 2024
Mesaje și urări pentru iubit sau iubită de Ziua Îndrăgostiților 2024[Sursa foto: Pexels.com]

„A trecut mult timp de când ți-am dăruit inima mea dar dragostea mea pentru ține nu a scăzut în nici un fel, ci dimpotrivă. Cu fiecare an, cu fiecare zi a îndrăgostiților, cu fiecare moment care trece, simt că te iubesc tot mai mult.”

„Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că această este o iubire pe care o simți o dată-n viață.

Te ador!”

„Cel mai bogat bărbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos bărbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent bărbat… nici nu pot sa îmi dau seama ce-ar face un astfel de bărbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai îndrăgostit dintre bărbați și acesta este darul meu.”

„Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, esti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos. Te iubesc, iubita mea!”

„Eşti cea care mereu îmi dăruie surprize, precum o face natura odată cu schimbarea anotimpurilor: uneori eşti gingaşă precum iarba primăvara, uneori caldă precum nisipul de pe plajă, uneori imprevizibilă precum ploaia, uneori la fel de pură si sinceră precum zăpada iarna… Şi în toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Eşti TOTUL pentru mine şi fără tine nu aş mai putea trăi!”

Citește și: Trei destinații de vis din Europa pentru Ziua Îndrăgostiților 2024

Cele mai frumoase mesaje de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru iubitul tău

„Te iubesc pentru că pot fi eu însămi doar când sunt cu tine, pentru că simt că pot să-ți spun orice, pentru că atunci când mă gândesc la tine mă înconjoară un sentiment minunat. De fiecare dată îmi spui exact ce vreau să aud, ești perfect, ești exact cum îmi doresc să fii, te ador!”

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”

„Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”

„De Ziua Îndrăgostiților  vreau să aducem aminte toate clipele frumoase pe care le-am petrecut împreună și momentele de fericire trăite alături, când iubirea parcă ne dădea aripi. Simt că viață mea lângă tine a căpătat un sens mult mai profund.” 

„Nu știu ce s-ar întâmpla cu mine dacă tu nu ai exista. Întotdeauna îmi înveselești ziua și ma faci să simt că trăiesc cu adevărat. Tu ești steaua mea călăuzitoare care îmi păzește nopțile. Nu pot decât să te iubesc foarte mult! Tu ești totul pentru mine!”

Urări de Ziua Îndrăgostiților 2024 pentru iubit sau iubită
Cele mai frumoase mesaje pentru persoana iubită de Valentine's Day 2024[Sursa foto: freepik]

„Când toți îmi spuneau că Făt-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.”

„Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.”

„Te iubesc așa de mult încât inima mea bate odată pentru tine și odată pentru mine. Mă gândesc mereu la strălucirea ta, uneori cred ca Dumnezeu a vrut să-și arate măiestria când te-a creat. Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc, e totuși omenesc!”

„Mă îndoiesc că stelele sunt de foc, mă îndoiesc că soarele se mişcă, mă îndoiesc că adevărul poate fi minciună, dar niciodată nu mă îndoiesc că te iubesc!”

„Dragul meu, tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”